Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz tracaca dziewictwa

Dzisiaj strace dziewictwo. Denerwuje sie. Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość renesmee951 dawniej ajjj Ania
Wiemwidzisz nie wiem nic o zwiazkach z letnimi.. mój koleś jest 29lat starszy ode mnie, i wiem że to chore.że się nie uda... ale ja go kocham... a on mnie... mamy zakaz sądowy kontaktu do mojej 18 ale oboje jesteśmy sobie wierni... skąd to wiem? jego syun jest moim przyjacielem. teraz zapytasz czy ma kasę... otóż nie... kocham go za to jaki jest a nie za to co ma w kieszeni... zapytasz się czy jest ładny... nie ale słucha muzyki którą kocham i ma długie włosy, da mnie ideał rockmen. wspytasz mnie jak ja wyglądam... podobno ładna sympatyczna, inteligentna.:) co jeszcze chcesz wiedzieć.? sorry że tak nieskromnie ale chyba dokadnie.

Gość hejże go
Kiedyś powiesz jaka głupia byłaś :) Ale teraz nikt Ci nie przegada wiem , byłąm w twoim wieku..

Nie o to chodzi... widzisz ja zna konsekwencje Tego związku. wiem że nie ma on żadnej przyszłości.. Ale go strasznie kocham... i chce z nim być bezwzględu na wszystko... przy Nim czuje się bezpieczna:P

dajcie juz spokój dziewczynie, zapytała się ok, nie trzeba na nią wrzucać, ma swój rozum i niech z niego korzysta. Ja moja droga autorko zaczekałabym jeszcze na odpowiedniejszy moment,na to aż twoja psycha bedzie gotowa. Ja miałam 20 lat, nie byłam z chłopakiem długo, kilka tygodni znajomości i pewnego wieczoru gdy zaproponowałam mu żeby zanocował stało się. Przyjemnie i na luzie, jednak bez rewelacji, było minęło. Kontakt mamy ze sobą do dziś chociaż każde z nas ma juz innego partnera, sentyment pozostał, a teraz przyjemnie się spotkać i pogadać. Ważne żebyś niczego nie żałowała dziewczyno.

Uciekam stąd i chyba juz tu nie zajrzę... Paaa....