Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet (nie)normalny

Czy spotkam tą jedyną, ale czy...

Polecane posty

Gość facet (nie)normalny

jest tu jakaś pani w wieku 23 -do 26 lat, która już się nad tym zastanawiała i odpowiedziała sobie, że nie chce mieć dzieci? Lecz zamiast tego pracować i robić sobie regularne wycieczki? Obecnie mam 25 lat i zdecydowałem się na to, że zamiast dzieci chce zwiedzić świat na tyle ile pozwolą mi fundusze. Dla mnie macierzyństwo nie wchodzi w grę, różnych powodów. Lecz uwielbiam poznawać nowe miejsca, lecz wiadomo z kimś kogo się ma blisko to zawsze raźniej, przyjemniej i przytulniej wieczorami. Miałem 2 związki w życiu, ostatnio rozpadł się 3 miesiące temu, gdyż ex (27 lat) stwierdziła, że jak nie planuje z nią dzieci to nie ma sensu, aby ciągnąć ten związek :( Nie kręciło jej podróżowanie i spędzenia ineczaj niż 90% społeczeństwa swojego życia. Wszedzie gdzie się rozgladam, to koleżanki, znajome opowiadają że już je ciagnie i chciałyby mieć dziecko - więc nawet nie przymierzam się do związków. Nie chce po prostu zostac ponownie skrzywdzonym takim tekstem. Więc istnieją takie kobiety?

istnieja nawet tu się często takie odzywają :P załóż sobie profil na fotce albo innym e-darling i tam zaznacz że nie chcesz dzieci i czekaj i szukaj :P powodzenia życzę :)

Gość BostonPublic
Ja nie chcę mieć dzieci. Uwielbiam podróże, ne znoszę stabilizcji. Chiałabym mieszkać w róznych zakątkach świata, poznawać nowe kultury... Mam chlopaka ale on to raczej z tych co cenią sobie domowe ognisko, dzieci, dom z ogródkiem, etc:(

Gość thaisse80
ja lubialam podrozowac i zwiedzac dopoki na swiat przyszla moja coreczka:))

Gość no widzisz???????
już się jedna odezwała ;) a z tym tekstem o skrzywdzeniu cię przez ex to trochę przegięłeś :O trzeba było na dzień dobry zapytać o te sprawy - chociaż musisz mieć świadomość że nawet największej przeciwniczce zakładania rodziny może coś się odmienić - to jest natura, a natury się nie oszuka.

no i autorowi tez się może odwidzieć :P znam takiego jednego co to w wieku 36 lat nagle stwierdził że ma dość podróży, że cały świat zwiedził i czas na stabilizację teraz już ma żonę i 2 dzieci :)

ciekawe kto w wieku 23-26 lat będzie zarabiac tyle żeby miec kase na te podroze do roznych zakatkow świata ;)