Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka smutna 23

fragment rozmowy na gg. czy on jest prostakiem?

Polecane posty

Gość studentka smutna 23
załagodzona sprawa...teraz to mi nawet głupio. Bazienka mam takie chusteczki, korzystamy z nich, ale dziś mi rzez myśl nawet nie przeszło, że do czegoś dojdzie, nastawialiśmy się tylko na przytulanie i film

Gość jakis głupek
następnym razem idźcie razem pod prysznic, jeśli nie zdążysz się przygotować. tak też można ;)

Gość studentka smutna 23
własnie to trochę dziwne, bo jak miałam okres to chętnie robił minetkę (sam z włąsnej woli) jak miałąm oczywiście tampon w sobie ryzyko przecieku zerowe. Ale fakt, wtedy byłam czysta.

Gość jakis głupek
już odpuśćcie dziewczynie. nic złego nie zrobiła, czasem się tak zdarza. na co dzień przecież jest czysta. Nie martw się tym, Autorko, bo to jest nic tak naprawdę.

Gość studentka smutna 23
jakis głupek dzięki:) a ta kłótnia uswiadomila mi...i chyba jemu, ze to cos powazniejszego niz zauroczenie

Gość jakis głupek
jak już macie się kłócić to o coś sensownego. swoją drogą pytanie twojego faceta było naprawdę durne. jak mu śmierdzą łapy to niech je myje :o

Gość doni:0)(
i temat mycia powrocil :)

Gość i Ty sie taka nieswieza
decydowalas na zblizenie? :O

Gość czy mieliście
A ty nie wiesz co to są chusteczki do higieny intymnej, że można raz-dwa w toalecie sie odświeżyć??

Gość mmmm.9
dupe sie myje a nie wietrzy i nigdy ZAPAMIETAJ nigdy sie nie rozklada nóg jak picza nie umyta! nie ma tłumaczenia.facet mial prawo sie zrazic ale nie musial mowic tego tobie.z drugiej strony wolal powiedziec zeby nie naciąc sie na zapaszki znowu... faktem jest ,ze sytuacja niezreczna........ skoro nastawilas sie na film i przytulaie tzn ,ze w domu .trza bylo przy okazji siku w kibielku w zlewie umyc baske i tyle.

Gość keszklin
sama sobie go na partnera dobrałas to się nie dziw teraz!

Ty nie powinnaś była pozwolić na pieszczoty, On mógł rozpocząć rozmowę w delikatniejszy sposób, ale jak wnioskuję to nie był pierwszy raz, który go zastanowił.

Gość forumowiczka87
SłuchAJ JUZ NIE drąz jałowej gadki ,trudno stało się ,ale pamiętaj nigdy nie dopuszcaj go do siebie, jak jestes nieumyta,ja niewiem ......nigdy bym nie dałą sie dotknąc, jeżeli nie byłabym pewna swojej czystości i nie ma ,że,, poniosło nas,,- zamknijcie rozdział,nie wracaj do tematu i się nie fochaj tylko żyj normalnie, a taki powod do zerwania to nie powód, ludzie maja gorsze problemy.

Gość majeczka88
nie jest prostakiem, a Ty nie powinnas dopuszczac do takiej sytuacji bez podmycia się. fuuj nie wyobrażam sobie żeby mój narzeczony miał mnie tam dotknąć po kilku godzinach od nie umycia się, a co dopiero po całym dniu zajęć :/

Gość studentka smutna 23
widzę był spory odzew. Tak, teraz będę już myć się przed każdym spotkaniem z nim. Jak mi głupio, a on jakoś niechętnie ze mną rozmawia:O

Gość ale burak
ja bym z takim nie była już, prosak to za mało

Gość dziękuję Autorko
za poprawienie mi humoru, podnoszę twój temat:D Parą jesteście idealną bo oboje bardzo niedojrzali, ty za swoje fochy on za takie teksty. Bez obrazy dla ciebie, ale najgorsze są paniusie, które wymalują się i odstroją a o higienie zapominają, ale z tego co ty piszesz dbasz o siebie. Twój facet dostarcza ci chyba rozrywki takimi tekstami:D Patrz tylko żeby niczego nie palnął przy twoich rodzicach w tym stylu. Radzę ci też mu dowalać, po co silic sie na delikatność, faceci tacy już są że nie maja czasami wyczucia .pozdrawiam

Gość do majeczki88
ona napisała wyżej że nie myślała ze zbierze się mu na to, była zmęczona więc odpuscila:O czytaj ze zrozumieniem kobieto

Gość bershkaa
fakt chłopak niedojrzały wypalił z grubej rury:O nie było to miłe ani dyskretne... no ale racja jest też ,że nie powinnaś dawać się tam dotykać jeśli wiesz ,że jesteś nie świeża...

a może jemu łapska capiły bo sam rąk nie umył po wyjściu z kibla? Na to nikt nie wpadł? 99,99% facetów nie myje rąk po wyjściu z kibla, nie wspominając o takich banałach już jak mycie rąk po wejściu do domu. Kiedyś byłam z jednym gościem w górach i myślałam że coś z tego będzie ale jak zobaczyłam, że poszedł się za przeproszeniem wysrać, nie umył rąk, po czym zabrał się do krojenia chleba na nasze śniadanie to myślałam że zrzygam i wypierdoliłam kutasa z mojego życia, od razu.

Gość wieczna marudo ja myje rece
po przyjsciu do domu i po wyjsciu z kibla, a gejów jest wiecej niz 0,01% :o

Gość wieczna marudo ja myje rece
i w ogole zdegustowała mnie autorka :o:o:o:o prawiczkiem byl, wiec normalne, ze sie spytal, by wiedziec, czy wszystkie kobiety capia sledziem :D

Nie wiem czy jest prostacki, ale ja już nigdy więcej bym się z nim nie spotkała :P bo bym przed oczami zawsze miała to co mi pisał i zastanawiała bym się nad swoim zapachem obecnie :D

Gość wniosek nasuwa się sam
zarówno autorka jak i jej chłopak to brudasy:D

Gość wniosek nasuwa się sam
a ona lepsza? jak można nie umyć się przed zajeciami przynajmniej? ale kobiety już takie są, ale pewnie tapete se zrobiła fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjj baby nie mają wstydu