Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociżwirek

do właścicieli kotów

Polecane posty

Gość kociżwirek

problem mam z małym , może 6 tyg kotkiem . leje mu sie z nosa , dosłownie . najpierw leciala jakby wda , teraz to trochę wygląda jak śluz .byłam z nim u weta , dostał najpierw jeden antybiotyk , po trzech dniach drugi - dizsiaja jadę drugi raz na zastrzyk tym drugim - a kot jak kichał i z nosa mu lecialo , tak bez zmian . tylko jak śpi nosek ma suchy . mieliście sytcznośc z czymś takim ? moze wet mnie w balona robi ?

Gość pomocna_dłoń
kup w aptece masc majerankowa i smaruj mu pod nosem. i nie boj sie jak zlize, nic mu nie bedzie. mojemu kotu pomoglo na taki "katarek"

Gość jhyoyhjkidx
a słyszałas o kocim katarze? słuchaj weta i nie przerywaj leczenia! maść majerankowa:O

Gość vi_
moim kotom zdarzał się koci katar, ale bez problemu przechodził po 3-4 dniach antybiotyku... hm, ale nigdy nie dopuszczałam do stanu, zeby aż sie woda lała. KOntynuuj leczenie antybiotykami, a jak nic nie da jeszcze kilka dni to może inny weterynarz coś pomoże?

Gość pomocna_dłoń
dla mojego kota wet kazal wlasnie mascia majerankowa smarowac pod nosem. i przeciez nie pisalam nic o przerywaniu leczenia antybiotykiem

Gość jhyoyhjkidx
pomocna dłoń,nie pisałaś ale tak zrozumialam Twoj wpis,ze wystarczy masc majerankowa

Gość pomocna_dłoń
gdyby miala wystarczyc to bym napisala ze wystarczy...

Gość tez gdzie indziej
najlepie4j idz skonsultuj do innego weta tez