Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość Zielonogórzanka
Ja wodnik, on koziorożec - co powiecie na taka kombinację? oboje inteligentni i nieco uparci - najlepsze są rozmowy z wymiana konkretnych twardych argumentów :D lubimy stawiać na swoim i miec rację ale chociaż zabawnie jest :D seks mega zajebisty :P

Gość ffgknm
ja co prawda nie mam chlopaka ale jestem Panną szatynka, 168 wzrostu, ciemna oprawa oczu, sniada karnacja,pelne ciemnorozowe usta, uwydatnione kosci policzkowe,maly nos i duze oczy

Z jakiego znaku zodiaku jesteś Ty i Twój chłopak? Jak się dogadujecie? Interesuje mnie też wygląd (wzrost, waga, oczy) Baran-Lew Dogagujemy sie wspaniale. Wzrost 153-190 , roznica wagi ok 70kg

Gość paolla3d
Ja strzelec, on skorpion dogadujemy się super, chociaż obydwoje jesteśmy uparci ale ta jego upartość to mnie raczej rozczula, bo ja jestem trochę taka zosia samosia i staram się radzic sobie ze wszystkim sama i nie prosić nikogo o pomoc, natomiast on to dżentelmen w każdym calu i nie pozwala, żeby jego kobieta musiała się męczyć np z dźwiganiem zakupów, czy żeby sama za siebie zapłaciła w kinie czy restauracji i w sumie tylko w takich przypadkach pojawiają się zgrzyty a ogólnie to on jest bardzo czuły i troskliwy może trochę za bardzo się irytuje różnymi pierdołami, ale staram się mu zawsze wtedy uświadamiać, że to nie ma najmniejszego sensu i po co zawracać sobie głowę niepotrzebnie :) a co gwiazdy mówią na temat takiego połączenia to nie mam pojęcia

Gość VSJDDSGFJKDSG
Ja panna narzeczony strzelec. Dogadujemy się całkiem nieźle, ale wkurzają mnie jego nieprzemyślane, postrzelone niektóre pomysły :O Ja zanim na coś się zdecyduję muszę z tydzień pomyśleć :P

Gość eeif
ja waga on wodnik i jest tragicznie,więc te horoskopy to bzdury

Gość czarownica_bez_kota
ja byk on wodnik, on ok 7 cm wyzszy odemnie, wagowa to obeje jestesmy szczupli

21.05 jest to na przelomie raz jestem byk raz jestem bliznieta a mój kochany maz jest rasowym bykiem jeśli chodzi o charaktery to na samym poczatku ciezko było i to nawet bardzo ale nasza milosc byla bardziej charaktertna jestesmy 10lat po slubie i jestem szczesliwa że mam takiego mezczyzne przy boku.Wyglad jestem wysoka 170 on wysoki198 ja czarnula on blondyn

Gość ja skorpion,ona kozirozec
naklepiej jest w nocy , w dzien kazde chce postawic na swoim, koziorozec kobita nie ustapi, chyba ze da sie przekupic zakupami.

Gość justyna,,,ja
ja baran,moj facet baran..dogadujemy sie ciezko...czasami rozumiemy sie bez slow a czasami masakra zero porozumienia

Gość ja wodnik
on strzelec...rozwód wisi w powietrzu:(

Gość heell33333
Najgorszy znak zodiaku to ryby - masakra. Ja blizniak, byłam w zwiazku z panem rybą. Nie polecam takiego polaczenia. Ciagle zgrzyty o wszystko, fałszywy, kobieciarz, cieple kluchy.. ciagle zmiany nastroju, chwile wszystko pieknie, a po chwili calkowita zmiana. Ciagle z glowa w chmurach, nie wiedza czego chca, niezdecydowani. Pieniazku jestes jeszcze? Ciekawi mnie polaczenie bliznieta z bliznietami I i III dekada ?? Nie polecam tez bliznieta + koziorozec przynajmniej w moim przypadku.

Gość heell33333
pieniazku co myslisz o polaczeniu bliznieta-bliznieta ?

Gość skorpiony to kurwiarze
:O:O

Gość vyui
ja RAK on BARAN Ja oczy zielone, 165 cm , 46 kg On oczy niebieskie, 186, 68 kg dogadujemy sie nieźle , bez wiekszych sporów , jak juz cos to tylko z mojej strony.. najgorsze u nas w zwiazku jest to ze ja chce dominowac i on.. noi klops, czasami sobie ustępujemy nawzajem. To moj drugi partner z tego znaku i bardzo dobrze mi sie dogaduje z baranami choc czasami sa uparci

Gość Pieniążek
heell33333 Bliźnięta i bliźnięta to związek szybki, namiętny, pełen uroku, fascynacji, ale też szybko przychodzi znudzenie. Bliźnięta szybko się nudzą, później sobą nawzajem też. Ale mogą być dobrymi przyjaciółmi :)

Gość pieniążek,napisz coś
o relacji wodnik ona i strzelec on,z góry dziekuje

Gość Pieniążek
pieniążek,napisz coś Wodnik i Strzelec bardzo szybko nawiązują kontakt , świetnie się rozumieją, często się czują się jakby znali się wiele lat. Wodnik czuję się rozumiany przez Strzelca, która nie krytykuje jego pomysłu. Jest to połączenie trygonu powietrznego i ognistego, które dobrze się dogadują.Oboje są towarzyscy, weseli, ruchliwi. Są atrakcyjni dla siebie jako para przyjaciół i jako kochankowie.Mają dużo fantazji, nie są małostkowi, lubią żyć z rozmachem. Pewne problemy mogą się pojawić gdy trzeba będzie płacić rachunki i zajmować się domem. Obydwa znaki podchodzą do tych spraw dosyć niefrasobliwie. Trzeba od razu podzielić się obowiązkami i trzymać się ustalonych zasad.

Gość pieniążek
Nadzwyczajne zalety domowo-rodzinne pani Rak idą znakomicie w parze z dążeniami pana Byka: byt, dobrobyt, zaopatrzenie rodziny. Troski obojga krążą w głównej mierze dookoła tych zagadnień. Pan Byk jest arbitralny, lecz dzięki ustępliwości i łagodności pani Rak kłótnie i awantury w małżeństwie nie zdarzają się. Oba typy bywają sobie wierne ł nie wykazują tendencji do rozwodów. Pani Rak jest bardzo uczuciowa, nietrudno u niej o łzy. Ale uwaga: uczuciowość to nie to samo co temperament seksualny. Problemy seksualne nie muszą stać u pani Rak na pierwszym miejscu. Pannę Rak należy zdobywać w sposób delikatny i subtelny. Bojowi zdobywcy nie są w jej guście. Ale piszcie też coś o sobie, jak Wam się układa i w ogóle :)

Gość a co z połączeniem tych
znaków: waga i skorpion?

Gość per aspera ad astra:)
Przeczytałam cały topik i jestem zadziwiona ze tak wiele rzeczy sie zgadza. Jakos do tej pory nie zwracalam na to szczegolnej uwagi. Ja: skorpion, 21 lat, szczupla blondynka 165 niebieskie oczy On: skorpion 23 lata, 190 brunet, brazowe oczy Musze przyznac ze nudy w naszym zwiazku nie ma, wrecz przeciwnie:) Zgrzyty sa ale szybko sie godzimy:)....i to jak:D w lozku jest fenomenalnie^^

Gość grgrgrgr
ja koziorozec, uparta, chyba raczej spokojna, bardziej domatorka wlosy ciemne oczy szare wzrost 170 on baran, szalony, radosny i rozesmiany, ale tez odpowiedzialny i troskliwy, blondyn oczy szare wzrost 174 jestesmy razem rok, docieramy sie, raczej nie kłocimy, raz jeden bardzo sie obraziłam, ale wszystko sobie wyjasnilismy wole raczej wyjasniec pewne rzezy i rozmawiac niz sie kłocic a co o takim ( koza i baran) połaczeniu mowia "gwiazdy" :D ?

Gość ryby - wodnik
koszmar połączenie! związek tragedia pod KAŻDYM względem ! Brrrr

Gość jak to jest z
wagą i skorpionem? to dobre połączenie?

Gość wodnik nie nadaje sie dla
skorpiona , wodnik to scierwo.