Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STEFANEK47

ODEJŚCIE ŻONY

Polecane posty

Gość STEFANEK47
Ja piłem tydzień i to tak mocno że niepamiętam tamtych dni!!!!,a imprezy to nie ja. Pewnie czujesz się jak ja!!!.

Gość STEFANEK47
Umnie to żona ma karte do banku, A ja chciałem mieć tylko zapłacone rachunki,a zakładając ogrody zawsze mi coś wpadło dodatkowo to robiłem zakupy lub kwiaty dla niej.Do dziś ona ma dostęp do konta a ja nic niewybieram a wpływy są .

Gość jestem uziemiona
ja najpierw piłam codziennie przez 2 miechy, później stwierdziłam, ze alkohol nie pomaga; zaczęłam leki uspokajające, ale też nic; dalej ie mogłam spać, jeść i funkcjonować, więc stwierdziłam że alkohol i leki są bez sensu i trzeba znaleźć inny sposób... zaczęłam spędzać kilka godzin dziennie na siłowni itp, myślałam że jak się zajade fizycznie to pomoże, ale dalej nie mogłam spać mimo tego.... nic nie działa nie umiem nad tym zapanować, mam fizyczne objawy dosłownie, szok pierwszy raz w życiu teraz jestem od ponad tygodnia tak chora, że nie wychodze z domu, cały dzień czytam kafeterię i inne bzdury, byle by tylko nie myśleć... no ale nic nie daje; ale wiem że mi przejdzie kiedyś na 100proc. :) ale póki co boli niczym choroba fizyczna

Gość STEFANEK47
Wiem że to dziwne ale leki brałem i biore ,siłownia identycznie a nieśpie normalnie do dziś do śni mi się co noc i czasami boje sie zasnać bo potem boli bardziej.Jak budze się sam.

Gość Fanka Stefanka
Trzeba sobie uzmyslowic ,ze ten ktos nie zasluguje na to zeby tak po nim rozpaczac>

Gość STEFANEK47
Fanka Taka kobieta jak ty skarb ,szkoda że ja nigdy takiej nieznalazłem,dla siebie.Poprostu ideał jeszcze jak jesteś wierna to komplet!!!!!!!

Gość jestem uziemiona
mi się na szczęście nic nie śni (jak już uda mi się zasnąć) ale najgorsze są te obsesyjne myśli, to wkurwienie na niego, tak mnie to wkurwia i to że nie moge nic zrobić, że nie moge zasnąć, a myśli te atakują mnie jak tylko otworze oczy rano; ja leków nie biorę już, choć może powinnam, bo o ile nie działały na mój umysł i myśli to działały trochę na ciało; a mam ciągle wszystko ściśnięte, podwyższone tętno itp - fizycznie stres wykańcza jak wiadomo

Gość Fanka Stefanka
Domyslam sie ze jestes architektem,skoro zakladasz ogrody. Napewno kogos sobie znajdziesz,prace masz absorbujaca. Jestes wrazliwym czlowiekiem ,dasz rade. Zycze ci kobiety ,,kwiatu,,

Gość STEFANEK47
Jak wziołem ślub myślałem i zarazem byłem dumny że zawsze będziemy razem .

moge ci pocieszyc ze bedzie cierpiała Cierpienia rozwodników Widziałam w czyśćcu także dusze, które zerwały Sakrament Małżeństwa. Dusze te związane są jakby ognistymi łańcuchami... chcą oderwać się od siebie, aby być swobodne, ale to jest niemożliwe. Im więcej chcą się oderwać tym bardziej cierpią... bo się szarpią... Cierpienie - to jest okropne! Gdzie jedna dusza się ruszy tam druga iść musi za nią. Widziałam inne osoby, które zerwały Sakrament Małżeństwa żyjąc w. rozpuście, popełniając grzech wiarołomstwa przez powtórne związki cywilne, nielegalnie żyjąc cudzołożyli ciągle popełniając grzech śmiertelny. Osoby te były w świętokradztwie. Dusze ich wtrącone były w takie otchłanie, że patrzyłam z przerażeniem i myślałam, że to dno piekła... panowały tam okropne ciemności. Pytałam, dlaczego są takie ciemności? Dlatego, że miały okazję przejrzeć, a były zaślepione bo i Kościół je nawoływał i wiedziały, że źle postępują... Dusze matek, które pozostawiły swe dzieci bez opieki i poszły za popędem zmysłowym dając zgorszenie swoim własnym dzieciom, tak samo i ojców, którzy nie opiekowali się dziećmi zostawiając żony z dziećmi na pastwę losu miały za to jeszcze dodatkową pokutę: - ciągle miały przed oczyma swoje dzieci, które przez złe wychowanie również poszły na rozdroże... widziały nie tylko swoje własne grzechy ale i grzechy swych dzieci, co sprawiało im, wielkie męczarnie... kryły się w czeluściach, aby tego nie widzieć, ale im więcej się ukrywały, tym więcej widziały swoje straszne zbrodnie... Najwięcej cierpiały kobiety, które przez swoją kokieterię i wyuzdanie zdradzały mężów a innych mężów odciągały od ich żon i ogniska domowego, mimo, że te rodziny żyły przedtem przez wiele lat w najlepszej zgodzie. Takie kobiety, które nazwać można diabłami a nie kobietami, które potrafiły rozbić ogniska domowe, cierpią tutaj najwięcej. Twarze ich, które były powodem do grzechu są powykrzywiane, istne karykatury! Nawet w tej chwili widzę takie dusze, są szpetne, że nie mogę rozeznać czy to szatan czy dusza, coś podobnego do szatana, Gdybym nie wiedziała, że to jest czyściec, gdzie oprowadza mnie Anioł, to naprawdę myślałabym, że to piekło. Słyszę jakieś krzyki, jakieś wycia. Lecę w przepaść najgłębszą, wydostaję się z niej i znowu lecę w tę przepaść. Pomyślałam sobie jakże straszną jest rzeczą wpaść w ręce Sprawiedliwości Boga. Widzę tu wielką Sprawiedliwość Boga ale i zarazem wielkie Miłosierdzie Boże, że dusze te nie są w piekle a to dlatego, że inne modliły się o ich nawrócenie. Najwięcej przebłagania wyjednały dusze ukryte, zwłaszcza w klasztorach klauzurowych, gdzie odmawiają sobie wszystkiego, nieraz nawet światła dziennego... tak samo dusze ofiarnej miłości, dusze pokorne, często służące, które w ukryciu modliły się o nawrócenie i wielkie ofiary ponosiły za dusze grzeszników. One to uratowały te dusze, że wybłagały im akty skruchy i żalu, że nie zostały potępione. Ta co dyktuje (ociemniała Siostra Medarda) błaga żyjące dusze, które tak ciężko grzeszą jak wyżej wspomniane, w Imię Boga Sprawiedliwego i w Imię Boga Miłosiernego - zaniechajcie tej drogi dopóki macie jeszcze czas. Nadejdzie chwila, że przez wasze grzechy cały świat będzie karany!

Gość nawedzona merkaba
przylazla nawracac buhahahahahahaha

Gość STEFANEK47
Widze że komuś niepasuje co pisze więc niech tego nieczyta,bo pewnie jest osoba bardzo płytka

Gość STEFANEK47
Robie bledy bo mam zawoduwe skonczona. Niepasuje?

Gość STEFANEK47
Magda !! Wroc blagam, niszcze sie bez ciebie. Nie moge zyc.

Gość Samotny listek
Caster, byłeś dziś u tego psychologa?????????????????????/ I tak nie jesteście faceci na straconej pozycji, nie macie dzieci, więc możecie się rozstać ze swoimi żonomi na amen.

Gość jestem uziemiona
ale sie psychiatryk robi na m topie :D chyba polubie tę kefeterię, wpis o cierpieniu rozwodników wymiata :D

Gość MERKABA RZADZI HAHA
Jej misja to nawrocenie grzesznych kafeterian.

Gość jestem uziemiona
no widzę :) no cóż, każdy ma swoją pasje w życiu :P

Gość STEFANEK47
Widze że pseudonim można ukraść to musi być jakiś dosłownie debil!!!

Gość STEFANEK47
Doslownie debil!! Jak mozna ukrasc pseudonim komus, jak ???

Gość STEFANEK47
Zone tez mi ukradli !!! Wszystko kradna tacy jak wy debile !!

Gość STEFANEK47
CZŁOWIEKU TAKIEGO KRETYNA TO NIEZNAM ,ILORAZ INTELIGECJI MASZ MNIEJSZY OD ŚLIMAKA .I PEWNIE JESZCZE IMPOTENT ALE ZOSTAJĄ CI JESZCZE FACECI LUB DZIURY W PŁOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem uziemiona
z tego co zauważyłam, to norma tutaj w pewnym sensie to miejsce jest "wyjątkowe", chyba nie ma takiego drugiego forum :P

Gość buhahahahahaha
o kurwa, stefan, ale masz slownictwo i kurwa jakie bledy. Zblazniles sie idioto sam.

Gość buhahahahahaha
inteligecji buhahahaha nie znam oddzielnie lbie!!!

Gość stefanek47
I następny idiota !!!

Gość stefanek47
Widze że się znudziło bo wszyscy przestali pisać!

Gość stefanek47
tak was obchodzi lucki los ? Idioci!!!

Gość stefanek47
Widze że dalej świetnie się bawi

Gość sztuka
Bardzo mi żal twojej żony. Musiała byc z tobą bardzo nieszczęśliwa, skoro zdecydowała się złamać przysięgę małżeńską i cię opuscić. Ciebie też mi troszeczkę szkoda. Dobrze, że dzieci nie było.