Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy tamat po południu

Krótka ankieta na twmat problemu biskupi a IN VITRO!!!!!!!!

Polecane posty

4 pytanka 1. czy jestes za metodą In VITRO 2. Czy jestes Katolikiem? 3. czy wierzysz w Boga? 4. Kilka slów do biskupów od ciebie, twoje przemyslenia zaprszam do wypowiedzi

1. Tak 2. Nie. 3. Tak. 4. Dla niektórych to jedyna szansa na rodzicielstwo. Walczycie w obronie życia, więc pozwólcie żeby tego życia było troszkę więcej.

a propso pytanie nr 2 - pytanie powinno brzmiec - czy jestes praktykujacym katolikiem- zwazywaszy na fakt, ze 90 %^ ludziw polsce jest ochrzczonych takie małe sprecyzowanie z mojej strony

1. tak 2. można powiedzieć że jestem ( mam wszystkie sakramenty ) tyle że nie praktykującym 3. wierzę 4. każda kobieta powinna mieć prawo do poczęcia a problemy związane z niepłodnością są chorobą więc dlaczego odbierać im prawo do leczenia jeśli to jedyna szansa na to żeby mieć upragnione dziecko ?

Gość Anna Maria NIewesoła.
1. Tak 2. Nie, ewangeliczką. 3. Tak. 4. Jak chcecie mieszać się do polityki to w Watykanie.

Gość ciekawy temat po południu na
.

Gość aaa bbbbbb ccccccc dddd
1. nie wiem. W sumie mają trochę racji z tym mordowaniem życia a dodatkowo wysokie koszty (refundacja) lepiej było by przeznaczyć choćby na wspieranie adopcji. 2. NIE 3. NIE 4. krzyczcie sobie co chcecie. wasze prawo :classic_cool: tak jak innych prawo lać na wasze kmrzki

1. tak, za tym żeby była dostępna, ale nie popieram refundacji przez NFZ 2. nie jestem katolikiem, jestem chrześcijaninem, nie identyfikuję się z żadnym z wyznań 3. tak, aczkolwiek reprezentuję teizm agnostyczny 4. postępujcie w zgodzie z własnym sumieniem, jak podpowiadają wam wasze zasady moralne i nie dajcie się zastraszyć antyklerykałom i wrogom kościoła, macie prawo nakładać ekskomunikę za stosowanie in vitro jeśli uważacie że to za słuszne i nikt nie ma prawa wam tego zabronić!