Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo taka jest rzeczywistość

Kupuje ubrania tylko w internecie!

Polecane posty

Gość bo taka jest rzeczywistość

I nigdy się nie zawiodłem, jest dużo taniej i większy wybór. Zawsze kupowałem na allegro. Teraz zaczynam kupować ze sklepów w USA i ceny są takie same a nawet niższe. Nie lubie chodzić po zwykłych sklepach bo: 1. W prawie każdym sklepie mają cię za potencjalnego złodzieja 2. W całej polsce jest ten sam towar i większość chodzi ubrana w to samo. Wszystkie sklepy podążają za co rocznym trendem. Brakuje sklepów które sprzedawałyby ubrania nie koniecznie z najnowszej kolekcji. 3. Jest dużo drożej, przykład: buty które kupiłem w internecie: 250zł, sklep: 385zł.

Gość i pasują?
ja nigdy bym nie kupiła w necie ubrań.Muszę przymierzyc.Rozmiar rozmiarowi nierówny.

Gość i pasują?
a na allegro to w zyciu bym nie kupiła:D Nawet nie mam tam profilu.bazar z podróbami:D

Gość anna maria smutasowka
problem ejst taki ze w Polsce i chyab we wszytkich krajach Unijnych jest 22% Vatu na ubranie dlatego markowe rzeczy w USA sa znacznie tansze niz u nas !!! zarobki mamay jedne z najnizszych w Europie a ciuchy sa drogie. w UK np jest etz Vat na ubrania ale tam rynek ejst bardzo konkurencyjny i troszke te ubrania sa tansze , to samo w innych krajach w Europie. Np we włoszech na wyprzedazach naprawde cena spada 50%, 60%, 70% i NIE MÓWIE tu o masówkach typu h&m ale np juz o lepszych sieciówkach np. Benetton albo wyzsza połka Prada itp. u nas za stare koelkcje płaci sie podwójna cene a anwiniacy kupuja :O co do kupowanie przez internet to Ok, ale tylko w sklepach , na aukcjach typu allegro czesto ludzie wstawiaj rzeczy z ciuhalndu które kupili za 5 zeta , piora i wmawiaja ze to ich uzywana rzecz sprzdajac za 100 zł

kupno ubrań w sieci już chyba nikogo nie dziwi :) fakt, na allegro lepiej nie ryzykować, ale porównując ceny pomiędzy rzeczami w necie i stacjonarnych - to jest naprawdę przepaść! np. w sklepie uasi mają masę bielizny atlantic, ceny znacznie niższe niż w normalnych sklepach, więc i wniosek prosty - w necie po prostu się opłaca :)

Gość dfdfsfsss
a jak sie kupuje przez neta ze sklepów w USA? jakies specjalne strony? linki? płatnosc w dolaracch i euro?

Gość poplosiemlink
to daj linki do tych sklepów w USA,chętnie coś kupię,jak tak tanio

Gość ala jamajka
no dobra, a co ,jak przesyłka zginie po drodze? 200-300 zł w plecy? Gdzie reklamować, za granicą?

Nie wiem jak to za granicą wygląda, ale w polsce już też można znaleźć fajne ciuchy w przyzwoitych cenach. Np. diesel albo DKNY można nawet o 70% taniej trafić na stilago.pl - to taki klub zakupowy, gdzie sprzedają aktulane i kończąće się kolekcje.

Gość Paweł19978888
w polsce oszukują - panienki chodzą w majtkach parę dni, potem piorą, prasuja i wystawiają na Allegro jako nowe - moja koleżanka sie tak nabrała a w sklepach jest inaczej? sprzedawczysnie sobie też przymierzaja na zapleczu, raz słyszałm w przymierzalni, jak jakas laska do drugiej - czuje w tych majtach zapach czyjejś cipy :(