Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemo

Zdrada nie spie nie jem zygam jak kot Pomocy!!!

Polecane posty

no przestraszna nie wiem naraie nie chce mi sie o tym myslec. teraz mysle co tu zrobic z nim bo tak sie oderwac odrau za nic nie potrafie no nie wiem idzie zwariowac.

Gość jjjjjjj jjjjjj
jezu jak moglas sie dac wkrecic osobie ktora nie jest z toba prawni zwiazana w kredyty?! ni dziwiie sie ze twoja matka go pognala :|

:( zaufalam uwierzylam mielismy wyjechac zarobic i splacic. on chyba nie mial pojecia ze tak sie stanie ale stalo sie

poprostu jestem zalamana nie wiem no poprostu nie wiem co mam robic brak mi sil mozna kuku dostac

Gość drogi lemonku
a czy twoj nick jest o klubu lemoniada we wro ?

no niestety nie jest to sen. jawa jak cholera! az nie wiem co Ci napisac. masz teraz dach nad glowa. mieszkasz u mamy? w takim razie pomoc jako taka na pewno od niej dostaniesz. dalej... kredyty. mozesz zmienic arty na mniejsze, odroczyc splate np 3-5 m-cy, roznie. sasiadka tak zrobila jak pognala meza-bil ja. 10lat z nim byla, w koncu powiedziala dosc. nareszcie... na pewno to nie zalatwi problemow fonansowych,ale zawsze odwlecze w czasie i moze cos sie wtedy wyklaruje.nowa praca badz dodatkowa.a moze nawet pomoze Ci splacac ten pseudo chlop.kolejna rzecz. wez sie w garsc, mysl pozytywnie i poczuj w koncu,ze uwolnilas sie od tego idoty. wiem,drastyczne,ale ponoc pomaga. czas leczy rany. teraz to wszystko jest swieze,nie mozesz siedziec przed kompem i plakac. trzeba wychodzic do ludzi,znajomych,. pisalas,ze od swojej str juz znajomych nie masz. to masz okazje do odnowienia ich. pomalu a zobaczysz,ze staniesz na nogi. a tak na marginesie,to czemu wszystko jest na ciebie? dodam tez,ze tez mam starszego narzeczonego, o 13 lat i nie wyobrazam sobie byc z rowiesnikiem. a w jakim Ty jestes wieku autorko?

Gość pozdrowienia znad krawedzi
faceci są popierdoleni,nigdy takiemu nie dogodzisz,miałam podobnie-tylko nie pił z powodu straty pracy,czy strachu przede mną,ale na jakiejś imprezie w pracy,na której oczywiście z racji stanowiska (wysokiego) musiał być tak popili,że wylądowali w burdelu nie mogłam uwierzyć,nie mogłam zrozumieć dlaczego-zresztą nie wiem tego do dziś powiem tyle,że jestem zła (za małe słowo),że przez niego straciłam wiarę w miłość,wiem,że nigdy nie uwierzę facetowi,stałam się cyniczna,filmy o miłości mnie wkurwiają byliśmy na terapii rodzinej,pani na pierwszym spotkaniu powiedziała mi,ze mam sie cieszyc,ze byl w burdelu,a nie przygruchał sobie kogos na boku,bo to nie ma wiekszego znaczenia-a on przy tym oczywiscie był,a ja myslalam,ze to jakis super terapeta,bo tylko kilku w polsce ma jakis tam dyplom,w ogole miala pelno certyfikatów-to tak a'propos pomyslu z terapeutą,trudno trafic na kogos dobrego... trzeba sobie niestety samemu z tym poradzic sorry za chaos,ale jak sobie to przypominam,od razu głupieję jestes młoda,dasz radę,życie przed Tobą,nie tkwij w takim związku jak nie musisz

Gość ale sie wkrecac dajecie
Przeciez to prowokacja!!! Plizzz, przeciez ta cala historia sie kupy nie trzyma. A tobie Lemo, to musialo sie dzisiaj z rana strasznie nudzic. Nawet ci nie moge pogratulowac wysilku, bo efekt marny....

dzwoni do mnie ja nie odbieram ale nie wiem co zrobie jak go zobacze czy nie pękne na nowo. jaka prowokacja???? wszystko jest pogmatwane bo nie da sie tego opisac trzeba by przy mnie siedziec i wysluchac moze wtedy byloby to bardziej rozumiale.zreszta nie wane.nie wiem nie potrafie sie tak odrazu odciac nie jestem az tak silna niestety bo bardzo kocham :(

co do kredytow to juz nic sie nie da zrobic za duzo czasu minelo czekam na komornikow

Twój poprzedni facet robił chece i obecny też - to nie jest przypadek. Ty po prostu lubisz taki typ mężczyzn lub taki wzorzec faceta wyniosłas z domu.

wlasnie powiedzial mu dowidzenia nie nawidze mezczyzn nie wiem czy kiedykolwiek minie ten bol dalej ma mnie w dupie oklamywal przez trzy lata dobrze sie kamuflowal to okropne rozrywa mnie ;(

to tak nie jest on mi nie robil zadnych chec to byl pierwszy raz dlatego nie moge tego przezyc

Ta jasne, gość chleje, dziwke zamawia i za pijaństwo szef go z roboty wyrzuca i ty mówisz, że to pierwszy raz tego gościa :D Nikt nie jest w stanie od tak jednorazowo takiego dużego numeru wywinąć. Pewnie robił takie numerki wczesniej tylko ty nic o tym nie wiesz. Teraz go po prostu poniosło.

Gość nie doczyłam
fantazję też trzeba mieć... a tu bzdury totalne... nie zarobisz na pisaniu, może lepiej spróbuj wierszy, jakieś rymy częstochowskie jak Isabel???

Gość nie chce mi się zalogować, :P
wlasnie powiedzial mu dowidzenia on Tobie czy Ty jemu?

Gość oo fuuuuuuuuuuuuuuj
ktora mloda, madra laska buja sie z 50letnim pijusem i dziwkarzem?? gratuluje!!!

ja jemu. nie pil to byl pierwszy jego wyskok. a wiek dla mnie niegra roli byl normalnym czlowiekiem do tego czasu ;(

Gość Ihahahahaha
To musi być prowo. Wiązać się z dziadkiem, bleeeeeeeeeeeeee :O

Gość nie chce mi się zalogować, :P
trzymaj się lemo. Młoda jesteś, całe życie przed Tobą.