Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna na dnie

Zycie mi sie sypie... Brak pieniedzy, zdrowia. Jestem zalamana

Polecane posty

Gość mateusz r.
Chyba się nie zrozumieliśmy. "mateuszu, dziekuje ale ja nie chce by ktos ot tak sobie dal mi pieniadze. Nie to mial na celu ten temat." Po pierwsze to nie chcę dawać Ci pieniędzy ot tak. Ale nie napisałaś maila więc nie wiesz co miałem na myśli. A uwierz, że będziesz żałować. Więc może się skontaktuj? Nie chodzi mi oczywiście o nic w zamian nieprzyzwoitego. Jestem poukładanym facetem. I nie w głowie mi robienie sobie z kogoś żartów. Sam nawet naszej klasy nie posiadam więc bez obaw, ale przecież nie wołam od Ciebie w tej chwili danych, a proszę o kontakt. Nie bądź taka nieufna. Prowadzę firmę może to Cię zachęci? Chcę po prostu czegoś się dowiedzieć o Tobie a na forum nie chcę wypytywać mogę Ci coś zaoferować i z góry dać pieniądze. Pozdrawiam. msh80@wp.pl moja propozycja nadal jest aktualna.

Gość nie mam sama za duzo
Fanka ... mam hurtownie wielobranzowa, od odziezy dziecicej, damskiej , po zabawki , tani hurt, i hurt sezonowy,

Gość być może być może..
Hmmm a nie możesz sie ubiegać o zapomogę na uczelni lub kredyt studencki? Z kredytem jest zazwyczaj tak, że zaczynasz go spłacać po studiach i to dopiero jak znajdziesz prace.

Gość dziewczyna na dnie(prawdziwa)
mateuszu napisalam do ciebie

ale ja studia juz bede konczyc wiec po co mi dodatkowy jeszcze kredyt na glowie?

mateusz r mnie oszukal. Pisalam do niego, zaproponowal prace, chcial cv. Wyslalam i co? I otrzymalam maila z tekstem dziekujemy za wyslanie cv ale nie ma danych kontaktowych. A przeciez sam mi w mailu napisal bym imie i nazwisko zamazala a tylko jakis kontakt zostawila. To zostawilam numer telefonu. Taka to pomoc na forum. Mialam wiec racje by tu sie nie angazowac

Gość mateuszu
ustosunkujesz sie jakos do tego?O coCi chodzilo??

Gość nie przejmuj sietylko dalej
szukaj🖐️

Gość sti5518
Nie wiem co studiujesz, ale możesz dorobić udzielając korepetycji dzieciakom lub pomagając/pisząc za nie prace domowe. Głowa do góry, w końcu przyjdą twoje szczęśliwe dni... życie jest jak wykres funkcji sinus - raz jest dobrze raz gorzej. Nie poddawaj się! Powodzenia!

Gość Emanuelle...
Przeczytałam cały temat od A do Z...i przyznaję,że jesteś żałosna...Każdy się dwoi,troi,myśli tak naprawde za Ciebie jak Ci tu pomóc jakąś radą...a ty wszystko neeee...to nie,tamto nie,tamto sramto i ble ble.Co za maruda Jezu Chryste.A le ok.piszesz,że nie chcesz pomocy materialnej ani żadnej innej,więc po co jeszcze trujesz?!Piszesz,że to forum nie miało na celu tego,tamtego czy owego...W takim razie pytam w jakim celu się żalisz..Jest naprawde wiele wyjść z tej sytuacji. Powiem Ci,że ja teraz nie narzekam i żyję naprawde świetnie ale jeszcze do niedawna byłam w bardzo podobnej sytuacji jak Ty...baa gorszej niż Ty.Otóż mam dwójke dzieci,kiedy wróciłam po macierzyńskim zostałam zaraz pop kilku dniach zwolniona.Na to wszystko firma w której pracował mój mąż ogłosiła upadłość.Mieli powiedziane,że pracują ostatni miesiąc.I co?wiedzieliśmy oboje,że niedługo zostaniemy bez pracy.Do tego mieszkanie i dwójka dzieci na utrzymaniu.Masakra..nie wiedzialam co myśleć,ale nawet na chwile sie nie załamałam i wiedziałam,że musze sie bardzo zmobilizować.I tak właśnie zaczęłam wielkie poszukiwanie pracy.W między czasie załatwiłam sobie L4,które szybciutko zaniosłam do firmy ponieważ jeszcze byłam na okresie wypowiedzenia,więc mogłam to zrobić.Oczywiście zostawiałam CV tu i tam..bez odzewu.2 razy trafiłam na takie firmy gdzie przechodziłam szkolenia ale suma sumarum nic z tego nie wyszło.Ale pomińmy to.Aż tu pewnego razu wymyśliłam,że zrobię tak.Weszłam na neta i wpisałam w wyszukiwarce"Firmy .. i nazwa miasta"Tam wyskoczyły wszystkie możliwe branże i odpowiadające im firmy.I zaczęłam dzwonić dosłownie do każdej firmy z zapytaniem czy jest możliwość podjęcia u Państwa pracy w najbliższym czasie.W większości domyślasz się co usłyszałam:)Aż tu pewnego razu usłyszałam wiadomość:"a wie Pani co?że jest taka możliwość(nie będę Ci tu pisała co i jak jaka firma itd).Najważniejsze jest to że tydzień po telefonie siedziałam juz w nowej pracy na samodzielnym stanowisku.Teraz nieżle zarabiam i Bogu dziękuję,że spędziłam cały dzień na telefonie i wydzwanianiu po wszystkich możliwych firmach.W tym nawet budowlanych:) Także nie ma sytuacji bez wyjścia,najważniejsze to pozytywnie podejść do tego wszystkiego i trochę więcej wiary w siebie!!!Zrób tak jak ja i zacznij wydzwaniać..tylko nie mów odrazu niee bo nigdy nie wiesz co jest Ci pisane.. pa,czym się:)!

Gość ColdRavenge20
Ja rowniez mysle od dlugiego czasu nad samobojstwem. nikomu o tym nie mowie, zamykam sie w sobie. wiem ze mam utajniona depresje. wewnatrz czuje pustke, nic mi sie nie chce, na niczym mi nie zalezy. jak klade sie spac to rozrywaja moja dusze wszystkie problemy i troski ktore sa w okolo...wowczas jedyna mysla ktora daje mi spokojnie zasnac jest wiara w smierc ktora nikogo nie ominie i pozwoli mi odpoczac, pozwoli odnalezc spokoj ktorego tak bardzo pragne. Mam 20lat, to tak niewiele ale zycie mnie bardzo przygniata. Moja przyszla tesciowa zasowa na kilka zmian splacajac ogromne dlugi, ciagle mowi ze niedlugo umrze, jest smutna i przemeczona a tlumaczenie i probe pomocy odrzuca. poza tym zatrowa sie petami i jest z nia zle a jest bardzo dobra osoba. Moj przyszly tesciu to alkoholik ktory nie pracuje i ma wszystko w dupie. Moj stary to psychol, stary czubek ktory ciagle wszczyna awantury. Moja matka charuje jak dziki osiol a on tylko sie wykloca i ona ciagle przez niego placze. Poza tym mam ukochanego faceta ktorego kocham ponad wszystko ale nasze szczescie jest zagrozone.. poluja na niego takie pierdolone ludzkie kurwy. boje sie ze go zabija i przez to popadam w manie, obsesje. gdy widze jakis ludzi ktorzy mi sie przygladaja to wydaje mi sie ze to jakies typy naslane przez nich. ciagle ich widze, ciagle widze ze ktos sie na nas jopi, ze nas obserwuje, ze na nas poluje. popadlam w paranoje, w psychoze. mam mysli zeby zamordowac tych ludzi albo rzucic w ich slumsy koktajlem molotowa czy inna wlasnorecznie wykonana bronia. wiem ze jesli go tkna to wymorduje ich. nienawidze tych ludzi tak strasznie ze snia mi sie po nocach. i to nie sa zadni gangsterzy a moj facet tez nie nalezy do polswiadka. jest normalnym, porzadnym czlowiekiem a tamci to miejscowa, drobna patologia ktora nawet go nie zna ale ma cos mimo wszystko do niego. i te ciagle spojrzenia..boje sie ze oni kogos na nas nasla. jakis czas temu wyszedl mi na przeciw jakis skurwiel i sie przygladal centralnie na mnie. mialam mu chec wbic noz w tchawice. choruje strasznie przez to. nie mam sie gdzie podziac. ciagle czuje jakies zagrozenie i mysl ze musze chronic matke, tesciowa i faceta. ze sa osoby ktore mnie potrzebuja a ktorym ktos zagraza i ze w koncu ktos ich zabije.

Gość ksandra333
jestem w o wiele gorszej sytuacji gorszej niz w przepisie na zycie i sie nie uzalam

Ludzie nie myślcie o samobójstwie tylko bierzmy się za tą Polske bo jak my młodzi nic nie zrobimy to rozkradną nas i przestańmy sobie pozwalać na takie traktowanie jak szmatławce

Taki ludzi jak dziewczyna na dnie jest mnóstwo i to nie jest winna nas ludzi tylko chorego systemu Polskiego przećież to co oni wyprawiają to sie nadaje na wojnne domową może wkoncu zaczną się bać ludzi LUDZIE WYJDZCIE NA ULICE I ZACZNIJCIE MÓWIC W KONCU

PRZETANĆIE SIĘ WSTYDZIĆ BIEDY BO TO NIE NASZA WINNA TO JEST WINNA TEGO BURDLU TUTAJ DZIECI GŁODUJĄ A ONI W LIMUZYNACH SIĘ ROZBIJAJĄ ZA NASZA KRWAWICĘ

Tak kolorowo pokazują Polske filmy propagandowe normalnie i póżniej jak widzi zagranica to wszystko to mysli że u nas tak dobrzę jest a jest tragedia Narodowa za co wlczyli naśi dziadkowie obozy i co tylko za tą biędę co mamy teraz

i przestańcie się łudzic ze tu będzie lepiej jak nic nie zrobimy aktoreczki dostaja po 100tysiecy za odcinek czegoś tam za co pytam za co ????? a ludzię pracy nie mają nic biedę mają może wkoncu to się skonczy tutaj

pewnie usuną mnie niedługo bo przećiez mamy wolność słowa podobno nic nie mamy ludzie nawet wolności słowa nie ma

Gość gość
Jednym z rozwiązań jest udział w programie dofinansowania MDM, czyli Mieszkanie dla Młodych. Można otrzymać dofinansowanie nawet w wysokości 100.000 pln. Myślę, że warto się zdecydować, bo każde pieniądze przy tak dużym wydatku jak kupno domu czy mieszkania mają ogromne znaczenie. Zwłaszcza przy późniejszej spłacie kredytu. Warto zajrzeć na stronę programu i poznać warunki: http://mieszkaniedlamlodych.com/limity-w-programie-mieszkanie-dla-mlodych-wymagaja-zmiany/

Gość frankie kimoniak
i co z autorką? przeżyła? gdzie jest teraz i co robi?

Gość gość
W tym zje/banym niewolniczym państwie 1000zł to dla wielu ludzi fortuna. Myśleć o samobójstwie z powodu braku 200 euro. To nie może być prawda. Aaaaaaaa!!

Gość 1000zeta długu
Do tego doprowadzili te skúwysyny że ludzie z powodu 1000zł długu chcą się zabijać, ja pièrdole, ale syf

Gość gość0098
Znajdz. Najwazniejsza.Ksiazka.Jaka.Kiedykolwiek.Przeczytasz.Zdrowie + The.Luciferian.Doctrine.pdf #3.1+ KO 000

Gość gość
Może po prostu weź pożyczkę w Internecie typu vivus, panda Money itd jako studentka dostaniesz taka pożyczkę

Gość gość
witaj, czy udało Ci się znaleźć wtedy coś ? Czy nadal masz depresję ? Bardzo chciałabym Ci pomóc, sama jestem teraz w podobnej sytuacji, a pomagać uwielbiam od dziecka.

Gość gość
ludzie to jest temat z 2010 roku...

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 65dni za Darmo, 100% Online na Konto od 18 lat bez zaświadczeń o dochodach, bez bik Wszystko załatwisz przez internet bez wychodzenia z domu! Gotówkę odbierzesz na Twoim koncie lub na poczcie. Wypełnij wniosek o pożyczkę na stronie http://kredytyk.net.pl