Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

ja skorpion 17.11 on waga 30.09 ja 22l 174cm, 62kg, jasna karnacja, brązowe oczy, szczupła on 28l 179cm, 90kg, jasna karnacja, blondyn, niebieskie oczy, mocno zbudowany razem od 2 lat. potrafimy się mocno pokłócić, ale zawsze dochodzimy do porozumienia imamy duzy szaunek do siebie. były był lwem... strasznie wybujałe ego mial, w kompleksy mnie wpeddzil, gdzie przez pierwsze 3l myslalam ze jestesmy idealnie dobrani

Gość polecammmmmmmmmmmm
ja waga on baran bardzo sie kochamy..chyba.. jak sie klocimy to iskty leca sex dziki razem 7 lat nigdy mnie nie zawiodl jest ucziwy i ja tez

Gość Hej. :)
DRT - No już, słucham? :)

Gość maniaczka znakow
Ja Rak Mezczyzn dobieralam: Osobnik numer 1 to Skorpion. Kłócił się i wykłócał o szczegóły, aż raz na randce o mało mu nie przyfasoliłam z pysk. Osobnik numer 2 to ryby. Pijak, wulgarny prostak i cham. Po dwóch idealnych znakach dla mnie - machnęłam ręką na selekcję w doborze. Dałam więc szansę Koziorożcowi. Było strasznie ciężko z tym osobnikiem, często dawałam za wygraną i często go rzucałam, jednak koziorożec jest nachalny strasznie i nie czuje wstydu płaszcząc się przed kobietą. O koziorożcu już chyba wszyscy wiedzą, że to cwaniak wykorzystujący kobiety - wszystkie jakie staną na drodze, w pracy, sąsiadki, siostry. Osobnik numer 4 - Strzelec. Nawet fajny, taki typ koleżka imprezowicz, a jednoczesnie lizus. Obecnie oczekuję pojawienia się osobnika numer 5. Ciekawe spod jakiego znaku będzie.

Gość Johnson soothing naturals
KOMU ZROBIC COMPATIBILITY TEST??? (PO ANGIELSKU OCZYWISCIE) :) ZAPRASZAM!

Gość gugyfdda
ja panna on waga rowna sie harmonia

Gość gugyfdda
ja ascedent lew, on ascedent panna

Gość Skorpion moja kobita
i ja :classic_cool:

Gość ja blizniak a on lew
klotnie czeste:P corka skorpion

Gość wredny skorpion
pieniążku jesteś tu jeszcze?

Gość SARA strzelec
witam wszystkich bardzo fajny topik ...jestem strzelcem i fakt nie lubie sprzatac ,jestem leniwa egoistyczna w lozku lubie kierowac i napewno nie wykonywac polecen ,pierwszy moj maz baran rozpad po 4 latach drugi zwiazek tez baran na poczatku cudownie ,po okolo 4 latach masakra w zyciu codziennym zylismy w sumie osobno w lozku ok reszta tragedia,klutnie brak tematow rozmow lub odmienne zdanie ,niezrozumialosc brak bliskosci etc...bylam tez miesiac z rybka ale zaglaskal mnie ze ucieklam , teraz flirtuje z blizniakiem ....co myslicie pozdrawiam

Gość SARA strzelec
witam wszystkich bardzo fajny topik ...jestem strzelcem i fakt nie lubie sprzatac ,jestem leniwa egoistyczna w lozku lubie kierowac i napewno nie wykonywac polecen ,pierwszy moj maz baran rozpad po 4 latach drugi zwiazek tez baran na poczatku cudownie ,po okolo 4 latach masakra w zyciu codziennym zylismy w sumie osobno w lozku ok reszta tragedia,klutnie brak tematow rozmow lub odmienne zdanie ,niezrozumialosc brak bliskosci etc...bylam tez miesiac z rybka ale zaglaskal mnie ze ucieklam , teraz flirtuje z blizniakiem ....co myslicie pozdrawiam

ja ryby mój mąz skorpion:) on uparty ja uległa ale pracuje nad nim cały czas:D razem jesteśmy 6,5 roku z tego ponad2 w małżentwie.ja 164cm wzrostu on 176cm

Gość SARA strzelec
zapomnialam dodac...z drugim baranem rozstalam sie po 9 latach,najlepszy moj kumpel to strzelec facet a tylko kolega swietnie sie rozumiemy lecz zwiazek odpada pozabijalibysmy sie z rakiem kuplem tez dobrze sie rozymiem ale to kobieciarz ....

Gość lew i lew
Razem 10 lat i nadal namiętnie. bliźniaki są beznadziejne,mam w rodzinie 4 i w zwiazkach są okropni-egoistyczni,despotyczni,jeden już rozwiedziony.

ja słyszałam ze bliżnięta maja dwa oblicza... moja znajoma jest w zwiazku z wodnikiem i ona wytrzymuje ja bym chyba nie mogła

Gość jestem blizniakiem i
bez względu na znak zodiaku nie lubię mezczyzn, zle mi z nimi w związkach, chocby najfajniejsci byli... jako kumple to tylko barany, bardzo lubię:) lwa jednego tez lubię tak ogolnie to lubię osoby pewne siebie, ciekawe, z poczuciem humoru i pozytywnym nastawieniem do zycia, energicznych,ale spokojnych takze. Nie znoszę marud i narzekaczy.To tyle. Jako blizniak jestem bardzo uparta, mam cięty język gdy jestem zła...z drugiej strony jestem bardzo czuła i wrazliwa na czyjas krzywde. Mysle ze te znaki zodiaku to jednak generalizowanie:P bo mowi się ze blizniak jest rozwiązły i bawi się ludzmi - nie w moim przypadku. Ale cos w tym jest ze mam podwojną naturę, ale jak kazdy mam potrzebę spokoju, a innym razem szalenstwa:)

Gość SARA strzelec
hmmm moja mama jest blizniakiem a jej partner baranem 25 lat zwiazku ,jakos nie mysle ze bliznieta lataja z kwiatka na kwiatek wrecz odwrotnie,ten moj blizniak udaje twardziela ,luzaka ale mysle ze bardzo wrazliwy jest i to sa tylko pozory....choc pewna hmm nie moge byc

Gość Pieniążek
WidZę odnowienie mojego topiku, jak miło :) Ktoś tam pytał o mnie?

ja rak, On skorpion. jak narazie - jest super. rozumiemy się bez słów, nawet lubię jego zaczepny i ironiczny charakter, ja oczywiście też szczypię, ale w delikatniejszy sposób. On nauczył mnie szacunku do faceta, twardziel, przy Nim czuję się jak kobieta, bezpiecznie. :) w poprzednim związku z baranem, to ja dominowałam (co może być dziwne) - na początku byłam zadowolona, bo lubię rządzić (mam ascendent w lwie ;) hihi), ale później przestałam się czuć jak kobieta, w sensie duchowym. teraz...super, pomimo krótkiego stażu mam nadzieję, że zostanie tak na długo... :) mam bardzo zróżnicowany charakter, nie uważam się w 100% za wrażliwego raczka, ale nie powiem, że nie wierzę ciutkę w horoskopy - coś w tym jest. :) dużo też zależy od partnera... :)

Gość Pieniążek
:) Wpisujcie się.

Gość babilon
ja rak, 32 lata, średni wzrost, szczupła, szatynka on koziorożec, 38 lat, wysoki, normalnej budowy, brunet ciężko bywa .... ufff on oaza spokoju, rzeczowy, wyważony, oszczędny w okazywaniu uczuć i w mówieniu o uczuciach, troskach, cieżko z niego coś wyciągnąć, trochę egoista, zazdrośnik ja wybuchowa, romantyczka, niecierpliwa, lubię okazywać uczucia i mówić o nich jesteśmy 6 lat razem, ale nadal między nami iskrzy, kochamy się i nie wyobrażam sobie zycia osobno

Gość ona Baran
ale fajny topik ;) ja jestem Baran, on Lew :) dużo kłótni w sumie non stop :P Ale sex nieziemski .

ja lew on panna czasem jest ostro, ale na szczescie te klotnie zdarzaja sie rzadko ale jesli juz to talerze fruwaja :)

Gość ja wodnik
on wodnik. do tego z tego samego dnia :) i jest bardzo dobrze ;)