Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo90

Potrzebuję mieszkania. Gdziekolwiek. Pomocy!

Polecane posty

Gość dominika90
Cześć bobo. Czy 90 to Twój rocznik? Bo mój tak:) Więc byłybyśmy w tym samym wieku. Ja też miałam bardzo trudną sytuację musiałam we wczesnych latach wynieść się z domu, bo już jak miałam 16 lat. Teraz mam własne mieszkanie. Ale mam też małe dziecko i nie stać mnie na opiekunkę. Szukam osoby, która mogłaby zając się moim skarbem, bo ja pracuję od 8-16 i nie mam takiej możliwości. W zamian mogłabym zaoferować mieszkanie. Mieszkam sama za wynajem i tak płacę więc byłoby mi to na rękę. A opiekunce musiałabym dać przynajmniej z 600 a nie jestem w stanie po prostu. Ale moje miasto nie leży na Śląsku tylko w woj. mazowieckim.. Nie wiem napisz co o tym myślisz.

Gość Dominika90
Chyba sobie kpiny w tym momencie urządzasz? Wychodzę z inicjatywą pomocy, a Ty mówisz, że chciałabym Cię wykorzystać??? Nie sądzę żeby ktoś zupełnie bezinteresownie pozwolił Ci mieszkać u siebie. Miałabyś gdzie mieszkać, co jeść. Mogłabyś przecież w między czasie siedząc z małą szukać pracy, ale miałabyś chociaż dach nad głową i nie byle jakie warunki do życia. Ale wiesz moja propozycja jest już nieaktualna chyba nie chciałabym mieszkać z kimś takim po d jednym dachem. Chcę pomóc, a niby miałabym Cię wykorzystywać. Wolne żarty.

Gość to sie dzieje naprawdę??
osoba która strzelila prowo podpisując się nickami dominika90 i odpowiedź bobo90 powinna się poważnie zastanowic nad swoim zdrowiem psychicznym

a jeśli post dominiki jest prawdziwy, to odpowied ź bobo jest podszywem w 100%

Gość Dominika90
Szczerze zaproponowałam to co zaproponowałam. Pewnie, że nie w ciemno chciałabym najpierw poznać tę dziewczynę, ale nie spodziewałam się takiej reakcji. Sama jestem w ciężkiej sytuacji, a taka forma by mi odpowiadała. Może ktoś się podszył pod autorkę nie wiem, ale po co ktoś miałby się podszywać pod nią i być tak chamskim.

Gość bbbbjghghghgh
Tez uwazam ze to nie prawdziwa bobo napisala. dominika wiec poczekaj az prawdziwa autorka odpowie

dominiko, złap autorkę na gg, podawała gdzieś numer na topiku. Niektórzy podszywacze kompletnie są pozbawieni empatii

Hej. OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE "MOJE" POPRZEDNIE WYPOWIEDZI NIE SĄ AUTENTYCZNE! KTOŚ SIĘ PODSZYŁ PODE MNIE! KONKRETNIE SĄ TO WYPOWIEDZI Z SYGNATURAMI: 10:58, 07:30. SPRÓBUJĘ ZGŁOSIĆ DO USUNIĘCIA, ACZKOLWIEK NIE MAM PEWNOŚCI, CZY ADMINI TO ZROBIĄ... TAK CZY INACZEJ TO NIE MOJE WPISY - POWTARZAM RAZ JESZCZE. Wiedziałam, że prędzej czy później tak wyjdzie... Mogłam od samego początku zabezpieczyć nick... Przed chwilą założyłam konto na "bobo90" - czy to wystarczy? Tzn. czy teraz nikt się nie będzie pode mnie podszywał? Wracam do tematu. Najpierw odniosę się do propozycji z ogłoszeniami na gumtree - to mój ulubiony portal, zatem jego "oblegam" akurat od dawna;) Teraz do: dominika90: kochana, to sie dzieje naprawdę?? oraz bbbbjghghghgh - mają rację. może i jestem bezpośrednia i walę, co mówię wprost to o czym myślę ale na pewno nie jestem bezczelna. Pisałam już wcześniej, że będę wdzięczna bardzo każdemu za każdą pomoc - czy to będzie jakiś namiar, czy osobista propozycja - obojętnie. Dlatego proszę, jeśli chcesz faktycznie pogadać, napisz na gg. Powtarzam nr raz jeszcze: 25059858.

Do: Afortella: ...i kolejna, która zbyt szybko wysuwa niewłaściwe wnioski. A może zwyczajnie miałam problem z łączem ponad 24h i dlatego tu nie zajrzałam??? O tym już nie pomyślałaś. Ale jak widać jestem, powróciłam! I już nikt się nie będzie pode mnie podszywał. Ha ha! :)

Oooo! Dziękuję za usunięcie tamtych fałszywych wpisów :) Dominiko, odezwij się :)

Gość ten mail przy niku
jst autentyczny? ja gg nie posiadam nie bede specjalnie zakladala..

O kurczę! Tego nie zauważyłam :) Chyba coś źle wpisałam przy rejestracji... Mail będzie taki: kob.nieruchomosci @ gmail.com - tylko oczywiście bez spacji :) Wiem, że dziwny ale i tak tylko tymczasowy, bo znając życie e-mail pozostawiony na jakimś forum w końcu staje się adresem do wysyłki milionów spamów...

Gość Justyna8280
Czy ktoś wie jak ten wątek sie zakończył?

Gość gość
Ja tam ludzi nie proszę o pomoc, bo wiem, że jej nie dostane. Może kiedyś wygram w lotto i za przeproszeniem c***a się podzielę. A wiem, jak to w życiu jest ciężko. Nikomu nie można ufać :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam czy dalej szukasz pomocy?

Gość gość
Jestem akurat dość na świeżo z tematem nieruchomości bo podpisywałam ostatnio umowę na wynajem lokalu pod kancelarię prawną i polecam Efekt, dobre uczciwe doradztwo i uczciwe załatwienie formalności. Lokal w super lokalizacji, odremontowany, funkcjonalny, wszystko jest – woda, prąd, ogrzewanie miejskie, nie ma problemów z mediami.

Gość Chata

Mam tanIo do wynajecia kilka pomieszczeń w starym domu po dziadkach. . . Może pomogę