Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła zestresowana

która najlepsza.

Polecane posty

Gość żadna
wszystkie okropne. Cieżko w tym fasonie znależć sukienkę żeby nie wyglądała tandetnie

Gość Miss Cole
To zupelnie nie moj fason, ale z tych trzech to ostatnia chyba ma najladniejszy gorset.

2-moja faworytka:) Ale w takim fasonie to dobrze wyglądaję tylko szczupłe dziewczynu. Bo mimo, ze dół szeroki to można wygladać jak beza

prosiłabym jeszcze o jakieś opinie

Gość CIOCIAJÓZIA
TRZECIA POD WARUNKIEM ŻE NIE JESTEŚ GRUBA

Jako facet uważam, że w każdej z nich bedziesz wyglądąć ślicznie. Najbardziej podoba mi się ostatnia, ale tak jak już mówiłem suknie ślubna to taka rzecz która dodaje kobiecie uroku niezależnie od tego jak wygląda kobieta i jak wygląda konkretnie ta suknie.

Nie nie jestem gruba. normalna mam figure :) Tylko piersi nie mam za dużych;/ Tez mi się osobiście 2 najbardziej podoba ale spóźniłam się.

Gość beznadziejne wszystkie
ale jak juz musze to nr3 jest najlepszy z tych pieknych bezowatych sukienek.

Gość wariacja
Zdecydowanie 3 jeżeli masz minimum 170 wzrostu i jesteś bardzo szczupła

Gość jeśli już
to tylko 2. nie wybieraj nic co wygląda jak bielizna (czyli te prześwitująće gorsety) - bieliznę nosi się POD ubraniem, a nie ZAMIAST. chyba że chcesz zrobić z siebie czupiradło bez klasy. co do dołu, mnie nie podobają się sukienki które wyglądają jak pozszywane ze szmatek. wyglądają jakby zwierzęta je poszarpały.

Gość Mi żadna się nie podoba
wszystkie wyglądająjak poszarpane, może poszukaj jeszcze.

Gość była PM
miałam baaardzo podobną do tej z drugiej aukcji. Rewelacyjnie się w niej czułam.

Gość a mi się wszyskie podobaja
Choć sama nie załozyłabym bieliźnianinego gorsetu

Gość janika1987
pierwsza brzydka druga ok trzecia fajna

Gość okropna wielka beza
:o koszmar, dlaczego wszystkie zakładacie tak samo okropne suknie? miss remizy chcesz być??:o takie kiecki tylko pogrubiają

Gość była PM
original flower -> miałam halkę z trzema kołami. Pierwsze koło na wysokości kolan, następne w połowie łydek i ostatnie na dole :) Ale miały nieduży obwód. Gdyby nie ta halka to bym się chyba zabiła podczas chodzenia, nie mówiąc o tańcu :P

Gość anetahanert
Witam, odstąpię salę weselną w Restauracji Riding Club w Radzionkowie, nie daleko Piekar Śląskich Termin: 30.07.2011 Cena: 1000zł (tyle wpłaciliśmy zaliczki za salę). Sala jest nowa, oddana do użytku około 2 lata temu -bardzo elegancka, przestronna sala do tańca -gustowna, elegancka dekoracja, którą sami możecie wybrać -Sympatyczni właściciele oraz obsługa Cena za osobę to 200 zł. W cenie: -obiad -trzy ciepłe kolacje -deser, kawa, herbata, -owoce i cukierki czekoladowe -soki owocowe, woda mineralna niegazowana z cytryna (bez ograniczeń) -toast na poczatku (szampan) -zimna płyta (sałatki, wędlinki, ryby itp) Dodatkowo gratis jest apartament dla nowożeńców oraz bezpłatny wynajem hotelu na czas przyjęcia weselnego (1 doba), gdy miniamalna liczba gości weselnych będzie wynosić 90 osób. Dodatkowo, jeżeli ktoś będzie zainteresowany do odstąpienia na ten dzień mam zespół "New mix" z Nakła Śląskiego. Jeśli ktoś zna, to wie, że jest to jeden z najlepszych zespołów. Cena 3 400 plus zaliczka 500 zł którą daliśmy. Zespół składa się z 4 osób (wokalistka, wokalista + gitara, klawiszowiec i saksofonista). Skład można zmienić, aż do 9 osób, wtedy także zmieni się cena. Proszę o kontakt pod numerem telefonu 793-196-595 Bądź e-mail aneta_ hanert@vp.pl

upupup