Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

ile

Polecane posty

nie mam teraz na oku żadnej, dlatego nie podejmuję prób. Ale jakby się trafiła, to bym spróbował. A potrzeby seksualne, te które mam, potrafię sam zaspokoić.

25-latek "na pewno musi być bardzo ładna z wyglądu, to dla mnie ważne. Nie może być wulgarna ani prostacka. Raczej subtelna i stonowana." hahaha, no ok , jak rozumiem to ona ma Cie znaleźc :P? a tak w ogóle , to co TY masz do zaoferowania ( oprócz ewidentnie duzych oczekiwan i kompletnego braku jakiegokolwiek doswiadczenia w kontaktach damsko- męskich)?

myszka: masz rację, nie lubię tych pijących i palących. To mi przeszkadza. Musi dbać o higienę. Z koleżankami to przecież może wyjść.

tylko że te bardzo ładne mają w czym przebierać i masz marne szanse lub poszukać mniej urodziwej. Wygląd to nie wszystko radzę o tym pamiętać..

rozbawiłeś mnie hm.. j wypije alkohol i to czesto drinkuje z mężem pale zioło i do mojej higieny nie ma zarzutu w domu lala czysta majac 3 latak i królika :D

Gość kumpel Piaska
"A potrzeby seksualne, te które mam, potrafię sam zaspokoić" kobiety potrafią to zrobić o wiele lepiej niż Ty sam - i to bezapelacyjnie:) Poza tym reszta ma rację... za wysoko stawiasz sobię poprzeczkę.

a czym niby zainteresujesz kobietę? masz kasę auto ? raczej nie widzę żebyś jaką poderwał.

Gość kumpel Piaska
zioło to po mojemu nie są narkotyki ... ja z resztą też czasami pale trawke z dziewczyną

Gość kumpel Piaska
"po numerze IP od dostawcy internetu dojdą do Ciebie." i co jej zrobią?????????? ani kodeks karny ani kodeks cywilny ani nawet kodeks drogowy nie zawiera ani jednego paragrafu zakazującego pisania o trawce na kafe :D hahahaha ....

chyba juz wiem co mozesz dac tej jedynej : oczekiwania odnosnie kobiet wieksze od Mount Everest, prawictwo i styl bycia a'la stary maleńki... powodzenia 🖐️:O

ale napisała tu o tym .Wpadną do domu znajdą narkotyki i problemy gotowe. Wam się tylko wydaje żę jesteście anonimowi na necie.

przeczytajcie sobie takie coś: rozbawiłeś mnie hm.. j wypije alkohol i to czesto drinkuje z mężem pale zioło i do mojej higieny nie ma zarzutu w domu lala czysta majac 3 latak i królika Tak pisze ktoś na haju