Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest naprawdę???

Jak to jest naprawdę z takimi kobietami?

Polecane posty

Mam koleżankę, która ma prawie 35 lat. Podśmiewa się z mężatek, z politowaniem wyraża się o matkach. Sama nie chce mieć dzieci, spotyka się z różnymi facetami, sypia z kim zechce, nawet z facetami poznanymi godzinę wcześniej. Jest piękna, dobrze wykształcona, inteligentna, podróżuje, CODZIENNIE spotyka się ze znajomymi na piwo, albo chodzi na jakieś imprezy... tak mnie naszło na refleksje, czy takie osoby naprawdę są szczęśliwe, czy to tylko taka poza, a naprawdę brak im miłości?

Gość mądra bestia
może takie osoby wcześniej ktoś zranił, albo po prostu lubią być niezależne. Może nie umieją z nikim być.

Gość _inka_
mysle, ze takie zycie jej po prostu odpowiada, moze nie jest typem kobiety, ktora potrafi i chce sie angazowac. moze taki etap przyjdzie pozniej. zle, ze nasmiewa sie z kobiet, ktore preferuja bardziej tradycyjny styl zycia bo to juz swiadczy o braku klasy. w niczym nie jest od nich lepsza ani gorsza. po prostu inna.

Gość centuri@n
darmowa prostytutka :D

Być może czasami dopada ją samotność i dołek, tak jak zamężne i dzieciate kobiety ból niespełnionych ambicji. Jednak to jej wybór i prawdopodobnie wcale nie byłaby szczęśliwa będąc żoną i matką.

Jak byłam młodsza, też żyłam jak ona i podobało mi się to, no ale teraz wolę posiedzieć z mężem, ugotować mu coś pysznego... nacieszyć się tym domowym ciepłem. Nadal czasem wychodzę, no ale nie codziennie :O Znudziły mi się już takie szaleństwa. Realizuję się zawodowo, podróżuję, ale nie wiem, czy byłabym do końca szczęśliwa bez miłości...

Gość bridget454
Na bank udaje niby szczesliwa singielke. Takie zycie jest fajne jak sie ma 20, 25 lat, ale nie po 30stce, kiedy wiekszosc rowiesnikow ma swoje rodziny i bliskie im osoby. Ile lat mozna chlac piwsko, dawac dupy obcym facetom i nie tworzyc zadnych glebszych relacji?

Gość to sie nazywa rownouprawnienie
tak samo jak faceci korzysta z zycia

Ile lat mozna chlac piwsko, dawac d**y obcym facetom i nie tworzyc zadnych glebszych relacji? No właśnie, też tak uważam :O Jej życie, jej sprawa, nie rozmawiam z nią o tym, tak się tylko zastanawiam, czy kobieta może być szczęśliwa prowadząc taki tryb życia?

Jasne, równouprawnienie, ja jak byłam młodsza, też korzystałam, nie jestem żadnym moherem ani kobietą, której jedynym celem jest zamążpójście i rodzenie dzieci! Ale ile tak można, czy nie tęskni się za bliskością, miłością, domem rodzinnym?

to tylko taki pancerz w środku są słabe tak jak wyżej można się dobrze bawić i być singlem ale do czasu po czterdziestce nie będzie już tak atrakcyjna i zostanie sama jak palec ewentualnie może kręcić nastolatków :)

Gość kim 30
centuri@n 🖐️ - to powiadasz, że darmowa prostytutka? hmm ... a ja się zastanawiam ... :D

Gość centuri@n
darmowa podobno lepsza niż płatna :classic_cool:

Gość kim 30
Niech będzie darmowa w takim razie ... ale codziennie to nie ... :P

Gość kim 30
Wino mi się skończyło ... :O

Gość centuri@n
było w temacie - "sypia z kim zechce , nawet z facetami poznanymi godzinę wcześniej" to mi nie wygląda na kogokolwiek do życia - a jedynie do "rycia" :)

Gość to sie nazywa rownouprawnienie
rucha co chwile meskie darmowe prostytutki

Gość centuri@n
wyślij bernardyna - no wiesz tego sąsiada :P

Gość centuri@n
Niech będzie darmowa w takim razie ... ale codziennie to nie ... codziennie to nie, ale co chwile to tak...:P

Gość kim 30
Wiesz, jeśli nie chce się poznawać faceta, to pewnie głównie poznani godzinę wcześniej ... Może tak lepiej ... nawet nie poznawać imienia, bo po co?

Gość kim 30
bernardyn jest mój ... sąsiad ma krasnale ... :P

Gość kim 30
pewnie wartość chałupy spadnie, przez te jego krasnale ... :O

Gość centuri@n
Wiesz, jeśli nie chce się poznawać faceta, to pewnie głównie poznani godzinę wcześniej ...Może tak lepiej ... nawet nie poznawać imienia, bo po co? tak , ogólnie nie ma sensu poznawać facetów - a co dopiero ich imiona :P

Gość kim 30
Ja i tak nie mam do tego pamięci ... ani do twarzy ... :P Szkoda zachodu ... nie zapamiętałam nawet imienia takiego przystojniaka... a co dopiero teraz w tym wieku przy sklerozie ... :P

Gość centuri@n
nie pamiętasz, bo byłaś otulona snem - ja też ze snów nie zawsze pamiętam.... :P

Gość kim 30
A szkoda... taki przystojny .. eh ... :O I naprawdę mi się podobał najbardziej z tych wszystkich ... ale jakoś nie było czasu pomyśleć ... :P I się nie składało ... Za dużo ich .. Kiedy mnie odprowadzał, to inny też się uparł... i tak mnie odprowadzali we dwóch ... rywalizując ze sobą, a ja sobie myślałam o niebieskich migdałach...

Gość centuri@n
może drugi pomyślał , że to niebezpiecznie jednak , że będzie Cie odprowadzał jakiś jeden krasnal ....zawsze dwóch to jakoś bezpieczniej.. :P