Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia blanka

Jakas głupia pinda napisała mi wkurwiającą wiadomosc na nk

Polecane posty

Gość kasia blanka

nie wiadomo po co, chciałam jej odpisac cos ostrego i nie mogłam wysłac bo mnie chyba od razu zablokowala, suka. teraz nawet nie mogę sie odgryzc. bez sensu:O

Gość wejdz w jej galerie
i pluj na zdjecia

Gość kasia blanka
heh nie moge wejsc ani w jej profil ani napisac wiadomosci bo od razu jak napisala do mnie to mnie zablokowala. wkurzyła mnie. po chooooj pisze jak ja nie moge jej teraz odp

Gość kasia blanka
wy sie smiejecie a ona mnie wkurzyła, gdyby mnie nie zablokowała to bym jej taką wiązanke poslala... a tak lipa bo nie moge sie odgryzc

Gość chamstwo
ciekawe czy lubi grać na kurniku, bo stamtad takie zwyczaje się wylęgają i takich zachowań pełno hehe

Gość zalamalam sie;((((
popros kogos zeby do niej napisal tzn TY i podpisz sie.. pinda glupia.

a na kafe to nie ma chamstwa? przeciez tu az kipi jadem :O zalóz nowe konto i jej wyslij, chyba ze ma opcje, ze przyjmuje wiadomosci od nieznajomych, ale wtedy mozesz wejsc np. na forum jej szkoly i jej cos tam osobiscie napisac wklejajac publicznie jej wypowiedz...a co, niech nie mysli, ze jest taka cwana :P

Gość gfhghgfhaaaaaaaaaaaa
mozesz,zaloz konto fikcyjne,tylko musisz miec drugi zadre e-mail,u mnie tez sie takie cos przytrafila,zglosilam do Naszej Klasy,zawsze trzeba zostawic te wiadomosc,to oni moga nawet jej konto usunac,tez ja zablokuj