Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrowaczyKon

Czemu w POlsce nie ma ladnych ubranek dla dziec?

Polecane posty

ustalmy jedno - w Polsce nie ma nic fajnego poza Kafeterią. moze wtedy przestaną sie pojawiać idiotyczne tematy z gatunku "bo w Polsce to coś tam, a za granicą to hoho!!" :D

Gość alaaaa ma kotaaaaa
też się nad tym zastanawiam...jak wejdę do typowego sklepu dziecięcego gdzie ceny jeszcze są jako takie to same śpiochy i marne dresiki... jednie w firmowych można coś ciekawego upolować ale tam to już cena przyprawia o zawrót głowy... Jak widzę mamusie mieszkające za granicą i to jakie tam mają możliwości to aż zazdroszczę :p

Gość Jak szukasz
byle gdzie to masz byle co :) Proste i oczywiste!

Jak to w Polsce nie ma ładnych ubranek:D, matko to ja znajomym austrijakom przywoziłam z Polski ubranka dla ich maluchów bo sami uznali że u nas jest większy wybór i ubranka są ciekawsze (pod warunkiem że nie kupujesz na sali w markecie tylko w butiku) i nie chodzi tu o cenę bo ich stać;D. Na zachodzie niemowlęce ubranka to głównie przesłodzone kiczowate ciuszki (zwłaszcza te dla dziewczynek).

A ja byłam niedawno w zwykłym małym sklepiku na przedmieściach i ilość fantastycznych ciuszków dla dzieci mnie zaskoczyła, kobieta miała ubrania dla dzieci w każdym wieku, czyli od niemowlaka do nastolatka. I wyjątkowo mało było ciuchów w kolorze różowym :) I dostaliśmy rabat :)

Gość bukaa
Ech, ile ja kasy wydałam na niepotrzebne ubrania, które kupiłam tylko dlatego, że były ładne... Na szczęście na ośmiolatka faktycznie trudno upolować coś ładnego, więc ilośc ciuchów została skutecznie ograniczona ;)