Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz tracaca dziewictwa

Dzisiaj strace dziewictwo. Denerwuje sie. Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość szmulllllllka
E tam, ja Cię rozumiem - autorko postu. W Twoim wieku, tez uważałam błonę dziewicza za zbędny balast i chciałam miec to za sobą. Nie o to chodzi, że chciałam juz swobodnie puszczać się na prawo i lewo, ale właśnie żeby tę całą historię z krwią, och ach pierwszym razem miec juz z głowy. Wcale to nie oznaczało że nie czekam na miłość. Ale do tej miłości (w razie gdyby przyszła) chciałam juz byc przygotowana. Autorko - przede wszystkim zabezpiecz się jak najdokładniej. Żadnych stosunków przerywanych. Porządne gumki - najlepiej durex Classic. Nie używaj Unimili, Connamore ani żadnego taniego badziewia z kiosku czy z Rossmanna. Potrafi pęknąć, a w Twoim wieku nie wolno takich rzeczy ryzykować. Możesz czuć ból, jesli jesteś wąska przy wejściu do pochwy. Na ułatwienie penetracji polecam przeźroczysty, bezzapachowy, nieuczulający żel lubrykacyjny KY. Kosztuje niewiele. Przed stosunkiem bierzesz na palce i smarujesz sobie lekko samo wejscie do pochwy. Czlonek wejdzie znacznie łatwiej i nie będziesz miała bolesnych otarć. Jak masz czas, to skocz sobie jeszcze do apteki. Nie pij alkoholu! Nie za wiele przynajmniej. Na mnie to działa tak, że jestem sucha i tracę ochotę na sex. Nie warto. Wyluzuj się, potraktuj to jak przyjemna zabawę, a nie jak operację wojskową do wykonania. Nastaw się raczej tak, by wyciagnąć z tego maximum przyjemności. Przeciez ostatecznie - o to chodzi! Pozdrawiam, mam 27 lat, ale pamiętam dobrze jak to było 11 lat temu:) Powodzenia

sorry ale ona nie jest go pewna skoro boi sie ze sie przed nim wyglupi... gdzie tu poczucuie bezpiezenstwa milosci zaufania i akceptacji? bo ja nie widze..

Gość aajjjj Anniiiia
Ale to wszystko zależy...\ owszem zapytałaś spokojnie. ale poczytaj jak potem zaczęłaś się zachowywać... sama sobie wyrobilas taką opinię.

Gość ziuttaa
ale masz parcie autorko na dorosłość:O przecież jeszcze cycki ci do końca nie wyrosły:P

Gość dunajeccc
Gratuluje pierwszych kroków w nowym zawodzie mała gimgówniaro!!

Gość renesmee951 dawniej ajjj Ania
Kurde... nie mów o cyckach:D bo ja mam niecałe 16 a wiele mi już zazdrości i to dorosłych:P wprawdzie ogólnie wyglądam na 18 ale co tam,:P

Gość Zaraz tracaca dziewictwa
Dzieki tym ktore podeszly powaznie do mego problemy :-) Moze wypale fike w takim razie przzazenowanieed aby czuc

tak... i bardzo mi się podobała:D

lepiej weź dobrą butelke i mocno z rozmache wal w karton aż stracisz przytomność , myśle ze w twoim wypadku to wystarczy raz bo u ciebie pusto a później dowiesz sie od znajomych ze szkoły jak dobrze posuwała cie cała 6c

Nom... a filmy widziałaś?

nie :D ale obiecuje nadrobić:d ogólnie bardzo dużo czyta ale mam też szkołę więc wiesz... Ile masz lat Hyziu?

Gość branja717
"16 ale nie chece juz dalej czekac. Chce po prostu aby byl juz po jutrzejszy dzien, i abym siedziala juz w szkole po tym wszystkim" E sama se przeczysz. nie chcesz już czekać, ale chcesz zeby już był dzień po tym wszystkim... to chcesz tego czy nie chcesz?? bo mi się wydaje że nie dojrzałaś do tego, skoro tak piszesz. NIE DOJRZAŁAŚ!

tanmm miało być Lat:P ale chyba muszę klawiature przeczyścić...:P

uuu duzo starsza ode mnie jesteś:P 11162813 odezwij się jesli masz ochpte popisać:P

Gość hejże go
mi tez saga się podobala :)) No ale wracajac do innego tematu reneesme - pytam się Ciebie co takiego przezylaś ze jestes juz doswiadczona itd??

niom stara krówka ze mnie ;) dzieki za gg ale nie mam za abrdzo czasu na pogaduchy, i nie podawaj tak gg na forum bo sie potem nie opedzisz od świrów z kafe;) lece juz milo bylo:) zycze powodzenie:) autorce topiku rowniez- bedzie jej potrzebne;P

Ehhh wiele. zależy co chcesz wiedzieć.. i niemam 17 lat:P

No trzymaj się:P tpo gg jest powszechnie znane:) więc wiesz,,, Leć już leć:P ja tez może tu jeszcze kiedyś zajrzę:)

Gość hejże go
no bo masz 15 lat :) Więc co mozesz wiedzieć o związkach z 30 latkiem.. o " porzucaniach" przezyciach itd ?? Naprawde wiem że życie nei oszczedza ludzi i psychicznie dużo przeszli i są doświadczeni.. ale co masz wspo;lnego z związkami.. nie wiesz jacy potrafią być faceci..