Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę żoną:):)

POMÓŻCIE W POSZUKIWANIU PIERŚCIONKA!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lilimaki
Mnie się podobają właśnie takiego typu, ale też chyba bym wolała białe złoto, bo dostała m z żółtego i wogóle go nie noszę:(

Gość plkhgfsazxcvbnm
ja ci pare doradze jak chcesz tylko poczekaj

lilimaki ten nawet mi się podoba

Echh jak teraz wszystko jest popierniczone :(.Kiedyś były zaręczyny z zaskoczenia,romantyczne,laski nie leciały na pierścionki..A teraz?Pierścionek ma się wszystkim podobać,zwłaszcza koleżankom trzeba się pochwalić,ma być drogi,zareczyczy coraz częsciej są bo panna robi awarunty typu"tyle czasu jesteśmy razem,kiedy mi się oświadczysz i bla bla,bla".Kompletnie tego nie rozumiem..Dla mnie to ma być totalne zaskoczenia a pierścionkiem mogłaby się okazać nawet nakrętka od butelki.Liczy się miłość,od kogo go dostajemy a nie za ile jest i wszystko na pokaz :O

Ale jaja. Ludzie to są dziwni. Autorka prosi o pomoc w wyborze pierścionka, pisze jasno kryteria a tu 90 % odpowiedzi albo o tym czy zaręczyny to będą z zaskoczenia, albo nie, albo że to źle, albo dobrze, albo że żołte złoto be - no jacie......Co Was to obchodzi - to sprawa autorki. Porażka totalna. Co do tematu ja akurat też lubię tylko żółte złoto. Jest piękne i klasyczne.... białe złoto najczęściej preferują osoby, które mają więcej biżuterii srebrnej i nie będzie podpadać, że mają tylko jeden złoty pierścionek :) Co do wyboru to kurcze, duuuużó jest ładnych. Ja bym wybrała jakiś taki delikatny. Zaraz pooglądam jakieś.

Gość plkhgfsazxcvbnm
teraz inne czasy nastały...mojego tatę też ma na kolanach błagać o rękę córki?

no w końcu jakieś konkrety,dziękuję ślicznie są piękne:)

jesus ile zer,bez przesady:)

A ja uwielbiam żółte złoto :) chociaż ja mam mixa i jest piękny :)

blacharra jest okropny... chyba poleciałaś tylko na cenę i te kamyczki bo design beznadziejny...

Gość lilimaki
ten pierwszy łądniejszy

tylko się boję,że będzie mi przeszkadzał w pracy,że bedzie mi ciągle o coś zahaczał

Gość hejże go
TAk zaklopotana.. Oficjalne czyli z rodzicami .. Nieoficjalne miedzy nami. Trudno żeby nad morzem przy romantycznym zachodzie slonca oświadczał mi się mój facet a za nami stali nasi rodzice:D:D

miss cole - drugi jest przesliczny - strasznie mi sie podoba :) tylko zamiast niebieskiego wolaalbym wszystkie "biale szkielka " :) ale jest piekny

hejże go TAk zaklopotana.. Oficjalne czyli z rodzicami .. Nieoficjalne miedzy nami. -hahaha no to smieszne. wg mnie tylko zareczyny ''miedzy nami '' sa normalne. w koncu zarecza sie ze mna a nie z rodzicami... wiec oficjalnie dla mnie sa te ''miedzy nami''.