Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala78...

Leginsy a rozmiar L, czy ubieracie?

Polecane posty

Gość natala78...

Pytanko mam do kobiet, dziewczyn czy nosząc roz. L zakładacie leginsy? Chciałabym sobie kupić dodam że jestem wysoka i ogólnie nie jestem gruba ale mam szersze biodra (96 cm). Nie chciałabym zostać na ulicy źle skomentowana przez osoby noszące rozmiar XS czy S.

Ja nosze rozmiar L, chociaż po ostatniej walce ze sobą powoli zjeżdżam na M. Też jestem dosyć wysoka i powiem Ci że leginsów nie założe. No chyba że z jaką tuniką zakrywającą pośladki i kawałek ud. Jeżeli masz spore biodra to raczej zrezygnuj z samych leginsów, wygląda to niezbyt dobrze. I nie narażasz się na komenatrze i myślenie tylko tych w rozmiarze xs i s, bo sama chociaz nosze większy rozmiar jak widze podobną w wymiarach do mnie dziewczyne która ,,wbija" się w leginsy czy inne obcisłe ciuszki robi mi się słabo...

Gość natala78...
W sumie jak już bym się zdecydowała to tylko bym je nosiła z tuniką, ale bardzo się waham.

Gość no i co ztego że masz rozmiar

Nie do konca rozmiar ma znaczenie a samopoczucie i owszem jak leginsy to tylko do dlugiego swetra ,ktory zakrywa pupe do tego kazaki i super

ubierz sie stań przed lustrem i postaraj sie krytycznie ocenic. jezeli chcesz nosic z tuniką to mysle że nie powinno być problemu

Gość no i co ztego że masz rozmiar
LLLLL ja też mam taki i noszę leginsy do tego bluzeczka ciut za tyłek, lużna z fajnym dekoltem. Mój mąż jak zakładam ten zestaw to oczu nie może oderwać. Najwazniejsza do leginsów jest dobrze dobrana bluzka, nie worek ale coś dłuższegi i doskonale maskującego np brzuszek, biodra. http://allegro.pl/perfumy-fm-nr-98-wszystkie-zapachy-i1294404568.html

kurna, dziewczyny... wpadac w jakas kolomyje. za niedlugo bedziecie chodzic w workach po ziemniakach zeby was palcami nie wytykali. a co maja inni do tego w czym chodzimy i w czym czujemy sie wygodnie? wrzuccie na luz... walic wszystkich krytykantow!!! sama masz sie dobrze czuc w ubraniu... przeciez sasiadka albo przechodzien go nie wloza!

Gość natala78...
Coralick Prawdą jest to co piszesz, szkoda że inni nie są tak tolerancyjni. Niestety ludzie potrafią być bardzo okrutni, sama i to całkiem niedawno słyszałam jak dwie dziewczyny obgadały inna typu że lustra nie ma, że gruba jest... a moim zdaniem była normalnych gabarytów nie była chudzielcem i tyle. Wiem że i ona to musiała słyszeć i z pewnością było jej przykro.

srac na nich!!! srac i srac!!! i jeszcze raz srac!!!! a taki panny-wiem-wszystko to zwykle pustaki i nie znizyla bym sie to ich poziomu...

Gość natuska85
A ja uważam, że lepiej leginsy niż jakieś workowate spodnie właśnie. Szczególnie jak masz proste zgrabne nogi.

a ja nosze legginsy rozmiar XL :D a to dlatego, ze mam 178 cm wzrostu ;) mam bardzo szczupłe i zgrabne nogi (łomatko ale skromność :P ) no i ogólnie tez jestem szczupła :) wyglądam w legginsach bardzo dobrze. czy rozmiar jest wazny?? w legginsach L czy M wyglądałabym jakbym miała wode w piwnicy :P

Gość natala78...
meaaa Ja mam 176 cm ale właśnie mam 96 cm w biodrach więc nie tak mało dwie ciąże zrobiły swoje, chociaż jestem zadowolona ze swojego wyglądu. No nic trzeba zrobić próbę i się ubrać w leginsy i tunikę do tego kozaczki bardzo mi się podoba taki zestaw. Niestety mój mąż nie będzie obiektywny bo dla niego we wszystkim wyglądam super. Zobaczymy.

Gość Miss Cole
ja jestem w rozmiarze s, ale tez bardzo ostroznie dobieram reszte stroju do leginsow -raczej tuniki zakrywajace polowe ud.

Gość natala78...
Dziękuję za wypowiedzi.

Gość Pieniążek - ona
Autorko 96 cm to wcale nie jest dużo!!! Ja mam 91 cm (właśnie mierzyłam :) ) i wszyscy mówią, mi że jestem chuda. Osobiście nie podobają mi się leginsy ogólnie, wolę zwykłe dżinsy. Ale faktycznie, niektóre dziewczyny super fajnie wyglądają, i to wcale nie chude ostatnio widziała super chudą dziewczynę w leginsach i szpilach i znajomy powiedział, że wygląda jak żaba :P Masz tylko 5 cm więcej ode mnie, a ja bez problemy założyła, gdyby mi się podobały :) moja znajoma która jest naprawdę gruba nosi leginsy i to wygląda okropnie ale ona waży nie wiem z 90 kg ma krótkie nogi i do płaskich butów zakłada to strasznie to wygląda ;/ Nie sugeruj się rozmiarem!! Ja raz ma S, a raz XL !!! Wszędzie są inne rozmiary.

Gość Klementynka88
Smialo je zaloz ale nie rozowe... CZarne z racji tej ze masz szerokie biodra. I zaloz bluzke specjalna do nich, czyli taka za pupe.

Gość Klementynka88
Ja mam rozmiar M i latem nosze je z bluzka zakrywajaca pupe. Tunijka? :) heh

Gość Pieniążek - ona
Klementynka88 a czemu nie różowe, niech nosi jakie chce. Różowy to bardzo ładny kolor. Ona ma szerokie biodra 96 cm to szerokie???? Modelki mają po tyle w biodrach. Jakie wg Ciebei biodra nie są szerokie? 10 letniej dziewczynki? Zmierz sobie sama obwód w biodrach, 96 cm to naprawdę nie jest dużo. Ja mam 91 cm i chlopak zawsze mówi moją chudzinka, mała pupeńka :)

Gość Pieniążek - ona
dyrektore coś ci się pomieszało - to babskie forum :) wierz mi, każdy ma w d.... twoje marne uwagi zniewieściały chlopie przesiadujący na babskich forach he he :) nie masz kolegow do pogadania, czy szukasz przyjaciół?

Gość natala78...
Pieniążek - ona Dzięki za mile słowa. Wydawało mi się że 96 cm to może i trochę przy dużo, ale jak pisałam wcześniej nie uważam się za grubą. Mam 176 wzrostu i jestem proporcjonalna i nie mam kompleksów. Jeszcze nie nosiłam leginsów ale myślę że czas zacząć.

Gość w 100%
rozmiar L i leginsy? nigdy w życiu!! jeśli nie chcesz by ludzie się śmiali (chyba o to pytałaś) to ich nie zakładaj, i nie pisze tego przez złośliwość. a jeśli masz ludzi gdzieś to załóż- bo najważniejsze to czuć się dobrze🖐️

Gość natala78...
dyrektore a ty określ swoją płeć gdyż raz podajesz się za faceta a raz za laskę to twoja wypowiedź 09:27 [zgłoś do usunięcia] dyrektore a ja kupiłam sobie takie 420 więc sporo ale są bardzo wygodne i seksi http://img94.imageshack.us/img94/7015/p615006 2.jpg call a spade a spade..... dyrektore@o2.pl

Gość Pieniążek - ona
natale nie ma za co :) jesteś na pewno podobnej postury do mojej, ja 170 cm / 91 Ty 176 cm / 96 - wygladasz proporcjonalnie Rozmiar L to za dużo na leginssy? To babka o rozmiarze L spódniczki też nie może założyć ? Śmieszne ... Więcej tolerancji Później się dziwicie, że dziewczyny mają aoreksję.

jeśli założysz tunikę to śmiało kładź leginsy ale bez niej to tandeta ... mało która kobieta ma taki tyłek który wygląda fajnie w leginsach ...