Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku na pniu

profesjonalistki a uczucia

Polecane posty

Gość kuku na pniu

... to znaczy czy je maja czy nie bo podobno kobiety bardziej seks i uczucie trzymają nierozłącznie? Oczywiście ogólnie to pewnie uczucia maja bo niektóre maja i skrytych mężów ale w trakcie kiedy zadzwoni taki nieznajomy i chce zapłacić, a później przychodzi zwykle okazuje się ze to syf ale czasem jest jakiś sympatio gość co pewnie i przychodzi w miarę regularnie ... to co wtedy? Czy profesjonalistki lub takie dziewczęta co sponsoringu szukają wyłączają swoje uczucia całkowicie i koncentracja tylko na doznaniach czy tez czasem dają się porwać uczuciom i zadurzają w jakichś sympatycznych klientach ... jak to jest?

Gość tez sliczny
... one nie maja uczuc!

Gość graja,udaja dla kasy
kilka wyuczonych achow i ochow za dobra kase

Gość kufelek
Ogolnie to jasne ze wyuczone bo i pewnie klienci tacy co na ich widok sie chce zygac - ale ciekawe jak to jest kiedy klient podpasuje ... moze mily, moze taki o jakim sie zawsze marzylo za mlodu?

Gość klekle
Chyba nik nie uwierzy zeby mozna sie bylo zakochac w jakims przygodnym gosciu co chodzi na dziwki

Gość afmujhmyjnyhn
oj zakochać się w przypadkowym ..hm? raczej nie

Gość hejo
"oj zakochać się w przypadkowym ..hm? raczej nie " no w koncu moze i przypadkowy ale spotkanie juz blizsze cielesnie byc nie moze, o takich rzeczach jakie sie tam wyprawia to normalni zakochani dopiero pewnie po 10 randce przebakuja no i dlaczego to w przypadkowym nie mozna sie zakochac ... ?

Gość pikuć
to chyba przychodzi ze stażem, te co są na wylocie to raczej nie dbają o klientów, może się na początku bardziej przykładają ... ?

Gość homosapienz
ciekawe czy ktoś zna jakaś panienkę co się zakochała?

Gość we mnie jedna sie zabujala
nawet dawała zniżki

Gość ergrgr
no w sumie ciekawe, tzn jesli jest normalna to tak ale wlasnie czy robiac takie cos iles tam razy nie siada psycha i pewne rzeczy sie nie wylaczaja? i takie cos jak uczucie juz nie moze w tej psychice sie narodzic to tez jest ciekawe kiedys znajomy czytal jakies badania ze kobiety ktore regularnie sypialy z facetami nie poznajac ich (n wyszla na impreze i z imprezy do domu na sex i tak co tydzien a w miedzyczasie jeszcze cos z pozostalosciu z poprzednich wyjsc na disco pozaliczala) to podobno po pewnym czasie traci mozliwosc zakochania sie wiec jest wielce prawdopodobne ze jedna z cech negatywnych dla prostytutek jest brak mozliwosci zakochania sie ale pozatym mysle ze jest jeszzce sporo psychicznych problemow

no ciekawe jak to z pozycji takiej pani wygląda, czy każda z nich ma problemy psychiczne czy są w środ nich tez jakieś normalne co umieją rozłączyć życie prywatne i zawodowe :) ?

Kwestia wrażliwości człowieka. Dziewczyna wrażliwa będzie miała problemy, dla mniej wrazliwej tylko nieco większa pochwa będzie problemem w dalszym życiu.

Gość a jakbys zyl w ciaglym stresie
i musial przetrwac myslac tylko o tym, zeby nie zaciazyc a przetrwac to myslalbys jak robot czy staralbys sie nie myslec wcale? a jakbys nie mial pracy i musial jesc to co bys myslal?

Gość marcepanowa_dziewczyna
Można się zakochać, oj można... :) wierzcie mi na słowo I mimo wszystko moszna być cholernie szczęśliwym, choć to trudne związki

Kto się w kim zakochuje? Nie wierzę w miłość dziwki do klienta. W odwrotną mogę jeszcze uwierzyć, jak do prostytutki pójdzie sfrustrowany prawiczek.

i tu cię rozczaruję Stalingrad-zie. byłam dziwką, on pojawił się jako klient. o ile nigdy nie zwracałam na nich uwagi, tak jego zapamiętałam. miał w sobie to coś. po prostu. pojawił się chyba trzy razy w ciągu półtora roku. próbował zaprosić na kawę - zignorowałam z uśmiechem na ustach. gdy już wiedziałam, że lada moment skończę z "zawodem" - wysłałam mu zaczepną wiadomość... minęły dwa lata. nadal jesteśmy razem. i z dnia na dzień jesteśmy coraz szczęśliwsi.

Osobiście nie mógłbym być z dziwką, chyba że naprawdę będę taki aseksualny dla kobiet. Normalnych kobiet. I ewentualnie jak "wpadnę". Ale w normalnych okolicznościach ... nigdy. Choćby była wysoką i czarnooką brunetką!

miałam to szczęście że mój facet zrozumiał czemu żyłam tak a nie inaczej (tylko nie mylcie zrozumienia z akceptacją, czy przyzwoleniem) ja zrozumiałam czemu do mnie przyszedł. w momencie w którym zaczęło mi na nim naprawdę zależeć - zerwałam z dawnym życiem. on nigdy mi go nie wypomniał. jest ok. wiedział w co się pakuje - od samego początku, więc może wiele dało to, że nasz związek był zawsze maksymalnie szczery

Obawiałbym się o wierność. Na pewno prostytutka ma inne podejście od zwykłej kobiety (nie mylić z darmową cichodajką) jeśli chodzi o sprawy intymne. Jaki masz stosunek do seksu?

W jakim sensie? jeśli pytasz o wierność to jestem wierna swojemu mężczyźnie i tego samego wymagam

Nie wiem, sam nie jestem Adonisem, tylko 20 letnim prawiczkiem. Ale z męskiego punktu widzenia, z niego był jakiś Desperado, że związał się z prostytutką?

nie, nie był Desperado :) to inteligentny, przystojny facet, który miał całkiem poukładane życie - póki nie pojawiłam się w nim ja. potem poukładaliśmy sobie życia na nowo, wywróciliśmy je do góry nogami. zaryzykowaliśmy i nie żałujemy. może nie opływamy w luksusy, ale jesteśmy razem, jesteśmy szczęśliwi i to jest najważniejsze.

A odnosząc się do reszty pytań i wypowiedzi... kuku na pniu - mają uczucia. często nawet ich nadmiar. w momencie w którym okłamujesz cały świat i samą siebie (a w większości przypadków tak to wygląda) gdy pojawia się ktoś kto cię rozumie, z kim możesz podzielić swoje tajemnice, lęki i wątpliwości niejednokrotnie uczucie wybucha jak mała bomba. graja,udaja dla kasy - to prawda dziwki nie szanuja klientow - też prawda ergrgr - oczywiście że siada psycha, jednym mniej innym bardziej - kwestia poradzenia sobie z sama sobą, nauczenia się, że "nie wszyscy są źli". jednak na pewno pozostaje wielka nieufnośc do mężczyzn. w tym fachu zbyt wielu się widzi "kochających" mężów, chłopaków i narzeczonych , którzy bez mrugnięcia okiem zdradzają swoje kobiety a potem nawet jeszcze trochę o nicjh poopowiadaja bez najmniejszego skrępowania. mimo to, można się zakochać. homosapienz - rozłączenie życia prywatnego i zawodowego jest konieczne, inaczej zapewne można by naprawdę zwariować. jednak zawsze pozostaje "coś". znam prostytutki które mają mężów - mężowie dają przyzwolenie na to co one robią, dla mnie to jest jakiś kosmos, ale nie muszę wszystkiego rozumieć. Stalingrad - to nie jest lekka praca. to są szybkie pieniądze, ale nie lekko zarobione. Powyższe wypowiedzi sa absolutnie subiektywne, żeby nie było :)

Praca prostytutki jest bardzo płatna. Studentkom jak są ładne to wyjazd do dużego miasta na studia to wręcz forma zarobku, wracają ze studiów bogatsze i to dosłownie. 200 zł za godzinę, załóżmy 5 dni w tygodniu po 4 godziny (pół etatu), czyli 16.000 tysięcy złotych miesięcznie. Dziewczyny są obrotne, nie ma co mówić.

Weż pod uwagę, że jest to praca gdzie na klienta się czeka - to że przeznaczasz na nia cztery godziny dziennie, nie znaczy że te cztery godziny bedziesz pracować - czyli zarabiać. Zarobek nie zależy też wbrew wszystkiemu od urody dziewczyny (przynajmniej nie w największym stopniu) ale od jej podejścia, umiejetności nawiązania kontaktu a także tego co proponuje i jaką oferuje atmosferę spotkania. do tego odlicz koszty, jesli nie wynajmowanego mieszkania przeznaczonego tylko na ten cel, to dzielenia się z kimś kto to mieszkanie zapewnia (ewentualnie z właścicielem klubu) - przeważnie pół na pół. i już nie wychodzi taka ładna suma...

Dla mnie człowiek pozbawiony honoru oddaje się za pieniądze, przykro mi. I człowiek pozbawiony honoru idzie na dziwki (liczę pod to siebie). A kto się wiąże prostytutką, to prawdziwy desperado.

Twoje zdanie, masz do niego pełne prawo. Nie mam zamiaru próbować przekonywać Cię , jak bardzo się mylisz. Moje jest inne. Zbyt wiele naprwdę wrtościowych ludzi poznałam w tym środowisku, bym mogła i chciała ich oceniać. Pojawili się w nim z różnych powodów, tak wybrali i już.