Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz tracaca dziewictwa

Dzisiaj strace dziewictwo. Denerwuje sie. Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Kurcze strasznie sie tego boje ze wyglupie sie przed nim :-( Prosze o pomoc doświadczone kobietki

Gość a ile masz lat?..

Gość aajjjj Anniiiia
Spoko nie maa się czym przejmować... zrób wszzystko żeby to by naturalne... I się nie stresuj... no chyba że robisz to z kiimś kogo nie kochasz tylko po to zeby uprawaić se

16 ale nie chece juz dalej czekac. Chce po prostu aby byl juz po jutrzejszy dzien, i abym siedziala juz w szkole po tym wszystkim

najwazniejsze: powinnas to zrobic z facetem przy ktorym nie bdziesz sie bala ze sie wyglupisz........ jak widac to nie jest odpowiedni facet...

Gość eyy no sory
Dziewczyno, masz dopiero 16 lat! Teraz Ci się spieszy ale potem będziesz żałować ,gwarantuje Ci to. Poczekaj , co Ci zależy?

Gość Masz rację to jest
a czy Ty wiesz...co planowane to zjebane

Gość rdeeeeeeeeeeeeeee
zgadzam sie z eyy no sory ja mam 19 lat i tez jestem dziewica poprostu czekam na tego odpowiedniego i jedynego :)

Haha 19 lat i dziewictwo, nie zartuj. Pewnie jestes tlustym pasztetem i wmawiasz sobie ze czekasz na tego jedynego. Dziewictwo to zbedny balast

Gość eyy no sory
Jesli tak do tego podchodzisz to nie zdziw sie jak za pare lat bedziesz stac na drodze:-o Skad mozesz wiedziec czy ona jest brzydka czy ladna? Przynajmniej sie szanuje.

Stracenie dziewictwa nie ma nic wspolnego z szanowaniem sie. Stracenie dziewictwa dla dziewczyny to tak jak pierwsza bojka na piesci u facetow- byleby byla i juz. Mysle ze po prtosu sie spije wodka

Gość aajjjj Anniiiia
zgadzam się z powyższym... choc sama nie jestem święta bo straciłam dziewictwo mając niecałe 15 lat... ale jestem z tym kolesiem już prawie dwa lata... i półroku byłam zanim się zdecydowaąłm...

Gość aajjjj Anniiiia
DZIEWCZYNKO TY JUŻ ZACHOWUJESZ SIĘ JAK PROSTYTUTKA!!

gratuluje podejscia do zycia.... nadmienie tylko ze jest wiele konsekwencji takich;;pierwszyc razow;; z byle kim byle gdzie i byle kiedy.... czym ty sie w takim razie denerwujesz skoro dla ciebie pierwszy raz to prowizorka? pomprostu wystaw tylek , niech zrobi co trzeba i po robocie. i na co tyle gadania?

Z calym szacuniem ale zamilcz dziwko zamiast mnie wyzywac!

Gość aajjjj Anniiiia
hyziu. to zdecydowanie było do mnie... bo określiłam co myślę... Nazwała mnie dziwką bo od 2 lat jestem wierna jednemu meżczyznie

Gość eyy no sory
Rob jak chcesz.. Chodzilo mi o to że czeka na jedynego i dla niej to nie jest takie stracenie i nic wiecej,bylo minelo i juz za soba ma; Z takim mysleniem latwo sobie wyrobisz opinie u facetow a potem bedzie zlosc i rozpacz, a wydajesz sie byc inteligetna wiec szkoda ale decyzja nalezy do Ciebie.

ale po co ma czekac jak już ją pipa swędzi przecież to jest pustak co siedzi i umie tylko malować paznokcie i rozpoznaje tylko kolor różowy wystaw picze koledze z klasy i nie pieprz farmazonów dziecko a jutro do szkoły uczyc sie ładnie

ajj Aniaa zwal ja jak zwal,,, mala lafiryda i tyle dziwie sie ze ze z takim podejsciem do seksu ma w ogole jakies obawy ... niech sie sexi, w koncu choroby weneryczne , nadzerki zapalenia itp to maly pryszcz, a ciaza? łii tam, ma dojrzalego odpowiedzialnego madrego i kochanego faceta , ktory w razie co to ja na pewno nie zostawi.

następna patologia i tyle a niech to daje komu chce tylko mam nadzieje ze dziecko komus odda jak wpadnie bo żal bedzie dziecka

WY DZIWKI. MAM NADZIEJE ZE ZDECHNIECIE PUSTE PIZDY! ZAPYTALAM SIE SPOKOJNIE A WY SZMATY MNIE WYZYWACIE JEBANE KURWY

taki tłusty starszy pan napewno będzie zachwycony jak pomacha mu dupą w podrzędnym klubie

ale dlaczego tak brzydko o sobie mówisz masz problemy z jaźwą? biedne dziecko pewnie pałe dostało z matmy

Gość hejże go
PIERDOLICIE :) ja stracilam jak mialam 16 bylam go pewna.. przyjaciolki mnie wysmialy.. bo przecież jak można byc pewnym faceta majac 16 lat.. Dziś mam ponad 20 :) i męża! właśnie JEGO, mojego jedynego.. a przyjaciolki stracily obydwie dziewictwo na imprezie z nowo poznanym facetem! a jeden był z dziewczyną swoja na tej imprezie!! i zazdroszczą mi.. a te nie majac nic... NIC:)

Gość eyy no sory
nie bulwersuj się ;) jesli juz tak bardzo chcesz to strac.. nikt Ci nie broni. na kafeterii raczej nikt nie pomoze,lepiej poszukaj czegos i poczytaj wrazenia dziewczyn, po 1 razie. Pamietaj tylko - nie spinaj sie;)