Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek

Ładne dziewczyny jak trucizna.

Polecane posty

Gość maćek
Masz rację, boję się i ciężko mi to będzie zmienić. Mało kto nie jest nieśmiały przy ładnej dziewczynie. Dlatego też takie mam myśli, że mogę mieć w przyszłości tylko dziewczynę zupełnie nie w moim typie. Chyba, że taka ładna mnie poderwie sama, ale szanse są nikłe. :)

Gość zapytam tak
znienawidzona, a jak wyglada to u Was po pewnym czasie. jak o nim myslisz, to dalej masz motyle w brzuchy jak to sie mowi i chce Ci sie zyc, czy to tez sie zmienia po czasie?

Gość wcale nie dewotki
a szkoda macius bo nie wiesz co tracisz ale tak szczerze mowiac to wiem ze takichc zarozumialych babek w miniowie uwazajacych sie za bostwo bo maja tlenione albo czarno- niebieskie wlosy i pazury z plastiku jest pelno. Ja tak nie lubie jak mnie pod takie podciagaja bo podobnie do nich wygladam hahaha ale milo mi jest jak wiele razy slysze ze osoby ktore mnie dopiero poznaly mowia ze miewierzyly ze istnieja ladne i sympatyczne w jednym Macius! odwagi prosze cie!

Gość a moze podzielisz sie z nami
jaki jest twoj ideal kobiety ?

Gość hot or not hot
to dotyczy dwóch stron. POza tym pamiętaj że Twój urok - jesli go masz - może wszystko :)

Gość znienawidzonaonaona
po czasie, to jest tak: jestem pewna, że go kocham i to bardzo i nie wyobrażam sobie nikogo przy mnie, kto mówi mi że mnie kocha, ale jest dużo kłótni i niejasności. Ja raczej miłości nie porównuje do takich banalnych stereotypów typu 'motylki w brzuchu' :P miłość to dla mnie coś nie do ogranięcia rozumem i po czasie to wygląda tak, że jestem pewna, że jego własnie chce :]

Gość maćek
Tylko, że mój urok może działać tylko na dziewczyny nie w moim typie. Z resztą zazwyczaj tak jest, nawet u moich znajomych, że podobają się, ale nie tym dziewczynom, którym by chcieli. Nie koniecznie mogę żałować co tracę, bo może rzeczywiście jest tak jak napisałem wcześniej i nie chodzi o samą odwagę w podrywaniu. Po prostu nie pasowałbym do takiej dziewczyny, a los mnie trochę udupił, bo podobają mi się te, które wolą innych i na mnie nie spojrzą nawet... :)

Gość maćek
Urok nie działa na wszystkie kobiety. Każdy ma swój gust, jednej się spodobam, drugiej nie. Ewentualnie większości mogę się podobać, ale nie mogę mieć szansy u wszystkich.

Gość wcale nie dewotki
ja tez zawsze myslalam, ze nie pasuje do fajnych facetow...tez nie wiem dlaczego

Gość a moze podzielisz sie z nami
mozesz napisac jakie dziewczyny ci sie podobaja?

Gość maćek
wcale nie dewotki, i jak, znalazłaś kogoś w końcu takiego, którego uważałaś za niedostępnego kiedyś? Co do wymagań, to mam tyko sprecyzowane jeśli chodzi o kolor włosów i sylwetkę. Musi mieć to coś i z twarzy ładna. :P

Gość maćek
wcale nie dewotki, i jak, znalazłaś kogoś w końcu takiego, którego uważałaś za niedostępnego kiedyś? Co do wymagań, to mam tyko sprecyzowane jeśli chodzi o kolor włosów i sylwetkę. Musi mieć to coś i z twarzy ładna. :P

Gość -g-g
jakie wlosy? jaka sylwetka?

Gość niewielkie masz wymagania

Gość maćek
Nie wiem, czy niewielkie, bo nie mogę znaleźć od dłuższego czasu dziewczyny, która naprawdę by mi się spodobała, na tyle, żebym się odważył zagadać. Sylwetka szczupła, brunetka albo szatynka, kropka.

Gość wcale nie dewotki
Macius- rozeszlam sie wlasnie z mezem wiec pewnie rusze na lowy hahahaha ale mysle ze wykorzystam te druga szansei bede z wieksza pewnoscia siebie szukac partnera- teraz juz mam nadzieje, ze na cale zycie

Gość breloczekkkk
a miales kiedykolwiek dziewczyne?

Gość maćek
Tak, niezbyt długo.

Gość hulajduszka
ile masz lat?

Gość hulajduszka
to wszystko przed toba, zobaczysz jeszcze sie taka trafi

Gość .Misiura
Maćek z ładnej miski sie nienajesz lejbo pamietaj

Gość maćek
Ale żeby się kimś zainteresować, musi na nas zrobić pierwsze wrażenie dobre.

Gość o zesz w morde..............
a jakie dziewczyny konkretnie Ci sie podobaja?

Gość kapepe
lorika chyba ma rację , a jeśli chodzi o wygląd to tu działa raczej selekcja negatywna , chodzi o to żeby nie odstraszał(a) , a jak się pozna to można się zakochać w kims , na kogo początkowo kręciliśmy nosem

Gość maćek
Ciężko mi to jest opisać dokładnie. Najogólniej, to spokojne, wrażliwe i wierne, nie imprezowiczki, skromne i jednocześnie ładne.

Gość kapepe
o ile jest fajna :-)

Gość maćek
lorika, co tak nerwowo? :) Po prostu, żeby chcieć w ogóle poznać dziewczynę, musi mnie zachwycić wyglądem na samym początku i nie jest powiedziane, że od razu z nią będę, nawet jeśli to modelka.

Gość kapepe
jak to dobrze , że nie jestem za przystojny , o wianuszku już nie wspomnę