Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala78...

Leginsy a rozmiar L, czy ubieracie?

Polecane posty

Gość ale macie problemy
moja szwagierka nosi rozmiar ubran 54 (poważnie) i chodzi w leginsach :D nie chcielisbyscie tego widziec :P dodam jeszcze ze nosi do tego takie bluzki ktore nie zakrywaja jej wieeeeelkiej du.. ;)

Grhhh E tam pewnie nie jest az tak zle... Kilka lat temu bedac na wakacjach w PL (zabralismy z nami znajome angielskie malzenstwo) moj maz i jego kumpel stwierdzil(a wlasciwie to kumpel zrobil taka uwage) ze nie widzial na ulicy ani jednej grubej kobiety!! Dla niego to byl szok. Stwierdzil ze Polki to szczuple kobitki ;-))) bez wzgledu na wiek i ile urodzily dzieci. I taka jest prawda dziewczyny, wiec nie dolowac sie tylko ubierac sie gustownie, stosownie do wieku i bedzie ok. Pozdrawiam ;-))))0

Wspinaczka & nurkowanie & crossy (motocykle do terenu) Od pierwszego mam żylaste, umięśnione łapy jak facet (lub madonna- niestety), od drugiego blizny na ramionach (wpieprzyłam się w koralowce kilka lat temu), a od trzeciego mnóstwo blizn i śladów, bo jestem wypadkowa :P Jak stracę oko, zafunduję sobie czarną opaskę i zostanę piratem :P

Hahahahhaha!!! Dobre!! Wlasnie robie rozliczenie podatkowe i padam tu z nudow, a Ty tu wystrzelilas niezla bombe ;-)))) Gemba mi sie sama jara - wspolpracownicy pewnie mysla ze Polka zwariowala ;-)))) Ja mam umiesnione uda jak Beyonce ;-))) - lata koszykowki i lekkiej atletyki (do tej pory gram w kosza w kazda sobote i "power-walk" 3 razy na tydzien); Legginsow nie lubie osobiscie bo w nich "lazilam" majac 15 lat ;-)))))

Mnie się kojarzą z wuefem. Obawiam się, że nie ma szans, żebym się do nich przekonała:)

Gość uwielbiammmy
do legginsow trzeba miec ladna sylwetke

Gość dddddddm
mam zajebiste nogi, jestem wysoka, szczupła ale nie naloze legginsow, nie ma bata. wole rajstopy, kozaki i krotka spodnice

Drhhhh Apropos Twoich hobby - Ty jakis samobojca jestes czy co ;-))))) ? Szybka jazde jeszcze rozumie (ja lubie szybkie samochody ;-))))) ! ) nawet nurkowanie bym jakos przezyla (chyba!) no ale przepascie ?? Odwazna z Ciebie babka ;-)))))

Gość gość
96 w biodrach to M, kobieca sylwetka L jest dla grubych

Gość gość
wg mnie legginsy sprawiaja wrażenie takiego rozmemłania, niechlujnego domowego stroju, w którym się wyszło na ulicę. zwłaszcza u grubszej kobiety. jak juz chcesz, to nosić, to wybierz raczej jegginsy i to takie porządne, modelujace najlepiej i noś, to na elegancko z obcasami, bo duże babki w takim mundurku typu bawelniane legginsy od Chińczyka plus obwisła bezkształtna tunika wyglądaja jakby sie oderwały od mycia kibla