Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka ..
Tak czm jest niebiańsko inteligentny :D Nie tylko ja to zauważyłam :D

Zbanowane Kciukiem - lepiej jedzeniem byś się podzieliła ze zwierzętami. Zjadasz za 10 ludzi, a w schronisku nie ma jedzenia dla zwierząt.

To, że akurat znalazłaś tutaj amatora otyłych kobiet, to nie znaczy że jest to zdrowe i w dodatku zjadasz nadmiar, który uratowałby wiele zwierząt od śmierci głodowej.

[zgłoś do usunięcia] Zbanowane Kciukiem nie masz argumentow, na ktorych mozna budowac dyskusje." Ty tym bardziej nie masz, dotąd nic nawet odrobine inteligentnego nie napisałaś w temacie. Jak widać nawet nie znasz się na zwierzętach, które posiadasz.

Albo wpis, że Ziemia nie ma nic wspólnego ze zwierzętami.. Natomiast Twój alkoholizm niby ma. :D Śmieszne bardzo.

czm - czekam na zachwyt wnioskami ZB... powyższymi, czyli Wasz alkoholizm jest cudowny, a Ziemię można truć do woli, bo nie ma nic wspólnego ze zwierzętami. Z pewnością się nie zawiodę, bo jesteś taki inteligentny :D

czm - prawda jaka ta ZK jest mądra? (bo napisać inteligentna to za mało :P), szkoda tylko że taki głupi pies jej się trafił, prawda???? :D Może kup jej inteligentniejszego w ramach zachwytu za wybitną inteligencję i urodę. Takiego, co wybierze trawę w ogrodzie. :D

Zbanowane Kciukiem - swoją drogą ciekawi mnie, dlaczego po raz kolejny piszesz o inteligencji czm? Czyżbyś się bała, że oprócz Ciebie nikt tego nie zauważy? :D

A może chcesz się wprosić na wigilię dworcową? :D Typowa wigilia elity.. :D

czm - co prawda już pisałeś, że sadyzm ZK to czysta poetyka i taka twórcza... jednak to za mało. Pisząc zapewne ody do Ciebie oczekuje także powtarzania jaka jest przecudowna. :D

ZK - a Ty zapomniałaś w tych zachwytach napisać, jaki to wspaniały z czm krytyk literacki i jak zauważył Twoją niezwykłą poezję. :D Cóż to za dzieło literackie spod Twoich przepięknych i zgrabnych paluszków wypłynęło i tylko tak inteligentny jak czm mógł to wychwycić. Możliwe, że dostaniesz dzięki temu nagrodę Nike? Spisz to dla potomnych. :P

Chociaż myślę, że powinnaś startować także po nagrodę Nobla. Nikt dotąd takich genialnych teorii o zwierzętach nie miał, prawda czm? cz, - Ale Ci się trafiła ta 3 żona, nie dość że przepiękna, to jeszcze taki geniusz i literacki i naukowy. Wszechstronne dziewczątko.

Gość SPIERDALAĆ PATOLOGIO Z TOPIKU
A TE WYKOLEJEŃCY DALEJ CWANIAKUJĄ I PISZĄ TE SWOJE PIJACKIE MANIAKI. WSTYDU TO NIE MA ZA GROSZ JEDNO Z DRUGIM!

Gość SPIERDALAĆ PATOLOGIO Z TOPIKU
ZBANOWANE - BOSCHE JAKAŚ TY DURNA!

Gość ach ii ech
fajna opowiadanie z tego linka czm, to jest miłosć :P 😭

czm- piszesz, że pomaganie zwierzętom jest obrzydliwe, bo jest to podyktowane chęcią poczucia się przyjacielem zwierząt. A przecież dużo bardziej jest obrzydliwe, że przez to tylko, że nie jesz niczego zwierzęcego czujesz się lepszy, nadczłowiekiem i mega etycznym. To dopiero jest obrzydlistwo, bo dosyć że ta "wielkość" wynika tylko z niepodjęcia przez Ciebie żadnych wysiłków - żadniusieńkich. Mam się czuć wielka, bo np. nie brałam udziału w wojnie w Iraku? Brak słów normalnie. Wielkość na tym nie polega. Wielkość wymaga czynów, a nie niepodjęcia jakichkolwiek czynów. Picie na dworcu w żaden sposób nie działa tutaj na Twoją korzyść w tym zakresie. :P bez względu na to, jak bardzo jesteś o tym przekonany. (W końcu chyba bez powodu byś się tutaj tym nie chwalił).

ach ii ech fajna opowiadanie z tego linka czm, to jest miłosć" Zdecydowanie hehe.. :D I jaka mądra? :P

Nie bez powodu mówi się, że każda potwora znajdzie swego amatora. :D :P

Gość niezbytmily
czm chyba kłamał do Zbanowane kciukiem że fota ze stopki jest sopko żeby nie zrobić babsztylowi przykrości :D

niezbytmily czm chyba kłamał do Zbanowane kciukiem że fota ze stopki jest sopko żeby nie zrobić babsztylowi przykrości" Miłość jest ślepa. Przecież dla niego jej wulgaryzmy rynsztokowe są poezją. Czy ktoś normalny może tak pisać? Zatem jedyne wyjście z tej sytuacji, aby nie pisać, że jest nienormalny skuszę się do wniosków, że to miłość od pierwszego wejrzenia... :D :P

niezbytmily - bez powodu także nie pisał o super atrakcji, jaką jest wigilia na dworcu z dużą ilością alkoholu. Dziewucha się zupełnie rozmarzyła. Synek pewnie ma co wspominać po takich wigiliach :P :D

Gość niezbytmily
Ja mowię o jej facjacie, czm chłopina nie chciał chyba walić ściemy że jest atrakcyjna, jak nie jest :D

Gość niezbytmily
" 22:20 [zgłoś do usunięcia] czm Zbanowane Kciukiem W koncu i ja musialem zobaczyc to slynne zdjecie Wygladasz swietnie i potwierdza to furia z jaka zostalas zaatakowana " O ten post mi chodziło :D Jak ona wygląda świetnie to jak jestem Misterem świata :D

niezbytmily Ja mowię o jej facjacie, czm chłopina nie chciał chyba walić ściemy że jest atrakcyjna, jak nie jest" Co Ty, tak etyczny człowiek jak czm nie mógł kłamać. Wiesz każdy ma inny gust, żon też długo szukał... pewnie na dworcach. (bo aż takich "urodziwych" to chyba wiele nie ma), w końcu teraz kobiety dbają o siebie.

niezbytmily - a czytałeś o tym, jak nazwał jej sadystyczne wulgaryzmy rynsztokowe? Ta sama sytuacja, napisał że to poezja i wpadł w zachwyt nad jej twórczością. To zachwyt ogólny.

Taki globalny zachwyt. Bardzo spodobał mu się także podział zwierząt na głupie i inteligentne wg podziału na mięsożerne i roślinożerne. I tak się dowiedziałam, że pies jest zwyczajnie za głupi, aby zrozumieć że powinien żywić się trawą. Za to owca z racji, że roślinożerna jest mega inteligentna. Takie rzeczy, to tylko na kafe... :P :D