Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrocławianin37szukamKochanki

dlaczego niektóre kobiety nie lubią robić lodzika ???

Polecane posty

Gość aameliiaa
znawca - tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie warto się dla was poświęcać ani darzyć uczuciami bo i tak zawsze będziecie "myśleli" choojami, pomimo dość dużego powodzenia chyba jednak zostanę lesbijką z wyboru

Gość Smacznego
no i pewnie nic nie kosztuje

Gość Boratka
Bo jak laska robi to pierwszemu lepszemu to nic dziwnego, że jej się nie podoba. Sex generalnie jest dla ludzi odpowiedzialnych i lubiących go uprawiać a nie dla kogoś kto się zmusza byle tylko nie zasypiać w pustym łóżku. Ja lubię sprawiać przyjemność mojemu ukochanemu:)

Gość To wachaj jego odchody

Gość powiem krotko :))))
laska ktora nie robi lodzika to gowna warta pizda. i nie chodzi mi o robienei lodow kazdemu. ale w normalnym powaznym zwiazku. zwiazek bez lodzika to kicha.

Gość anastaziaaaaad
a ja wam powiem inaczej, lodzik dla mnie to super sprawa bo sama się mega podniecam, uwielbiam mu to robic;p a że mojemu jest przy tym bosko to już drugorzędna sprawa. hm.. boję się tylko jednego, jestesmy swoimi pierwszymi partnerami, ja jestem tylko na niego napalona, boję się że będzie kiedyś chciał spróbować z inną:(

Gość cejmpt
haha nawet się podszyć nie umiecie :D oj widzę, że prawda boli...

Gość sonya23
uwielbiam stwiac mojego dziubka na bacznosc...i kocham jak prysnie mi na twarz:)

Gość powiem krotko :)))) Idz go
wymoczyc i nie wkladaj "do majtkow" tam gdzie sralnia. Bo smierdzi na kupe. Szczegolnie Twoj

Gość Tam gdzie gra muzyka_
bzdury gadasz, to ty sobie nie wyobrażasz związku bez loda, tak się składa że znam takie pary gdzie loda nie ma i są bardzo szczęśliwe i ani myślą o zdradzie, także nie wypowiadajcie się tzwele za wszystkich, bo każdy ma różne preferencje seksualne, a teraz czekam na podszyw 🖐️

Gość Do Tam gdzie gra muzyka_
Brawo- zgadzam sie .

Gość Boratka
Bo prawda taka, że nie wszyscy wszystkiego muszą próbować.

ja akurat nie rozumiem jak można bez loda,ale facet,który ocenia wartość kobiety po ochocie na seks oralny jest kompletnym popaprańcem :o

Gość leopold sterski
moja żonka robi mi loda bardzo rzadko (szczerze mówiąc nie jest w tym mistrzem) i jakoś nie widzę w tym najmniejszego problemu :) nadrabia za innych kwestiach, tak, że nie tęsknię za lodami i jestem szczęśliwy

też nie lubiłam ale polubiłam kobietki więcej cierpliwości miłości przekonania oddania zaufania

Gość guhipolk/.
wsadz sobie kutasa kolegi w gardło to zrozumiesz dlaczego to takie dla nas wstrętne, może wtedy przestaniesz zadawac takie durne pytania

Gość guhipolk/.
Ja zawsze wkładam sobie kutasy kolegów do dzioba i zawsze mam takie samo obrzydliwe odczucie. Szczególnie wtedy gdy usiłują mi wepchnąć więc niż dwa kutasy.

Gość jhvhgfchfjknmjk
bo szczacie tym kutasem i sie rzadko myjecie

Gość powiem krotko :)))
ja sie powtorze. sex bez lodzika jest chujowy. jak lodzika nie to anala tez nie. sex staje sie nudny. dla takich osob to najlepiej sex klasyczny max 3 pozycje zgaszone swiatlo. i najlepiej w bieliznie hahaha. przy czyms takim nawet by mi kutas nei stanal. z zycia trzeba korzystac brac ile sie da. a wy ludzie sie tak ograniczacie. zal mi takich ludzi. a znam ich wielu.

Gość Kłamca_kłamca_kłamca
Kocha się nie za coś tylko pomimo wszystko. Sex ma sprawiać przyjemność obu stronom a nie być testem umiejętności. Jeżeli ktoś nie jest wystarczająco dojrzały by to zrozumieć to nie powinien seksu uprawiać.

Gość eee tam od razu nie lubimy
Ja to uwielbiam, podnieca mnie to bardzo, finisz oczywiście w ustach, lubie czuć to pulsowanie penisa w czasie wytrysku, potem wyssać i wylizać dokładnie główkę, a na sam koniec possać jeszce jajka:D za to mo mąż jak robił mi minetke to tak sie w to zawsze "angażował", że po jakimś czasie wogole mi sie odechciało:/ Dlatego teraz już tego nie robie, bo nie bede sie produkować jak drugiej stronie sie nie chce nawet odrobine postarać!!!!!

sex jest zajebisty i trzeba z niego czerpac max przyjemnosci tyle tylko ile jest to mozliwe.trzeba brac i dawac ile sie da i sprawaic sobie maxymalna przyjemnosc. nie warto sie ograniczac. tzreba experymentowac uczyc sie nowych rzeczy odkrywac tajemnice sexu. przede wszystkim wiedza i praktyka a zobaczycie ze bedziecie potrafili przezywac takie orgazmy o jakich wam sie nawet nie snilo. taka jest prawda

Gość Jestem Twoja
Jak kobieta nie chce Ci zrobić loda,to może zacznij bardziej dbać o higienę:P

ja dbam o higiene. moja dziewczyna to wie i wie ze moze mi loda zrobic o kazdej porze dnia i nocy, to dziala w obydwie strony. w seksie higiena musi byc na pierwszym miejscu.

Ja jestem już z moją po ślubie i to, że do buzi nie wzięła jeszcze nigdy wcale mi nie przeszkadza :) Wiem, że nie sprawiłoby mi to takiej przyjemności jak to kiedy Ona ma orgazm podczas stosunku..... Dla mnie największą przyjemnością jest to kiedy słyszę jej rozkoszne jęki..... :D

Gość shy_kochanki szukam:)
no i ja się zgadzam..ja akurat robię i bardzo to lubię,ale nie wyobrażam sobie żeby facet naciskał mnie w tej sprawi jakbym nie chciała tego robić.. można tego nie lubić i to rozumiem..kiedyś też nie byłam do tego chętna.. a faceta powinna podniecać przyjemność kobiety a nie branie jej na wymioty!!!

Gość ShogunMichael
Mnie tam podnieca przyjemność kobiety Uwielbiam zaspokajać kobietę, zmuszanie jej do wymiotów jest bez sensu Oczywiście lubię, kiedy ona się odwdzięcza Ale uważam, że faceci wymagający lodzika od kobiety, kiedy sami nie robią jej naprawdę DOBRZE minetki to skurwysyny podhaczyłbym im i odciął jaja tępym nożem Mężczyzna powinien być mężczyzną, nie byle samcem Drodzy panowie, musimy podwyższyć poziom, bo przez takich, jak wypowiadający się tutaj, coraz więcej kobiet nienawidzi męskiej rasy to bezsens

Gość lubieżny
a co powiecie o lasce ? która jest ze mną od 2 lat i robi mi lodzika może 10 sekund i pyta się czy dobrze ? i zaraz wystawia dupę żebym ją zerżną i tak jest od 2 lat , nic sie nie zmienia w tej kwesti , już nie chce sie z nią kochać bo dokładnie wiem co będzie , punkt po punkcie ....... i nie mówcie mi że mamy rozmawiać o tym , bo rozmów było już bez liku .......... i groch o ścianę . CO O TAKIEJ DZIEWCZYNIE MYŚLICIE ?

Gość Karaś elektryczny
Czemu część z Was pisze o wpychaniu penisów do gardeł? Robienie lodzika nie polega na wpychaniu go do gardła, to już całkiem co innego - "głębokie gardło". Co oczywiście raczej nie jest przyjemne, ale trochę z dupy to argument przeciwko seksowi oralnemu... Tak jakby powiedzieć, że chodzenie po Gorcach jest niebezpieczne, bo są lawiny ;P A co niedomycia to rozumiem ;) Myjmy się ! :)