Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M@rian 1984

Jak zachowały byście się w takiej sytuacji? Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość M@rian 1984

Jesteście z facetem, bardzo wam się podoba, w ogóle jest waszym ideałem i z wyglądu i z charakteru, ale jak przychodzi do odbycia waszego pierwszego wspólnego stosunku seksualnego okazuje się że ma on małego penisa. Powiedzmy że nie jakiegoś bardzo małego, dajmy te 12-13 cm. Czy poczułybyście się oszukane i zostawiłybyście faceta czy mimo tej wady byłybyście z nim?

Gość co tam jest...
czyli normalnego ma.

Gość bzdeciuch
a czemu kurwa oszukane? co, koleś podpisywał na początku dokument ze ma 20sto centymetrową pałę?

Gość M@rian 1984
Jak to normalnego? Czytałem że 13 cm według kobiet to mało.

Nie skreśliłabym go od razu na pewno. Ale jeśli w łóżku byłoby mi do kitu, czyli jakbym nic nie czuła, to bym podziękowała.

Gość M@rian 1984
No nie wiem czemu oszukane, że jak się poznawaliście, to przecież opowiadaliście sobie o sobie, no więc może dlatego oszukane że wam nie powiedział że ma małego penisa?

Gość co tam jest...
a ja nie czytałam tylko oglądałam. normalny.

Gość Marian, nie przejmuj się
może Ci jeszcze urośnie :classic_cool: A tak serio: gdybyś miał skrajnie małego, to bym się pewnie zastanowiła, ale to musi być skrajność, a Ty masz niewiele poniżej średniej o ile dobrze kojarzę, wiec jeśli nadrabiasz techniką to niejeden posiadacz wiekszego penisa moze przy Tobie wymięknąć, i to może nawet dosłownie :P Centymetry mi nic w sumie nie mówią, bo nie biegam za moim partnerem z linijką i notatnikiem, ale powiem Ci jedno: moi poprzedni partnerzy (niewielu ich było, więc doświadczenie nikłe, ale jest) mieli większe "ptaszki" niż mój obecny - a to z nim zdecydowanie jest mi najlepiej Nie dołuj się więc, nie ma o co :D

Małe sprostowanie: o ile dobrze kojarzę średnia krajową, a nie Twojego penisa bo jego nie miałam przyjemności zobaczyć, ze tak powiem :P a tak to mogło zabrzmieć :P

Gość M@rian 1984
ale, nie, mnie ten problem nie dotyczy, ja mam 18 cm, po prostu kolega ma taki problem i prosił żebym rozpytał a ile wynosi średnia krajowa?

Jak to ktoś trafnie ujął nie ważne, że ma małego, ważne, czy potrafi zrobić z niego odpowiedni użytek;) Jak nie, to może być problem...

Haha, kolega? Forum i tak anonimowe :P Średnia to chyba 16 cm, albo źle kojarzę

Jak ideał z charakteru, to znaczy, że miałby te same upodobania w łóżku, więc absolutnie bym go nie skreśliła. ;) Poza tym 13 cm to normalnie, a nie mało. ;) Zresztą tu trzeba konkretów, każda powie co innego. Jeżeli nawiązujesz do realnego przypadku, to lepiej żeby facet pogadał z daną kobietą i uświadomił ją przed faktem, bo może się to okazać dla niej jednak za mało i aktualnie spodziewa się więcej (to samo napisałabym gdybyś miał np. 17cm, więc nie traktuj tego jako obelgi).

Acha i grunt, żeby nie robił z tego wielkiego halo, bo niefajny jest chłopak pytający czy nie ma za małego, który w widoczny sposób się tym przejmuje.

Gość ja bylam w takiej sytuacji
nie poczulam sie oszukana, bo nie rozmawialismy o rozmiarach jego przyrodzenia wczesniej :P

Gość A dzieci w Afryce głodują
Ludzie macie problemy przypomnijcie sobie jakieś newsy z tv albo obejrzyjcie film o krajach Trzeciego Świata, to może wtedy zmądrzejecie

Gość Jol@
Popieram wypowiedź powyższą.

Gość giotto_carme
ehhh....sami puści ludzie na tym świecie....zgadzam się z przedmówcami

Gość M@rian 1984
bo w sumie mój odbyt nie jest duży i może by mnie zadowolił tą 12 stka

Gość taki los:)
masz problem widze

malym penisem tez mozna doprowadzic do cudownego orgazmu. jesli kobieta jest przy nim usatysfakcjonowana to w czym problem?

Gość prosto_z_ mostu
No tak, orgazm to najważniejsza sprawa. Nie liczy się to, że się kochacie, prawda?

Gość dajcie mu spokój
wystarczy że ma małego i przegrał życie na starcie.. :o

Gość kljljkijodszczotki
Jakbym była mocno zakochana to nie przeszkadzałoby mi to.

Gość @njoł
Tragedia, jakich mało na tym świecie! Co mają powiedzieć małżonkowie, którzy rozmiarami swoich genitalnych części ciała są dopasowani idealnie, a np. nie mogą mieć dzieci?!