Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudo

starzy patologiczni rodzice

Polecane posty

Gość bez pseudo
kiedys mialam panike,ze ojciec nawet po smierci bedzie mnie meczyl :-O dziadek tak samo go katowal albo moze jeszcze gorzej. podobno krzesla na nim rozbijal:-O tylko dziwne ze ja nie znecam sie nad nikim i moj brat tez nie.

Gość gość
Dlaczego nie zgłosiłaś tego na policję .????? Przecież to jest para ludzi którzy wobec własnych dzieci popełnili zbrodnię .Ja NIGDY nie zatroszczyłabym się o nic jeśli udałoby mi się wyrwać z tego domu .A Twój brat ma typowy syndrom ofiary .Powinniście oboje złożyć doniesienie o przestępstwie i poddać się porządnej psychoterapii.Pozdrawiam trzymam za Was kciuki.

Gość gość
Zerwij z tą patologią i namów brata,aby zrobił to samo.Im prędzej tym lepiej. Zyj i ciesz się życiem. Daruj sobie sądy,bo to niczego nie zmieni, będzie trwało latami i zniszczysz sobie zdrowie do końca. Wyjedz jak najdalej, zerwij wszelkie kontakty i żyj kobieto, żyj po swojemu i staraj się zapomnieć,bo to toksyczne wspomnienia.

Gość gość
zapomnij o nich i nie miej wyrzutów sumienia oni nawet nie widzą swojej winy, TY potrzebowałaś opieki gdy byłaś bezbronnym dzieckiem ale jej nie dostałaś, bo tego nie można nazwać opieką czy wychowaniem, skoro ktoś nie ma litości dla bezbronnego dziecka to dlaczego TY sie masz nad nimi litować? ratuj swoje życie póki jeszcze czas

Gość staraDpo50tce
ale to było przeszło 3 lata temu.... skąd wytrzasnałeś ten temat?