Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michelinka860607

bolące sutki. od czego ? zapalenie?

Polecane posty

Gość Michelinka860607

cześć dziewczyny. zauważyłam dziś , że przy dotyku strasznie bolą mnie sutki. nigdy tego nie odczuwałam. ostatnią miesiączkę miałam 13.10. więc do okresu jeszcze długo, niewiem czy to ma związek ale zdziwił mnie również, jakby "płodny" śluz, chociaż wydaje mi się, że ja już dawno jestem po dniach płodnych, zawsze miałam kilka dni po okresie.. zastanawia mnie ten ból bo to coś nowego.. miała któraś podobny przypadek ? dziękuję za odpowiedzi!! : ))

Gość tyskie...
Mam nadzieję że się ucieszysz ale ja również uważam że to ciąża :)

Gość mieszkam
o matko:(nastepna:( tak to ciaza!!!to chcialas wiedziec?

Gość Michelinka860607
hm.. niewiem czy to może być możliwe bo ostatnio rzadko "coś" robiłam :D 17.10, 23.10 i 24.10 coś tam było ale raczej bez "finału" , więc raczej ciąże uważam za mało prawdowpodobną..

Gość __maly__geniusz__
http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-polskie-litery-i1294488593.html Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery!!!!!!! Do sprzedania posiadam również cyferki oraz zestawy o wysokości 19,5 pytania na maila maly.geniusz@wp.pl http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1294488626.html

Gość celestynkakdkdkdk
;p

Gość e-cinka
ja tez tak miewam w polowie cyklu nieraz same sutki ze sie dotknac nie moge o pieszczotach nie ma wtedy mowy :P albo zamiast sutkow bola mnie cale piersi juz z dwoch opcji wole cale piersi a nie sutki bolace....takze tak kobiety miewaja ,nie wiem czy toi akurat na plodne dni wg moich obserwacji to w druguiej fazie cyklu kiedy jest juz bezpiecznie -cos sie tam z hormonami dzieje..wiec sie nie martw to niz zlego wiele kobiet tak ma ,czesciej czy mniej....nie jest to absolutnie objaw niczego zlego

Gość e-cinka
widac jaki z ciebie maly geniusz...spadaj stad!

Gość e-cinka
w poprzednim cyklu mnie wlasnie tak bolaly sutki a teraz w tym cyklu cale piersi wokol

Gość Michelinek860607
dziękuję :) zdziwiło mnie to bo nigdy przedtem tak nie miałam. ale może coś się zmieniło. : ))

Gość e-cinka
cykle z wiekiem moga sie zmieniac niestety......nie w kazdym cyklu musi bolesnosc sutkow wystepowac.....tylko czasem

Gość autorko napisz jak zrobisz
napisz jak zrobisz test lub dostaniesz @