Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia19

Problem z brzuszkiem czy zasłabe mleko u 11 miesiecznego malucha

Polecane posty

witam. Mam 11 miesieczna coreczke i mam problem bo strasznie budzi mi sie w nocy czasami bywa tak ze budzi sie 30 min po zasnieciu daje jej mleko troche pociagnie i dalej spi niewiem czy z powodu ze jest nie najedzona czy poprostu boli ja brzuszek myslałam nad zmiana mleka podaje jej bebiko 2 z kleikiem ryzowym

11m dziecko powinno przesypic cale noce bez jedzenia. Zadbaj to by w dzien dostawala porzadny obiadek z miesem i warzywami. A jak sie daej bedzie w nocy budzic to daj jej wody do picia.

Jak dziecko boli brzuszek to sie prezy i wydziera neimilosiernie a Ty piszesz ze Twoja sie tylko przebudza. Moim zdaniem niepotrzebnie jej dajesz to mleko daj jej nieslodzonej herbatki koperkowej albo najlepiej rumiankowej i zobaczysz. A moze jej zabki ida ? Moj tez w tym okresie sie tak budzil i plakal.

zabki raczej wyszły jej ostatnio 2 zabki. dawałam jej nie raz jka sie przebudziła herbatke koperkowa moze faktycznie jka mowisz dam jej wode do picia moze to cos pomoze bo naprawde niewiem dlaczwgo ona tak sie budzi