Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala78...

Leginsy a rozmiar L, czy ubieracie?

Polecane posty

Gość Randka _gdzie?
ja nosze spodnie w rozm. xxl bo mam szerokie biodra. i powiem ci ze bez tuniki, dluzszej bluzki nie wyszlabym w leginsach. :) musi zakrywac mi tylek:D

ale to nie znaczy że jak ktoś nosi rozmiar L jest tucznikiem, w dzisiejszych czasach rozmiar L to i tak szczupła osoba więc z tym się nie zgodzę

Gość natala78...
dyrektore Widzę że szukasz dziury w całym jakich jeansów, widzę że masz problemy z tekstem bo wątek jest o leginsach.

Gość natala78...
dalej masz problem widzę wrzuciłam twoje okropne buty. I jeżeli nie chcesz aby cię obrażano nie obrażaj innych.

Gość jinemm
96cm to niby szersze biodra?:O Moze przy wzroscie 160, ale w przypadku wysokiej dziewczyny:O

Gość jinemm
*ale nie w przypadku

Gość natala78...
Proszę cytat: dyrektore Pieniążek - ona oo patrzcie jak się tucznik zjeżył - jeszcze chwila i zacznie kląć

Gość natala78...
I widzę że znowu nie potrafisz określić się co do płci piszesz w rodzaju męskim.

Gość natala78...
dyrektore Nie mam czasu i nie będę się zniżać do twojego poziomu więc żegnam. I dziękuję Pozostałym za wypowiedzi.

Gość StaryNieStary
Jak ubieracie to prosze tylko po domu :( :( Moze sa jakies faceci ktore to podnieca L i XL pupa ale 99.9 % to nie, mi az dreszcze przechodza :(

Gość Ale dziewczyny przestancie
:) Przecież każda jest inna.. wiadomo,że 95 cm w biodrach będzie inaczej wyglądało u dziewczyny mającej 160cm,a inaczej u tej która ma 180 cm. Ja jak miałam kiedyś 60kg to miałam właśnie rozmiar L. Nosiłam rozmiar 40. I czułam się koszmarnie. Teraz noszę XS i jest mi z tym dobrze. Czuję się świetnie. Do leginsów zakładam po prostu dłuższą bluzkę. Nie musi być to tunika. I wyglądam fajnie. Tyłek ładnie się w leginsach prezentuje. Ale zgrabny. A to nie zależy od rozmiaru S czy L. Bo przy różnych wzrostach te miary mogą znaczyć zupełnie coś innego.

Gość Ale dziewczyny przestancie
Tylko jeśli któraś naprawdę ma większy tyłek to niech daruje sobie leginsy. Albo założy dłuższą tunikę.. bo fałdy tłuszczu ściśniętego w getrach nie wyglądają zbyt ciekawie :O Każda musi sama widzieć jak wygląda. Ja np uważam,że w leginsach wyglądam świetnie. Mam zgrabną pupę.. A znowu mimo,że noszę rozmiar XS to źle czuję się w krótkich bluzkach.. wolę takie które zasłaniają choć górną część tyłka. Każdy musi sam ocenić jak się w czym prezentuje :) Nikt nie powiedział,że te w rozmiarze L nie mogą nosić leginsów. Ale niech to będą wysokie dziewczyny. Bo ja jestem malutka. I nosząc rozmiar L i leginsy wyglądałabym tragicznie.

Nie rozumiem. Nie potrafisz sama spojrzeć na siebie obiektywnym okiem? Sorry za szczerość, ale duża dupa wygląda co najmniej obrzydliwe w legginsach .

Gość a mi szkoda
ale to chyba raczej chodzi o gabaryty ud, niż bioder :) tak, jak większość pisala - eksponowanie tylka odzianego tylko w legginsy raczej nie jest dobrym pomyslem, niezależnie od rozmiaru; jak uda ok - to ok :)

Gość Ja noszę rozmiar 36
ale uważam że L to wcale nie jakas tłusta świnia za przeproszeniem, a poza tym co was to obchodzi co inni pomyślą ?? Spójrz w lustro , jak się sobie podobasz to ubieraj śmiało ! Ale tylko z dłuższą tuniką. W ogóle nie pochwalam noszenia legginsow zamiast spodni, z bułką na wierzchu to dopiero wygląda fatalnie, niezależnie od rozmiaru.

Gość do ostrej siostry
dupe to chociaz mozna schowac, ale fatalnego ryja raczej nie , wspolczuje ci

Gość koom koom
zalezy ... JA tam wole duze tylki , małe sa beznadziejne

Gość wiwen
mam 180cm , a w biodrach 97 i nosze leginsy, rurki, etc plus buty na obcasie, i nosze rozmiar L/ czasem xl bo niektore rzeczy sa za krótkie;]. waze 62 kg wiec nadwagi nie mam. smialo noś

96 w biodrach to sporo. Nie dużo, ale jednak sporo. Jesteśmy podobnego wzrostu- ja mam 174cm, a w biodrach 89 niezmiennie od czasów liceum, a nie jestem specjalnie chuda. Nie założyłabym legginsów za chiny ludowe. Ktoś wcześniej pisał, że 96 to modelki miewają- ciekawe które. Rzadko mają 90, bo większość oscyluje ok 84-86cm w biodrach.

Gość ja mam 175 w biodrach
94 i to w sam raz, nie chcialabym byc kościotrupem chodzącym

A nie, sorry 92. Właśnie się zmierzyłam. No tak, przytyłam ostatnio. Dieta strikes back :P Tym bardziej nie założyłabym legginsów. Ale to może wynikać z wieku, bo mam 33 lata:)

Gość ja mam 175 a w biodrach
A ja noszę legginsy bo mam długie i zgrabne nogi, ale tylko i wyłącznie z dłuższą tuniką !

A co ma wiek do legginsow?? Kolezanka z pracy (bardzo zadbana 55 latka) wlasnie ma dzisiaj ubrane legginsy a do tego kaszmirowy dluzszy sweter i dlugie kozaki. Nie jest jakas gruba ani chuda i bynajmniej wedlug mnie wyglada super! Wlasne samopoczucie sie liczy, a nie co mysla inni - dziewczyny nie pozwolcie innym dyktowac jak macie zyc, bo nikt inny za was nie umrze!!! P.S Mieszkam w UK i rozne rozmiary widzialam ;-)))))

Ja jakoś nie mogę :P Ale nie noszę bez bluzek na ramiączkach (mam łapy jak madonna), większych dekoltów (wyłażą mi kości i nie jest to jakiś zajebisty widok) i generalnie jestem wielkim kłębkiem kompleksów :P Hobby się odbija, niestety.