Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest naprawdę???

Jak to jest naprawdę z takimi kobietami?

Polecane posty

Gość kim 30
Więc ogólnie oni szli ze sobą... a ja im towarzyszyłam .. :O Podejrzewam, że gdyby nie ten drugi, to rozmowa by się jakoś potoczyła na nasz temat... i kto wie ... a tak ... :O

Gość kim 30
Akurat on to nie krasnal ... wysoki, przystojny.. do dzisiaj jak model wygląda ... mmmm ... ale mnie już nie lubi ... :O

Gość centuri@n
ten drugi chciał się załapać "na krzywy ryj" :P

Gość kim 30
A taki dupek jakiś ... nie pamiętam też jak miał na imię ... :O Koleżanka za nim szalała ... a on się na mnie uwziął ... :O

Gość kim 30
Ciekawe, czy on już wie, że będziemy mieszkać gdzieś blisko siebie ... hehe... pomyśli, że specjalnie ... a to nieprawda :P tak wyszło ...

Gość kim 30
Oczywiście oni się znali, bo razem do klasy chodzili ... to bez krępacji rzucili się sobie do gardeł ... słownie oczywiście ... :P

Gość kim 30
A teraz wychodzi na to, że zna się z młodym ... masakra ... :O Co za wieś!

Gość znowu jakieś młotki
zrobiły sobie czat z topiku :O

Gość kim 30
Ja też skończę jak ta tytułowa ... więc mieszczę się w temacie .. :P

Gość zeby chociaz na temat gadali..

Gość kim 30
centurion jest fajny!

Gość kim 30
On właśnie nie krzyczy .. ma cierpliwość nawet dla mnie ... :P

Gość kim 30
Właśnie dlatego o tym rozmawiamy ... zastanawiamy się ... A mnie to także interesuje, bo skończę jak ona ... to już pewne ... prawie .. :P

Gość kim 30
I nie "tej" kobiety ... bo oprócz autorki nikt jej nie zna... dla nas to tylko rozmowa o postawie życiowej ..

Gość kim 30
Bo net to za mała wioska .. stąd zatem ... :P Ja jeszcze nie zaczęłam, a już krążą legendy, jaka to potworna jestem ... :O Czas dogonić legendę .. :P

Gość centuri@n
centurionie, a moze ta darmowa prostytutka na ciebie spojrzalaby z politowaniem i mimo wszystko nie mial bys u niej szans politowanie i brak szans - w tym wypadku wszystko co najlepsze... :) akurat fajny, krzykacz pospolity po coz sie emocjonowac zyciem osoby ktorej sie nie zna, z ktora sie nie sypia i ktorej sie nie poczęlo? nawet jeszcze nie podniosłem myśli kobietko , a co dopiero głos....:P

Gość centuri@n
On właśnie nie krzyczy .. ma cierpliwość nawet dla mnie ... o tak ... wychodzę se skóry ale jeszcze się trzymam ;)

Gość centuri@n
no ale dlaczego wlasciwie komentujecie zycie tej kobiety, moze takie daje jej szczescie, moze ma dosc zycia w utartych schematach. przeciez po tej godzinie znajomosci nie tylko ona z tymi mezczyznami sypia, ale i oni z nią. Chyba, ze dlamęzczyzn inaczej plynie czas zapoznawczy. komentujemy bo takie było pytanie utarty schemat to także przykład autorki tego tematu a i wypraszam sobie - oni z nią sypiają , bo ONA chce sypiać z nimi- a facet niczego sam sobie nie weźmie :P

Gość centuri@n
wiesz co ja bym chciala? zeby ludzie dawali tyle samo wolnosci i swobody z zycia kobietom, co mezczyznom. W takich sytuacjach, to kobieta jest zawsze sadzona. Widze to wszedzie, widze to na tym kobiecym forum, na ktorym, z niewyjasnionych przyczyn roi sie od pryszczatych prawiczkow, rozprawiajacych o swojej moralnosci(czyt. niemoznosci inicjacji seksualnej ) wkurza mnie ta niesprawiedliwosc, ktora dotyka kobiety, bardzo mnie wkurza. sprawiedliwość polega na tym , że to KOBIETA decyduje czy facet będzie z nią spał czy nie - no chyba że jest właśnie prostytutka i grzecznie bierze to , co dostanie :P

Gość centuri@n
mezczyzna znajacy swoja wartosc,majacy zasady potrafi odmowic kobiecie. znow sadzisz kobiete.. no jasne - jestem ciekawy jak nazwała byś faceta , który by ci odmówił ? jak każda? frajer , dupek , ciota , debil , idiota? :D zreszta, wlasnie doszlam do wniosku, dlaczego by nie przestac tak bronic praw kobiet, to i tak nic nie da, bo one czesto sa glupie i pozwalaja sie traktowac gorzej i ja jestem glupia, jesli sadze, ze moje zdanie odbije sie echem.Moze lepiej pozostac obojetnym i niech je nawet ukamienuja nie ma nic gorszego niż ignorancja ,lecz niestety kobiety lubią patrzeć zwłaszcza na te obok siebie gdy "toną" ...:)

Gość kot13
każdy kij ma dwa konce