Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

"no więc tak jak pisze trzeba kłamac aby zyło sie nam dobrze" W myśl zasady Fryderyka Wielkiego: "Kłamcie, a zawsze coś z tego pozostanie".

Gość maćek a1
Darker, to teraz dam Ci powód do śmiechu, bo rzeczywiście tak było, ale głównie za sprawą kumpli. Może 2 wypiłem z własnej woli. annakaszamanna, taki właśnie jestem i chyba takie mam oczekiwania. Nie wiem sam, co robić, czy zaczepiać dziewczyny, czy pisać do nich, gdy dostaję numer, czy dalej czekać na tą "gwiazdkę z nieba". A tak przy okazji to, co mnie trzyma na tym forum, to dziewczyny, które piszą, że nie imprezują, bo trochę mi się humor poprawia i mam nadzieję, że jednak kogoś znajdę kiedyś tam. :)

Ciekawe jak chcesz znaleść dziewczynę skoro to my od was oczekujemy inicjatywy a ty czekasz na nią ze str dziewczyny. Więc zastanów się czy warto bezczynnie czekać czy może ruszyć tyłeczek i ruszyć w miasto:)

Gość maćek a1
To nie tak. Jak mi się spodoba, to się angażuję i motywuję. :) Na tych, które po prostu mi się trochę bardziej spodobają niż reszta brak mi chęci i motywacji, by poznać. Kiedyś od pierwszego spojrzenia wiedziałem, że chcę ją poznać i to zrobiłem. Teraz też chyba liczę na taki przypadek.

No właśnie sam powiedziałeś przypadek. Miłości nie wolno traktować jak przypadku:) Maćku to jest coś więcej niż tylko chemia:) mówi się że przypadki chodzą po ludziach ale może ty już miałeś swój przypadek jak mówiłeś wcześniej:) jesteś już dorosłym facetem:) to twoje życie musisz brać życie w swoje ręce nie czekając że kiedyś może jakaś laska cię zauważy bo to ty masz zauważyć ja:)

Gość maćek a1
Paulina27814, no tak, to ja jej szukam. :) Ale czasami mam wrażenie, że źle, że powinienem częściej się gdzie indziej pojawiać, itd. Ale jeżeli przypadek ma dużą rolę tutaj, to nie powinienem o tym myśleć i po prostu żyć dalej...

Gość maćek a1
Nie, nie. :) Założę się, że mój ojciec miał podobne problemy kiedyś, bo charakter podobny i jest zadowolony. :D

Gość Ala z dala
Ja jestem podobna. Problem taki też miałam. Poznałam Swojego i zapomniałam o wszelkich zmartwieniach tego typu. :)

O, pojawił sie ksiaze i to nawet na rumaku :D to moze teraz moja kolej zadawania tobie pytan ? co myslisz ? ;p skad jestes? gdybys sie spotykal z kobieta mniej wiecej rok poszedlbys z nia do lozka? na jakie studia sie wybierasz? ladny jestes? ktory rocznik jestes? jak masz na imie? dokladnie te same pytania wiec odpowiadaj i to juz juz szybciutko ;)

Gość maćek a1
Ja mam odpowiadać? :D

macku, a czy ty mi takie pytania zadawales? hehe :D ej no dlaczego tylko na jedno pytanie, ja ci odpowiedzialam na wszystkie, to nie fairrrrrr :(

Na drugie nie da się odpowiedzieć teoretycznie, mogę Ci powiedzieć, że nie, a w życiu będzie inaczej.