Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karzmul

kobiety lubiące wstrzymywać swoj mocz zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość tamara090
Do Karzmul. Ja tak mam, że jak długo muszę trzymać i już nie wytrzymuję to bardzo to mnie podnieca

Gość tamara090
Karzmul, podaj GG chceę popisac o tym

Gość do tamary090
Karzmul był tu rok temu. Na pewno Ci poda GG i popiszecie... już za jakieś dwa lata :D

Gość piksonia
Lubię kochać sie z prawie pełnym pęcherzem , mam większy orgazm , a pózniej po przyjęciu soków pędem pędzę na kibelek aby wyleciała zawartość obu otworków. A potem jest taki luz...

Gość Piksonia
Na szczęście NIE

piksonia, a podczas sexu masz tylko uczucie pełnego pęcherza, czy też parcie?

Gość ziic
po piwie to wam dopiero pecherze rozpiera

Gość AdM
Chciałbym się kiedyś posikać bez własnej woli :) . Uwielbiam pisać z kobietami trzymającymi mocz. Moje gg 21978180. Jestem chłopakiem :) .

Gość soltysPierdziOłek
..choćta do mojej obory ...jak mUćki zaczynajo szczać to dopiero jest party.....a mUćek je ze cztyrdzieści

Gość gość
do mężczyzn: czy możliwe jest nasikanie kobiecie do c**y podczas penetracji pochwy? Myślę, że jeżeli myślałaby, że to sperma to mogłaby mieć odlotowy orgazm, co wy na to? Czysto do mężczyzn: czy możliwe jest podczas erekcji sikanie? Ja wiem, że możliwe, ciekawe jest czy któryś z Was wie i odpowie rzeczowo. Jeśli siedzą tu małolaty, to nic z tego, żadnej sensownej odpowiedzi nie będzie, chociaż....

Gość gość
jak rano mam mam sex a wcześniej się nie wysikam to sikam sie w łyżko mąż wie i nie da mi się wysikać NORMALNE To

Gość gość
lubie jak kobieta w czasie orgazmu popuści siku wiem że był jej dobrze

Gość gość
na wyjazdach to po orgazmie leje do końca a potem on leje a potem szukamy następnego pokoju

Gość gość
Super ciekawe kiedy wsa złapią

Gość gość
zawsze jak wynajmę pokój to sprawdzam i zawsze są plamy , czemu nie sikacie do swoich łóżek CO

Gość gość
trójmiasto zapraszam gg 44118686

Gość Kasia2131233
Mnie też to kręci i chciałabym pogadać o tym na e mail ale tylko z kobietami więc kobitki piszcie ... kasiapelc76@o2.pl FACETOM NIE ODPISUJE ...

Widzę że się minąłem z paroma kobietami co to lubią. Nadal szukam własnej drugiej połówki! Muszę tu częściej zaglądać!

Mój nr gg to 41088045. Jak jest dziewczyna zainteresowana wstrzymywaniem sików i pisaniem o tym przez gg to na gg najłatwiej mnie znaleźć.

Gość gość
To jest zły pomysł bo będę Problemy urologiczne namnożą się bakterie skończyc się moze u lekarza!!

Gość Lubiący poznaniak
Witam wszystkich, omawianych jest tu wiele aspektów związanych z sikaniem, a wydaje mi się, iż należy je od siebie oddzielić. Trzymanie moczu i uczucia z tym związane to zupełnie inna sprawa jak oddawanie moczu na partnera/partnerkę oczywiście jedno drugiego nie wyklucza :) Ja osobiście znam te zabawy ponieważ żona bardzo je lubi i dziękuję rodzicom za wychowanie w tolerancji z zrozumieniu :) pozwoliło mi to poznać świat sexu w dużo szerszym wydaniu :) Ogólnie bardzo polecam zabawy z moczem, potrafią wiele dodać do współżycia.

Gość willys4868
ja uwielbiam jak kobieta sika mi do ust.mam małe doświadczenie.szukam chętnej z lubelskiego lub podkarpackiego.lubie potem wylizac taką dokładnie.jeżeli jest chętna-willys4868@wp.pl

Gość gość
uwielbiam spijać siuśki prosto z cipki. niestety żona nie chce mnie napoić. przyjmę wszystko do ust i na tważ. jestem z Warmi i Mazur. GG49740793 E-mail: czaja400@wp.pl

Gość lucjan z wrocławia
Jestem z Wrocławia. Chętnie spotkam się z dziewczyną, która podczas minetki nasika mi na twarz. Uwielbiam to. Chętne Panie proszę pisać na adres skrzynka731@gmail.com. Jestem nawet w stanie zapłacić za spełnienie tej fantazji.

Gość bebelinka
ja lubię wstrzymywać sikanie i masturbować się - potem sikanie jak gejzer

Gość gość
hmm zastanawiam się jak wam to wychodzi dziewczyny? ja np jak się podniece to nie potrafie sie wysikac chodźbym chciała, nawet jak mam pełny pęcherz i się podniece to mi się juz nie chce siku i chodźbym chciała się zmusić to mi się nie uda dopóki nie ochłone.

Gość gość
Ciekawi z was ludzie :) nie wiedziałem że tyle osób myśli o takich rzeczach ;p

Gość gość
Moze podtrzymanie tematu chetnie poczytała bym waszych doswiadczeń w tym temacie kreci mnie to i lubie pissing :-)