Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daydo

obiecanki cacanki:(((

Polecane posty

Dzień przed ślubem naszych znajomych miałam urodziny mój chłopak powiedział, że prezent urodzinowy dostane po weselu bo teraz takie zamieszanie....i nic mija tydzień od tego.....nie chodzi mi wcale o prezent bo mógł nic nie obiecywać i byłoby ok...a tak ściemnia że zrobi kolacje że gdzieś sobie pojedziemy we dwoje:((

Gość Piteris35
Witam bardzo serdecznie jak obiecywał i bedzie wobec Ciebie wporządku to napewno dotrzyma słowa możesz go dysktretnie podpytac co z wczesniejsza obietnica albo spokojnie czekać.Pozdrawiam

Właśnie o to chodzi że nie chce żeby myślał że zależy mi na jakimś prezencie jest mi poprostu przykro bo teraz sobie tak mysle że urodziny są tylko raz w roku i kochająca osoba powinna to uszanować....dlaczego zawsze ktoś lub cos jest ważniejsze.:(((((

topsz powiem tak małżeństwo bardzo często nie jest tak romantyczne jak nam się wydaje wyszłaś za faceta, który - jak każdy- ma wady najlepiej wprost mówić o tym co sprawia nam przykrość lub czego oczekujemy - od razu na początku może mało to romantyczne za to na przyszłość nie stwarza takich sytuacji lepiej z zalotnym uśmiechem powiedzieć " czekam na wieczór urodzinowy" niż liczyć na to , że nasz domowy hero przypomni sobie, domyśli się i zawsze będzie idealny

ps. jeśli nie jesteście małżeństwem ( bo nie wiem czyj to był ślub) to słowo "małżeństwo" w mojej wypowiedzi zmień na "związek"

może i racja:) poczekam jeszcze spokojnie a jak w przyszłym tygodniu będzie cisza to zapytam kochanie gdzie ta moja kolacyjka ze śledzikami i winkiem:) Dzięki czasem takie proste a człowiek się zastanawia niepotrzebnie:)