Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajcory

Wieśniaki dają dzieciom zagraniczne imiona

Polecane posty

Gość a co ma Nadia do patologi?
Larysa i Oskar to zajebiste imiona:p

Gość Ja mam Tamare Nadie Sonie i
Nie chciałam Tatiana bo mówi się na nią Tania potocznie. A Tamara proste i mi się podoba. I dość znane na świecie . Np Tamara lempicka..

wolalam napisac tak jak sie czyta bo te imię bo na tym topiku siedzi duza ilosc ludzi ktoży by tego nie przeczytali prawidlowo w takim razie wedlug waszego myslenia wiekszosc Polakow mieszkajcych za garnica sa patologia... przeciez wsrod moich znajomych sa same Nickole Vannesy itp

Gość ZApytac nie zaszkodzi
Tak wlasnie dam na imie :) corka- Larysa, chlopak- Oscar :)

Gość no właśnie!
w takim razie wedlug waszego myslenia wiekszosc Polakow mieszkajcych za garnica sa patologia... przeciez wsrod moich znajomych sa same Nickole Vannesy itp Dziewczyno, przecież my nie piszemy o tym co się dzieje za granicą tylko o tym co słychać np. na naszych placach zabaw. A szłychać: Nikolki, Kewinki, Dżesiki itd. Może tam gdzie ty mieszkasz te imiona to norma, ale my jesteśmy w Polsce.

Gość S k ączyłaś liceum?? No no...

Gość a co ma Nadia do patologi? he?
ktoś mi zahasłował nicka, co za ludzie:O to prawda, ze zdrobnienie Tatiany to Tania, ale czyta sie Tanja, ale w Polsce faktycznie wołaliby Tania:O

czego sie czpiacie ja naprzykład na 1005 dam dziecku zagraniczne imie ponieważ wkurwiaj mnie ludzie i nie ma imienia które skojażyło by mi sie dobrze każdy nazywa jak chce

Gość właśnie dlatego
mama z de- poziom Twoich wypowiedzi,rzeczywiście świadczy o tym, że "skączyłaś" liceum

Gość a co ma Nadia do patologi? he?
ale co Wam przeszkadza, że ktos ma na imię Nikola? fajna jest taka różnorodnosć, pewnie lepiej żeby tak jak kiedyś były same Kasie i Anie:O każdy nazywa dziecko jak chce

Gość no właśnie!
Przeszkadza nam czy nie - mamy prawo o tym dyskutować.

Gość ZApytac nie zaszkodzi
Bardzo mnie zastanawia, dlaczego wiekszosc rodzicow pisze w akcie urodzenia imie brajan a nie w normalnej angielskiej wersji bryan :-O

Gość margines społeczny daje
takie imiona im więcej dzieciaków i wódki tym więcej takich dziwacznych imion prostakom to imponuje dla nich to powiew wielkiego świata nie rozumieją jakie to pretensjonalne i prostackie

Gość Skączyła liceum
A teraz to same Julki i Zuzie , tez niefajnie

Gość Lejzi Minejzi
Moja córka ma na imie Michelle .Mieszkamy za granica i napewno nie jestesmy żadna patologia :O Podobno autor tematu ma na imie Zygfryd :P

powiew hahaha ja na pewno nie dam kasia albo ania bo aż sie zwraca każdemu sie podoba co innego mnie się polskie nie podobają agnieszka i te inne poprostu bleeeeeeeee

Gość a co ma Nadia do patologi? ii?
owszem, mozna rozmawiać,a le Wy idziecie krok dalej-wrzucacie wszystkich którzy nazywają tak dzieci do worka PATOLOGIA. nie uważacie, zę to krzywdząca generalizacja? co to w ogóle za kryterium oceniać ludzi po tym jakie imiona im sie podobają. ja znam małżeństwo lekarzy, którzy mają córkę Antonine i syna Oliviera-rozumiem, ze są patologią z uwagi na imie i pisowanie chłopaka:D ps. komuś się bardzo nudzi odnośnie mojego nicku

Gość no właśnie!
Ja nikogo od patologii nie wyzywałam, więc wypraszam sobie.

dokladnie zgadzam sie z tym wrzucaniem do jednego worka u mnie w domu np nigdy nie było alkocholu rodzice z dobrą posadą po studiach zawsze wszystkiego pod dostatkiem a ja niecierpie polskich imion no patrzecie... i to jest patologia?

Gość Moj kolega ma na imie
Panny (czyta sie Peny) Peter i co?

Gość a co ma Nadia do patologi? iu?
no może Ty nie, ale to pytanie do autora topiku i innych którzy uważają tak jak on. ciekawa jestem do której szufladki zaliczą moich znajomych:D sami widzicie,z ę takie szufladkowanie jest śmieszne;)

Gość Frela o poranku
nawet jak nawet dasz dziecku na imie Justin to co to zmienia, nadal bedzie tylko polska jebana slowianska swinia jak wy wszyscy huje

to że ktoś nazywa dziecko zagranicznym imieniem to tylko świadczy dobrze o nim że nie będzie 64 anny w bloku czy 27 julii a nie że jest cytuję "wieśniakiem"

Gość Miss Cole
Prawda jest ze czesc rodzicow troche przesadza z imionami i na sile probuja sie przescignac w oryginalnosci. Sama znam przypadek Dzesiki no i w Polsce to raczej nie wyglada. Aczkolwiek to indywidualna sprawa kazdego rodzica. Ksenie znalam 20 lat temu, zamin jeszcze ktos wpadl na pomysl wojowniczej ksiezniczki, w dodatku pisala sie przez 'x'

Gość no właśnie!
Dobrze świadczy o rodzicu... Ciekawe czy dziecko kiedyś będzie wdzięczne za takie imię.

moge mie problemy z polską pisownią bo nigdy nie chodzilam do szkoly w tym kraju więc prosze wybaczcie mi błedy tu gdzie mieszkam to bardzo znane imię Mia te zdejecie co pokazales nic mi nie mowi. uważam ze w Polsce jest za duzo imion typu kasia asia ania a zdecydowanie za malo imion ktore sa przyjete na swiecie naet jak ktos nada dziecku imie orginalne to ludzie waszego pokroju go zaszczuja biedni jestescie nie umiecie byc tolerancyjni