Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozsądnaLaska :)

Czy ZMIENIA WAM SIĘ CIAŁO z wiekiem?

Polecane posty

Ja zawsze (pomimo,że urodziłam dziecko ) miałam można powiedzieć jędrne ciałko, nigdy żadnego cellulitisu, rozstępów, skóra zwarta i gładka :D widziałam nastolatki z gorszą skórą i gorszym ciałem !!! i teraz weszłam w 26 rok życia i widzę zmiany... kurcze!!! pojawił mi się cellulitis i urósł tyłek :(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiooooo
mi rosną cycki, mam 9 lat

Gość esuiohtgeyurhtuiaa89iw
ja mam 23 lata, zawsze mialam szybka przemiane materii jadlam co chcialam i w jakiej ilosci chcialam i nie tylam ( ewentualnie kg 2) a teraz? musze uwazac co jesc bo zaraz tyje

Gość ale wy gupie jestesta
nie!

Gość koyanish
kochana,zrób sobie zdjęcie żebyś za 10 lat mogła zobaczyć jaka byłaś sliczna.Niestety

Gość rozowa pom
Poczekaj co bedzie za jeszcze nastepne kilka lat- tak od 30...

Gość wypowiem się jako
33 latka , żle nie jest , wciąż mam dobrą figurę , jestem szczupła , chodzę na siłownię , ale szczerze mówiąc na pewno nie jest to takie " świeże" ciało jak 20-latki , z naturą się nie wygra i tyle , ja mam do tego zdrowe podejście , kązdy wiek ma swoje prawa i przywileje

Gość rozowa pom
Ja celulit mialam juz jak wychiodzolam z podstawowki - a bylam szczupla! Do 30 nie moglam narzkac ,moze na lekkie zmarszczki pod oczkami , a teraz - 35? Chm.... zmarszcki wokol oczu , cellulit juz na udach , plamy na twarzy po ciazy.. powoli latajaca skora pod ramionami - tak - dobrze przyczytals - pod ramionami. Dziewczyny - jesli chceice dlugo urtzymac ladna sylwetke to pamiatjcie o piciu 3 litrow wody dziennie -wystarczy przegotowana , o masowaniu ciala , zapomnijcie o solarium! i cwiczcie regularnie jakis sport.

Ja tam chodziłam nawet na solarium i chodzę nie wiem czy ma to jakiś wpływ-namnie nie miało żadnego wpływu :) byłam jędrna, nie narzekam jeszcze nie jest ze mna źle ale mam wrażenie,że te 25-26 lat to taki magiczny /w złym sensie/ wiek co coś złego zaczyna się dziać z ciałem .... :(

Gość tak to już jest
Dobiegam już 30, na figurę nie narzekam nadal jest jak 10lat temu, ale rysy twarzy się zmieniły, skóra już nie taka rozświetlona. Każdy postarzeje się prędzej czy później i nie ma na to rady:)

Gość dama serce
28 lat już mam, nie mam takiej świeżej cery jak u nastolatek to chyba jasne ale wciąż jestem zadowolona, wciąż mam tą samą figurę co kiedyś, nadal jestem szczupla wchodzę w te same spodnie sprzed 8 lat, cellulit niewielki,wyglądam młodo jak na swój wiek, mam zgrabną talię mogę nosic ciuchy blisko ciała, oczywiście mam bardzo delikatne zmarchy mimiczne widoczne w silnym świetle po za tym cellulit to jest norma, prawie wszystkie kobiety go mają więc o co chodzi, nie jestesmy gumowymi lalami

Gość a ja mialam cellulit cale życi
e wstrętne dziury na udach i brzuchu rok temu zaczęłam intensywnie cwiczyć na siłowni codzinnnie i tego lata po raz pierwszy w zyciu mogłam pochwalić się jędrnym, gibkim ciałkiem bez (nie licząc jednego fragmentu brzucha, nad którym wciąż pracuję) cellulitu mam 35 lat

Gość a ja mialam cellulit cale życi
co do twarzy to faktycznie skóra nie jest już tak jędrna, ale raz: mama już swoje lata, a dwa: sporo schudłam co tez przełożyło się na to, ze skóra gdzie niegdzie stała sie mało napieta planuję wstrzykniecie kwasu hialuronowego w dolną część policzków

Gość mam 35 lat
zero celullitu zero zmarszcek, sportu nie robie...no nie wiem jak mozna tak sie zestarzyc jak opisujecie w wieku 28 lat...

Gość Madmłazell
teraz jest chyba inne żarcie tu nie chodzi o wiek

Gość rok po trzydziestce
po 30 się posypałam.;) stresujące wydarzenie życiowe dodało mi sporo lat. zmarszczek nie mam, ale rozszerzone pory i poszarzała cera (2 paki dziennie palę i to się odbija niestety), siwiejące włosy, niewiele mi brak do nadwagi, żylaki i pajączki na nogach, piegi od opalania na ramionach, pomarańczowa skórka i sflaczałe ciało osoby, która nie lubi sportu. no zmienia się zmienia.

Gość bezzmarszczkowa 30 latka
niezmiennie od 15 lat noszę ten sam rozmiar ubrań żadnych celulitów itp historii :)