Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corii

Chciałem dziecka a nie ciebie- trzymiesięczna córeczka i rozstanie

Polecane posty

Gość MłodaJeszczeeeee
zawsze szczery- buahaha dobre nie powiem :) nie nie in vitro tylko siłami natury ale badz co badz było to specjalnie !!!!!! a kto mówi o wchodzeniu za mąż? on liczył,że będzie miał dzieki mojej rodzinie dzięgi !!! no i w sumie sie nie mylił ale ślubu nie było i nie bedzie !!!!!!!

Gość łoooo matko
my tu gadu gadu a Corii pewnie pod firmą tej dziewczysy stoi z dzieckiem na ręku

Gość !!!!!!
Poważnie? Modelki Victoria's Secret mają piekne włosy!

Udajesz czy twoja ignorancja jest wynikiem ciężkiej pracy? Zrobiłam, co należało. Niepotrzebnie zresztą. Do nieodpisania. co nalezalo? zalozyc nowy czarny nick i stosowac zaczepki powolujac sie na zmarlego goscia, ktorego lubilem i ktory z tego c opamietam lubil mnie? trzymam za slowo z tym nieodpisaniem nota bene pojecia nie mialem, ze koles nie zyje

Gość !!!!
Z dzieckiem na ręku, z włosami w ręku:))))))))))))))))))))))))))))

Gość łoooo matko
Gdzie jest Corii??? PS. Nie kłućta się ;P

Przez ostatnie dni jest tak, że froum Łysienei, nie będzie mi juz potrzebne- JUZ nie.

Gość łoooo matko
Teraz Tobie by sie borny psychiatra przydał i dłuuuga terapia połączona z lakami

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!
Ano corii nam się do łysienia przyznała, powiedziała jakie to włosy ma jej rywalka (żeby nam latwiej było obsadę filmu znaleźć) i ja sam żałuje że nie jestem mężem corii. Obecnie oczywiście nie przed porodem:)

"Mąż Corii jest męczenikiem- postapił bardzo łaskawie godząc sie na małżeństwo z zimną suką, która wmanewrowała go w dziecko." ja uważam, że oni wszyscy w tej historii są NIEŹLE JEBNIĘCI :D ale tamtych dwoje przynajmniej taplając się w tym bagnie zapewne wiedzą, co czynią i że są głupi. autorka natomiast jest chyba najbardziej pieprznięta z tej trójki, bo pewne rzeczy do niej nie docierają. poza tym sama rzuciła się na pożarcie opisując tę łzawą historię na kafe :P

Gość corii- WSPÓŁCZUJĘ
Nie męża i jego kochanki, ale tego, że ktos tu zakpił z twojej aktywności na innym forum. I nie martwcsię Dziewczyno, masz tyle siły. Jesli nawet Twoja rywalka ma włosy jak tamte modelki to i tak jest malo warta w porównaniu z Toba. Trzymaj sie cieplutko.

Gość łoooo matko
frisbee Brawo!!! ...za trafną ocenę :)

Gość Modelki Victorias Secret mają
akurat sztuczne te kudły i podrasowane na maksa photoshopem, to tak na marginesie. Szkoda, że temat skręcił w taki ohydną, wredną stronę, bo corii pewnie teraz zniknie, a fajnie się dyskutowało. Pomijając, że to podłe, takie rzeczy wywlekać.

Cóż faktycznie autorka i jej mąż inteligencją nie grzeszą. To najgorszy przypadek o jakim w ogóle słyszałam i do tego takie metody działania. Jednakże to co niektórzy tutaj wypisują to patologia i chamstwo najwyzszych lotów. Zwłaszcza !!!

Gość corii- łysiejesz a kłamiesz
Po co kłamałaś że Ty taka piekna a ona brzydka??????????????????? Teraz wykryliśmy że pisałaś na Lysieniu a Twoja rywalka to dziewczyna którą Ty sama mega zazdrosna baba porównujesz do modelek Victoria's Secret? Już zupełnie się nie dziwię ani mężowi ani kpinom z Ciebie. A no forum "dziewczyny z hirsutyzmem" czasem nie bywasz.....?

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!
A twój mąż z nią teraz jest? To znaczy teraz jak ty wyczesujesz te włosy?

poza tym pierwsza myśl po przeczytaniu początku topiku była taka: "ło matko, co za pieprznięte babsko" :P trudno się czepiać pozostałej dwójki bohaterów historii, bo oni prawdopodobnie pokornie znoszą swój los i skutki głupoty. - > mąż chciał odejść do innej dupy - odszedł, będzie płacił alimenty i ogólnie mając dziecko z taką babą będzie miał przechlapane. - > tamta laska chciała go mimo, że zrobił sobie w międzyczasie dziecko z inną - teraz będzie to znosić. a autorka strasznie mocno się szarpie, bo to ona bidula będzie została teraz z wrzeszczącym po nocach dzieciakiem. pytanie - skoro sama opiekuje się 3-miesięcznym dzieckiem, skąd ma tyle czasu na pisanie na forum? :classic_cool:

Gość Człowieku........../??????
On chce rozwodu- ROZUMIEM Będzie tatą z doskoku- ROZUMIEM znam kilku w tym mojego Zakochał sie w dziewczynie z włosami jak Victoria jakaśtam (przepraszam za ignorancję)-ROZUMIEM Wywlakć czyjąs immunologiczna chorobę i śmiać się z niej -NIE ROZUMIEM

Gość do frisbee
Ona z tego co widzimy ma mamę i rodzinę do opieki. A btw to my nakręcamy temat ilościowo.

Wywlakć czyjąs immunologiczna chorobę i śmiać się z niej -NIE ROZUMIEM sluszna uwaga z jednym tylko zastrzezeniem, nie byloby tego wywlekania, gdyby autorka po pierwsze nie robila prowokacji a po drugie w tejze prowokacji nie przedstawiala siebie jako cud natury deprecjonujac jednoczesnie konkurentke czy to ze wzgledow wizualnych czy majatkowych gdyby temat brzmial - mam ciezka chorobe, jestem w ciazy a moj maz uciekl do innej - kto by zaatakowal autorke?

Gość !!!!!!!
CORII WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I opowiadaj jak wyglada ta niunia twojego męża. Rozbudziłaś moja ciekawość. O tobie juz wiemy "wiele".

Gość yesayre
dziecku wyszłoby na dobre gdyby było przy ojcu a nie przy psychicznej matce a ta dziewczyna którą on kocha przynajmnej by dziecku jakieś wartości wpoiła

Gość !!!!!!!
Wpoiłaby mu jak dbać o włosy:)

ZS a czego sie spodziewałeś? Miala opisać swoją chorobę żeby była obiektem żartów? Nie "wywlokła" tej informacji sama autorka tylko ktos inny mało rozgarniety, kto prawdopodobnie się tym dowartościował. Poza tym i tak ta choroba stała się obiektem żartów zamiast zachowanie autorki.

Gość łoooo matko
kota.strofa Brdura! Gdyby laska nie podkreślała w co 2-im zdaniu jaka jest puekna i cudowna bo jej rodzice maja kase, bo urodzila dziecko... nikt by tego nie wywlekał

Gość !!!!!!!
Corii czeszesz się czy co? Wracaj do nas! Wesprzemy cię:)