Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka smutna 23

fragment rozmowy na gg. czy on jest prostakiem?

Polecane posty

Gość studentka smutna 23

Ok. na początku nakreślę sytuację. Spotykam się z facetem od niedawna. Dzis mialam zajecia do wieczora, nie zdążyłam wziąć prysznica przed spotkaniem, doszło do palcówki. Chciałabym wiedzieć, czy jestem przewrazliwiona, czy on jest prostakiem bez wychowania. Proszę o szczere opnie. Siedzę i płaczę. Fragment rozmowy naszej: ewelinka 22:31:27 no co, sama tez taka jestem Rafał 22:32:25 hehe ewelinka 22:33:08 i przesiaknieta toba jeszcze, bardzo milo:D Rafał 22:34:13 przesiąknienta? ewelinka 22:34:38 tak, zapachem;P Rafał 22:35:12 jakim? ewelinka 22:35:42 twoja woda, nie wiem czym sie tam pryskales Rafał 22:36:36 no:D 22:36:56 a propos zapachu ewelinka 22:37:17 ? Rafał 22:37:48 to dzisiaj bardzo niemiły wydzielasz..;P w tych miejscach właśnie zauwarzyłem przynajmniej dla mnie jakoś ewelinka 22:38:08 tzn gdzie? Rafał 22:38:41 cóż intensywny zapach mam na palcach;P 22:39:24 tak jakoś ciekawi mnie jak to z tym zapachem bywa...hehe ewelinka 22:39:44 bo nie mialam czasu umyc sie bo kiedy Rafał 22:41:57 aha i to aż tak się nie raz różni? 22:42:22 to ja się też pewnie muszę częściej myć choć raz dziennie to i tak sporo ewelinka 22:42:41 no ja bralam ostatnio wieczorem 22:43:19 i temu dzis nie chcialam, wolalam tego uniknac i wyszlo jak wyszlo, sie zraziles;P no nic bywa Rafał 22:44:32 haha..;P 22:44:38 chciała byś 22:44:57 nie tak mnie ciekawi jak to jest z tym zapachem 22:45:21 cóż bo akurat mam dziś węch doskonały i jak raz zwietrzyłem coś;P ewelinka 22:45:57 masakra, od teraz bedziemy spotykac sie dopiero jak wyszykuje sie itp wiec sobie poczekasz juz;P Rafał 22:47:40 haha... 22:47:51 to się ty chyba przeraziłaś ewelinka 22:48:04 dobra musze na chwile wyjsc, zla jestem 22:48:05 zw Rafał 22:48:24 hehe ale se bazę danych o kobietach zrobię:D 22:48:45 nie potrzebnie się pytałem;P ewelinka 22:49:39 bo to, ze nie mialam kiedy sie umyc to juz cie nie interesuje Rafał 22:49:44 a teraz się rozzłościłaś... a ja się tylko ciekawiłem... jak to z tym jest i od czego zależy ewelinka 22:49:49 dobrze wiedziec co o mnie myslisz Rafał 22:49:50 jak to ja heh ewelinka 22:50:50 a teraz z satysfakcja sobie zapale a ty sobie w tym czasie przemysl czy czasem nie warto czegos delikatniej powiedziec 22:50:59 zw Rafał 22:51:02 aj tam... od razu szukasz problemu... ja rozumiem że nie miałaś kiedy się umyś aczkolwiek skąd moge wiedzieć od czego to zalerzy 22:51:21 no już powiedziałem delikatnie 22:51:28 i się nie bulwersuj 22:51:39 no przykro mi że tak wyszło ewelinka 22:51:47 chciales mnie zobaczyc sfochana, to zobaczysz... Rafał 22:52:18 heh zwami to tak zawsze.... 22:53:06 zaraz wyolbrzymiacie problem a nie wziełaś pod uwagę że z polskiego jestem słaby i nie umiem się pięknie wysławiać 22:53:21 po zatym jestem wścipski i ciekawski 22:53:27 po za tym zboczony;P 22:54:05 i lekko zamroczony toba o ile pamiętasz..;P ewelinka 22:54:23 pojdz na zajecia od rana do wieczora i przekonamy sie jak ty bedziesz pachniec!! dalej mnie przeprasza, nic ciekawego...

Gość studentka smutna 23
wiem,ze dlugie ale z gory dziekuje za pomoc i cierpliwosc w czytaniu...

Gość fafeegagag
o lol nieznosze tak gadac z dziewczna

Gość rodzyyynnneeekkk
moi zdaniem nie był bardzo niemiły. moj ex byl gorsszy..a on mnie kochał i bylismy dlugo razem i dosadniej mi mowil ale sienie obrazalam

Gość Zagnica
jaki gosc.... nie dosc ze trzaska byko ortograf. to jeszcze niewychowany.

Gość przesadzasz
myślę że wyolbrzymiasz problem, wcale nie był niemiły

Gość po randce
to sie mozna zdzwonic do siebie, a nie pisac jakies pierdzioly na internecie, ludziom odbilo juz zupelnie, zeby tylko przed komputerem siedziec. Dobrze ze ja sie jeszcze wychowalam przed mania internetowa. Wracajac do tematu, trudno ocenic, chyba byl ciekawski, brzmi mi na gowniarza, jak takie pytania wali, ile on ma lat - 16?

Gość studentka smutna 23
ok, tydzień przerwy mamy od siebie: ewelinka 00:09:26 zła nie jestem, bardziej przykro bo teraz nie wiem czy ci jest dobrze...czy sie zmuszasz bo cie np zapach obrzydza, teraz mam zagadkę Rafał 00:11:07 haha... sorki ale tak to ja nie działam.... nigdy do niczego się nie zmuszam.... 00:11:37 czasem mnie zmuszają jak już ale to rzadkość i zwykle rodzice 00:12:17 więc jedyne co jest to fakt że jest mi dobrze 00:12:36 a jak byś była nie mile spocona to zaproponował bym wspólną kąpiel;P ewelinka 00:12:58 ok, chcialabym uslyszec od ciebie czy chcesz jakis czas odpoczac ode mnie i nie pytaj mnie czy ja tego chcę, chcę usłyszec co ty myslisz Rafał 00:14:18 cóż właściwie ja nie muszę myśleć bo teraz do piątku nie będzie jak się spotkać a na weekend do domku ewelinka 00:15:04 tyle wiem, dyplomatyczna odpowiedz Rafał 00:15:55 ale po takiej wtopie to chyba przyda się troszkę dystansu żeby znowu nie palnąć głupoty ewelinka 00:16:27 znajac ciebie nie chodzi o wtopę a własnie tego chcesz 00:16:38 umożliwię ci to, masz jak w banku Rafał 00:17:30 nie chodzi o wtopę ;P ale nie przeczę dzień taki żeby se stanąc na ubocu i zresetować może się przydać 00:17:41 *uboczu 00:17:54 nie,*\ ewelinka 00:18:19 tych dni bedzie kilka, moze nauczysz się szacunku do mnie 00:19:17 i docenisz, bo poki co z tym cienko Rafał 00:19:30 a jednak foch 00:19:32 ;P 00:20:35 i nie oskarżaj mnie że nie mam szacunku dobrze wiesz że mam pewne zboczenie i wszystko co z tym związane mnie ciekawi.. czasem za nadto ewelinka 00:20:45 nie, tylko szczera nadzieja, ze przemyslisz sobie w tym czasie to i nauczysz się mnie doceniać, byc szczerym, zwazajac na słowa i byloby ok Rafał 00:21:26 no dobrze... 00:21:55 ja mykam już spać jeszcze raz przepraszam za to... dobranoc ewelinka 00:22:02 tydzien chyba na przemyslenia to nadto 00:22:03 pa Rafał 00:22:09 :*

Gość studentka smutna 23
ma 20 byl prawiczkiem, ja jego pierwsza partnerka

Gość ale cyrk
:D studenci a jak gówniarze:D

Gość nie przejmuj sie tym... moim
zdaniem on jest jakis beznadziejny! no sorry, ale klasy to ten czlowiek nie ma. Mysle, ze musialo Ci sie zrobic potwornie przykro i musial Cie zawstydzic. Ja bym mu nie dala przez jakis czas zadnej przyjemnosci, ani sexu, ani dotykania, niech cierpi burak jeden!

Gość pisze się PORTFEL!!!
kurcze, co wy od chłopaka chcecie? Ręka mu teraz śmierdzi to się pyta czy to normalne! :)))) a ta głupia zamiast się wcześniej umyć to teraz ryczy i jeszcze biedaka od prostaków wyzywa...

Gość hehe dobre....
ty sie sfochasz a on sobie odpusci :D a ty myslisz, ze to jemu na zlosc zrobisz :D

Gość jakis głupek
jakiś głupek z tego twojego faceta a co do tematu: nie ma się o co obrażać

Gość doni:0)(
wg mnie chlopak ok, baby jednak same szukaja ;)

Gość ogorek bez skórek
wszpolczuje chlopakowi, ty sie ciesz ze go to nie obrzydzilło a nieudawaj obrazona panne... powinno ci byc glupio ale na pewno nie z powodu ze chlopak sie upomniał...

Gość jakis głupek
e tam, kuter rybacki to w przypadku choroby. Dziewczyna normalnie siedziała cały dzień na uczelni i nie miała czasu się przygotować, bo facet już ją zaczął molestować. Zdarza się. Spoko, nie przejmuj się, Autorko. Ten twój chłopak pisze jak jakiś przygłup i drąży temat jak jakiś niedorozwój - w końcu wyjaśniłaś, dlaczego tak było -, ale jeśli go kochasz to mu wybacz, bo nie ma o co się fochać tak naprawdę.

Gość jakis głupek
widzę, panie środkowym palcem, że aspirujesz do miana kretyna kafeteryjnego. Gratuluję pierwszej nagrody zatem :)

Gość studentka smutna 23
gadamy, oboje placzemy, przebakiwalismy o rozstaniu, pierwsza powazna klotnia,poszedl niedawno spac a ja siedze i wyje

Gość jakis głupek
właśnie dlatego lubię was czytać, niedorozwoje :D. pozdrowionka!

Gość doni:0)(
nosz bez przesady

Gość jakis głupek
oj, kobito, ty się chyba dużo bardziej przejmujesz niż on. pewnie sama zauważyłaś, że jest to bardzo marny powód do rozstania, jaki zatem wniosek? nie można się kłócić o takie głupoty! jak się kochacie, to to naprawicie. nie płacz, uszy do góry!

Gość jakis głupek
środkowym palcem - tępaku - do mnie to możesz co najwyżej per pan się zwrócić z prośbą o wylizanie kaloszy.

Gość jakis głupek
zapraszam cię na rodzyny z dupy. smacznego :classic_cool:

Gość jakis głupek
rarytas, jakim są czarne pistacje, zostawiam tobie :classic_cool: wiem, że to lubisz

Gość jakis głupek
:*:*:*:* love and peace!

Gość studentka smutna 23
wyjaśnie pare rzeczy. Jestem czysciochem, dbam o siebie, ale od 8 do 16.30 bylam na uczelni, dwa razy korzystalam z toalety bo piłam kawę. O 17.30 on przyszedł na obiadokolację, ja byłam w domu po 17, musiałam szybko odgrzac obiad i ogarnac dom, jedyne co zdążyłam to psiknąć się perfumami, nawet nie przebrałam się.