Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvanilla

Kosmetyki do suchych włosów

Polecane posty

Gość 22222222222111
up

Gość wert11
Ja polecam szampon intensywna pielęgnacja z lnem, Szamponik polecany na farbowane włosy.

to prawda kto szuka ten znajdzie ja uwazam ze glinka czerwona z algami jest the best:)

Gość Marta235
Ja ze swojej strony polecam szampon do włosów Vigour,który znajdziecie na www.Selevtive.com.pl bardzo mi pomógł.

Gość veryAnka
Ale suche z łupieżem czy bez?

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
veryAnka, WON!!!! Jak Ci powiedzą że z, to zaraz wwalisz swój spam tego giewna na P... :o

Gość wirr11
Super jest szampon z pokrzywą potrójna siła ziół... bardzo przyjemmny.

osoby, które mają suche włosy powinny zainwestować w dobrą suszarkę z jonizacja, ponieważ zawarte w powietrzu jony powoduja, że włosy się nie przesuszają, są błyszczące i co ważne nie puszą się i nie elektryzują, jedne z najlepszych suszarek to firmy Sculp z jonizacja za ok 200 zł można je dostać w sklepie kalamis

Gość z tą jonizacją, to niestety
lipa. Nie mówię, że u wszystkich, ale na moich włosach niestety taka suszarka, nie zdała egzaminu. Mam długie, bardzo gęste, kręcone włosy, jednak ciągle farbowane, codziennie suszone suszarką, także i przesuszone. Jonizacja nie pomogła, wręcz włosy wydały mi się brzydsze i gorsze do układania. Teraz w sklepach jest nowa seria szamponów i odżywek Gliss Kur w czarnych opakowaniach, do włosów bardzo zniszczonych i suchych. Jak nie przepadałam nigdy za Schwarzkopfem, tak te produkty są niczego sobie. Dobra jest też odżywka do suchych włosów Welli. Duża, wydajna butla, nawet mi starcza na jakiś czas, a przyznaję, że używam tego często i dość sporo...

Labamba8787 to fakt, lepiej zainwestować w dobrą i porządną suszarkę. Dobra cena w tym Kalamisie suszarki, o której piszesz firmy Sculp, kojarzę te suszarki z salonów fryzjerskich i to dość porządnych.

Gość glamour lady
też uważam, że warto zainwestować w taką suszarkę ja mam fryzjerską kosztowała 500 zł w promocji - poświęciłam na to moje pierwsze zarobione pieniądze i jestem bardzo zadowolona poza tym polecam, naftę kosmetyczną, olejek kokosowy i rycynowy

ja też mam maske od V.Laboratories, ale tą z serii naturalnej Care art . W porównaniu do masek Syoss'a czy Glisskura ta sprawdza się lepiej , przynajmniej na moich włoskach.

Gość Kasik-x90x
ja mam BIOCARE Silk Colour Hair Mask i jest swietna jesli chodzi o farbowane wloski. farbuje zazwyczaj mocnymi trwalymi farbami i mam bardzo matowe wlosy przez to a tą maseczke nakladam raz na tydzien i sie super po niej blyszcza

A ja polecam Glinke GHASSOUL z Mydlarni u Franciszka :) Moja koleżanka poleciła mi ją, bo pracuje w salonie SPA i uzywają tam tez tych kosmetyków. Naprawdę fajnie działa na włosy, a teraz zimą tym bardziej widać efekty bo włosy się nie elektryzują sa lsniące i mocniejsze. A poza tym ta glinka ma wiecej zastosowan bo mozna ją też uzywać jako maseczka do twarzy i ciała i szampon :) Na stronie mydlarni są nawet przepisy na kosmetyki z jej uzyciem.

Tylko naturalne kosmetyki i jak najmniej suszenia, prostowania i innych takich. Miałam totalnie zniszczone włosy przez farbowanie słońce suszenie i prostowanie. Normalnie strąki a nie włosy. No i musialam coś z tym zrobic. Więc zaczelam stosowac takie domowe płukanki z jajek, cytryny, nawet z piwa ;) Pełno tych przepisów jest w necie. Zero suszarki, prostownicy oczywiście i farbowania. teraz mam natralny kolor i okzauje się ze wcale nie był taki zły :) Moja mama kupila mi jeszcze taki specjalny olej naturalny Nigelle który wciera się w skórę głowy przed myciem. Super działa i rzeczywiście sprawia ze włosy szybciej rosną.

Gość warne23
W związku z tym, ze jestem posiadaczką gęstych i gługich włosów, mam na ich punkcie totalnego fioła. Duzo w nie inwestuje ale niestety...są suche. Często spinam w kok zeby nie było ich widac, szkoda... Pzrez jakis okres stosowałam domowe odżywki składajacych sie z Oliwy, jajek i miodu. Ostatnio kupiłam odżywkę DERMENA - do włosów (http://www.nokaut.pl/pielegnacja-wlosow/dermena-odzywka-do-wlosow-200-ml.html) Osttanio mi sie troche poprawiłay,a le znów sa suche...ale nie wiem czy to dzieki mojej diecie - dużo owoców i bialka, czy dzieki odżywkom.

Gość gość
spróbuj coś z tych www.sklep.profarm.com.pl - myślę, że znajdziesz któryś preparat wygodny dla siebie i coś powinno pomóc. wiem, że to może być problem, bo sama mam suche włosy i już nie raz się próbowałam z tym uporać.

Gość kerses
Proszę - http://www.fryzomania.pl/category/kosmetyki-do-wlosow Generalnie z kupowaniem wysokiej jakości kosmetyków nie ma żadnych problemów. Kwestia tylko taka czy posiadacie odpowiedni budżet. Na dobrą sprawę lepiej po prostu dołożyć pieniądze i kupić coś porządnego.

Ja też mam problem z suchymi włosami, ale od tygodnia używam tej odżywki http://easyprofits.com/account/offers/product/id/23 i powiem szczerze, że włosy są miękkie, rozczeuje je łatwiej, ale postanowiłam jeszcze skusić się na regeneracje w stylu amerykańskim :D żelki na włosy.... kupiłam tutaj http://track.easyprofits.com/15e2ca. Nie powiem są dobre, ale dopiero jem je tydzień. Mają dużo witamin to powinny coś podleczyć włoski.