Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo fajnieeeee

pytanie do kobiet o długich włosach

Polecane posty

Gość bardzo fajnieeeee

jak się czeszecie na codzień? Ja mam włosy do połowy pasa, najczęściej chodze w kitce, pracę mam biurową więc nie wypada mi majtać włosami, a wy jak sie czeszecie?

Gość niezalogowana furgonetka
ja się w ogóle nie czeszę , bo mam mało włosów, i jak są w nieładzie to są bardziej puszyste, przeczesuje dłnią tylko

Gość diablica9119
na co dzien kitek a tak to rozpuszczone lub opaska

Gość niezalogowana furgonetka
aha sorry, jakoś żle zrouzmiałam pytanie,,,:/ ja spinam wsuwką na artystyczny nieład

Gość bardzo fajnieeeee
kiedys koleżanka mi powiedziała że mam fryzurę jak dzieci w podstawówce, że powinnam je obciąć i zrobić kobiecą fryzurę z cieniowanych włosów

Gość Rettttaaaaa
Ja na codzień jak jestem w domu to najczęsciej robie kucyka i obwijam go robiąc koczka. na wyjscie wcieram pianke i rozpuszczam lub podpinam lub podnosze góre a tył spinam fajna spinką

Gość Basiol
mam włosy do pasa, kitke robie rzadko zazwyczaj rózne koki lub warkocz

Gość uyftyyrt
Tez mam długie włosy tylko prawie do pasa i pocieniowane. Jak chodzę w kitce albo w koku cały czas i potem rozpuszczę to się ludzie dziwią, że mam tak długie. W rozpuszczonych lepiej ale już nawet mi się niewygodnie spi to na noc spinam bo inaczej ciągle się w nie zaplątuję i to mnie budzi ;). Ogólnie to spinam je bo mi tak dużo wygodniej, robię warkocza, kok na bok, kitkę a wokół niej zwijam włosi i podpinam. Kitki do góry raczej nie robię. Jeśli już to spinam przy dole. Często zakręcam, czasami prostuję (ale wtedy rozpuszczam). Nie ścinaj włosów bo jak pocieniujesz to będą się wydawały mniej gęste. Ja marzę o włosach do tyłka.

Gość w konski ogon albo w warkocz

Gość zdjęcie w sepii
ja mam prawie do pasa i najczęściej chodzę w rozpuszczonych, czasem spinam w koka lub kucyk. Ja tam lubię jak mi się włosy majtają :)

Mam włosy do pasa,noszę przewaznie rozpuszczone,w domu czasem robię sobie koczek np. kiedy gotuje obiad