Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eve22

brak zarodka w 6t i 4d

Polecane posty

mam pytanie bo bardzo sie martwie, wlasnie zaczelam 8tc. w pon bylam u gin. jest pecherzyk ciazowy i cialko zoltkowe ale nie bylo widac zarodka. nastepna wizyte mam za tydzien. bardzo sie boje ze to moze byc puste jajo. to moja pierwsza ciaza i nie wiem czy jest szansa ze zobacze serduszko? cykle mialam regularne co 26-29dni

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
nie rób sobie za dużych nadzei.

Gość a ja ja jaja
a co Ci lekarz powiedział?

Gość kjlhkj
skoro to poczatek 8 tyg to ja tez nadzieji bym sobie nie robila, bo pozniej mozesz sie nie mile rozczarowac, w 8 tyg powinno byc dobrze slyszalne serduszko chyba ze mialas cos poprzestawiane w cyklu u ciaza jest mlodsza powodzenia

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
czemu dajecie złudną nadzieję? napisała, ze cykle ma reguralne. tak się czasami zdarza.

powiedzial ze wszystko wyjasni sie za 2tyg i jak zarodek sie nie pojawi-szpital... gdy bylam na usg to byl 6tydz i 4 dzien od OM

Gość a ja ja jaja
pozostaje czekać...i powodzenia:) boszeeeeeeeeeeeeee-znalazł się kafeteryjny wróżbita od siedmiu boleści

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
nie wróżbita - mądralo! tylko przeżyłam to i wiem!

eve22 nie stresuj się wpisami, oczywiście że jest szansa że będzie wszystko dobrze. Gdyby tak nie było to lekarz nie chciałby czekać. Ciąża może być młodsza, sporo też zależy od sprzętu usg. Trzymam kciuki by pojawiło się serduszko.

Gość a może skonsultuj się jeszcze
z innym lekarzem. Zyczę Ci jak najlepiej.

Gość khlkj
nie kazdy jest takim samym przypadkiem:)

oj usg było w 6w4d więc nic jeszcze nie jest przesądzone nie zabierajcie dziewczynie nadzieji wszystko się wyjasni :) życzę dużo szczęścia i powodzenia :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
nie zmienia to faktu, że też dziewczynie dobrze zyczę, tylko te kafeteryjne rozbudzania nadziei, że lekarz się pomylił, że sprzęt do doopy, że może owulacja była nie tak - to mnie wkurwia, to wasze pieprzenie, będzie dobrze, musisz uwierzyć! - brednie, powinna już się nastawić, że może zarodek się już nie pojawi to już 8tc! nie pieprzcie bezsensu!

a pozatym jak bylam w 6 tc to lekarz nie zrobil mi usg bo powiedzial ze moze nic nie bedzie jeszcze widac, najlepiej bedzie iść wlasnie w ten 8 tc

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
przez Was zniesie to gorzej za 2tyg.!!

do boszeeeeeeeeeeeee wiesz tak mozna myslec nawet o zawansowanej ciąży tylko po co ?

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
i do cholery pisze się: nadziei a nie nadzieji i rozumiem a nie, rozumie

boszeeeeeee ja rozumiem że nie chcesz jej robić złudnej nadzieji ale sama napisała że to było usg w 6w4d od OM więc jak najbardziej zarodek i serduszko mogło być jeszcze niewidoczne więc twoje nastawienie bardzo negatywne też jej nie pomaga :P wiadomo że różnie może być ale to jeszcze na tyle wczesna ciąża że nic nie można przesądzać :P

Gość a ja ja jaja
boszeeeeeeeeeeeeee- nikt nie napisał o pomyłce lekarza,ani zepsutym sprzęcie; nie jesteśmy lekarzami i nie znamy się na tym i mimo,że to przeżyłaś to jej sytuacja może być inna

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
ja już nie wiem kiedy ona była u tego lekarza, pisze, że w pon. że był to 6tc4d a dzisiaj zaczyna 8tc????

Ja na pierwszym USG byłam w 5t5d i lekarka ledwo zobaczyła pęcherzyk (miał ok 3mm). Zarodka wogóle nie było widać. Moje cykle są 31dniowe - wtedy miałam dodatkowo małe przesunięcie. U Ciebie też tak może być. Oczywiście teraz jest już wszystko jasne - jestem w 16t :) i Maluch ładnie się rozwija.

Gość khlkj
bosze a gdzie ty widzisz te rozumie?:D:D

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
ale co ty AB porównujesz? byłaś w 5tc5d a ona tydzień pozniej i ma krótsze cykle! poza tym aż dziw, żeby lekarz w 5tc zobaczył już zarodek więc twoja historia jakby nie do konca jest podobna...

boszeeeee U lekarza była 6t4d - to znaczy ze byla w 7 tyg. Skoro zaczął jej sie dzis 8 t - to znaczy ze ma pelne 7tygodni.

tylko bez kłótni proszę :P pójdzie na ponowną wizytę i się upewni co i jak w 6w4d od OM ciężko wykryć zarodek więc dajcie jej szansę :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
khl, w tych wypowiedzich nigdzie, napisałam tak bo w każdym temacie na kafe dziewczyny piszą "rozumie" znaleźc poprawinie napisane "rozumiem" "w ogóle" "nadziei" - trzeba długo szukac.

W pierwszej ciąży byłam w 7 tygodniu i też nic nie było widać, tylko pęcherzyk (wtedy miałam krótsze cykle). Zresztą jeśli byłaś w ciąży to sama dobrze wiesz jak to jest, jak nie byłaś to nie ma sensu żebyś się wypowiadała.

Koleżanka na innym topiku była u lekarza i też nie było serduszka kazał czekać..za parę dni poszła i serduszko się pokazało :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
AB liczy się skonczone tygodnie to 6tc 1d policzysz jako 7tc??