Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo mamuśkaa

Usg w 33 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość niedługo mamuśkaa

Mam do was pytanko , może głupie i bezsensu ale cóż zapytam. Ja od urodzenia miałam takie przyklapnięte jedno ucho i to dosyć bardzo. Ciekawa jestem czy moja dzidzia też takie będzie miała. Powiedzcie czy na usg którym byłam ostatnio byłoby widać gdyby było przyklapnięte uszko ? Było to usg zwykłe.

na USG 2D nie jest lekarz w stanie stwierdzić takiej rzeczy, Ja dziś byłam na USG i miałam robione 2D i4D, tak się cieszyłam że zobaczę buźkę małego a ten mały uparciuch pokazał tylko prawy profil i położył rękę na ustach i tyle wodziłam.:( no ale ważny że zdrowy, za 7 tyg. dowiesz się czy ma coś z uchem, to akurat jest wada, którą łatwo da sie skorygować.

Gość niedługo mamuśkaa
kurcze szkoda bo myślałam że da się to zobaczyć bo pokazywał mi uszka mojej niuni ale nic nie mówił że coś z nimi nie tak ale może faktycznie że dlatego ze nie widział

Masia mialam dosłownie ten sam problem :D Malutka pokazała tylko jeden profil i jeszcze buziunie rączką zastawiła :) Ale i tak uwazam, ze jest piękna! :) JEsli mowa o tych uchu przyklapnietym to wątpie, zeby to była wada wrodzona

Gość niedługo mamuśkaa
wiem co mówię ja urodziłam się z przyklapniętym tak jakbym trochę zamkniętym uszkiem więc martwię się że moja dzidzia też tak będzie miała:(

Gość niedługo mamuśkaa
no tak ale tak się zastanawiam ja miałam bardzo przyklapnięte to ucho, więc może skoro lekarz pokazywał mi na usg uszy i nic nie mówił to może są ok?

Gość niedługo mamuśkaa

Niestety teraz to będzie tylko zgadywanie... Ale dziewczyny mają rację, że takie uszko to mała wada, którą łatwo skorygować :) Pozdrawiam :)