Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piczkaxxxxxxxx

CHŁOPAK sie na mnie OBRAZIŁ bo kupiłam BUTY

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxx
ale on na mnie kasy nie zaluje , chociaz woli rybki sobie kupic niz mi cos ale co on boze ma do moich butow :O

Gość seeea
tak czy inaczej uważaj, bo jeśli będziecie razem mieszkać, slub... to moze być cienko i jasno mu powiedz, ze kupujesz to na co masz ochotę

Gość wrazliwy macho
CCC to kaszana na bazarze mozna dostac podobne buty i taniej zapewne :p

Gość piczkaxxxxxxxx
nie nie sa takie same ani podobne bazienka myslalam ze jestes rozsadniejsza mam sie meczyc cala zime po to zeby jemu sprawic przyjemnosc ? :O?

jak dla mnie, koleś zachowuje się bardzo dziwnie. Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że ma ciężką rękę do wydawania pieniędzy i nie może przeżyć, że kupiłaś drugie buty. Zasugeruj mu, że to TWOJA kasa, TWOJE buty i TWOJA wygoda. Ale bez nerwów, bo wtedy wyjdzie kłótnia i żadna rozmowa nic nie da.

Gość nieeeeee123456545
a mi sie wydaje ze był zły ze wydałas pieniadze na kolejne buty a nie np.pizze która razem zjecie.........rozumiesz?!?!?!?!?

Gość bazienka, idź sie leczyć
co cię obchodzi kto ile ma butów, majtek i staników? tobie nie kradniemy. ja mam mnóstwo butów i chuj ci do tego. :P

temat nie jest o tym, że ona kupiła buty pani psycholożko czy tam inny zjebie, ale o tym że ma popapranego faceta i widocznie nie pasują do siebie skoro on ją nie pierwszy raz tak potraktował, tępa strzało

Gość 5433089549568ke
ja jebie jakie wy madre jestescie! jak dziewczyna ma sowje pieniadze to sobie ogla isc i kupic nawet 10 par i jemu nic do tego - jedyne co pmogl powiedziec to kochanie czy uwazasz ze ci sa potzrebne? tak i niech kupuje! a czy to wazne czy poprzednie sa niewygodne czy ma ich 4 czy 70 to jej pieniadze jej decyzja jej zycie ktore z kims dzieli tylko dzieli a nie ze on jest pan i wladca i sie obraza jak maly dzidzius:P

Gość piczkaxxxxxxxx
a mi sie wydaje ze był zły ze wydałas pieniadze na kolejne buty a nie np.pizze która razem zjecie.........rozumiesz?!?!?!?!? nie nie rozumiem bo on nie żaluje na mnie kasy , pozycza mi czasem a jak chce mu oddac to nie chce wziac wiec tu o kase nie chodzi ciezkie mam z nim zycie :O

Gość piczkaxxxxxxxx
jakby mu sie " nie podobało" to bybylo pół biedy ale on sie do mnie nie odzywał i byl zly a jak go probowalam po twarzy poglaskac to sie odwrocił wiec sorry ale to jest chore :O jak ja usłyszalam czemu jest zly to po prostu go wysmiałam

Gość to juz nie pierwszy raz kiedy
zdanie wyrazone przez bazienke,na tym forum bardzo mi sie podoba!

Gość piczkaxxxxxxxx
ktore zdanie bo ja tu widze 2 opinie conajmniej wasz facet tez tupie nózka i nie daje sie dotknac jak kupicie sobie buty ?:O

Gość dsjfhfhsd
Ja pierdolę, a co to kogo obchodzi, czy ktoś kupuje dwie pary butów w krótkim okresie czasu. Ja się w poniedziałek nie mogłam zdecydować, bo podobały mi się dwie pary kozaków (za 239 i 319), więc kupiłam obie. Mój facet się cieszył, bo ładnie wyglądam w nich i tyle. Jakby mnie za to zjebał, to by nie był moim facetem. Co to kurwa kogoś obchodzi na co ja wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze? Mam jakieś 50 par butów i nikt nigdy mi nie wypomniał, że mam nie kupować następnych. Jakieś 15 par z tego, to mi facet kupił nawet :D.

Gość 5433089549568ke
z szacunku powiunien zopstawic decyzje jej;p jak ona by mu zabronila kupowac rybki by ja zbrechtal:P rozumiesz?

ale jemu nie zabiera pieniędzy więc co go to obchodzi na co i ile ona wydaje? dla Ciebie kupowanie dwóch par butów w krótkim czasie nie jest normalne, a dla mnie schabowy na obiad przez większość dni w tygodniu.

Gość piczkaxxxxxxxx
i wlasnie o to chodzi , kiedys sie na niego obraze jak sobie kupi rybki zeby mu zrobic na zlosc to zobaczy jak sie zachował , nie chce tu uzywac brzydkich okreslen ale wiele mi sie ich nasuwa (nie po raz pierwszy z reszta ) :O

Gość 5433089549568ke
lepiej zeby wydawala swoje pieniadze niz kazala jemu kupowac?:P faceic zawsze amrudzA:p jak chodza z fleja to placza ze jego laska to fleja i wyglada beznadziejnie:p jak kaze kupowac sobie rzeczy to stekaja ze baby tylko pienidze w glowie a jak kupi sobie sama bo ma kurwa taka ochote to sie obrazi:D bo on by tak nie zrobił:D zajeb focha jak kupi dwie rybki;P powiedz ze powinien kupic jedna:P i tyle

Gość piczkaxxxxxxxx
dwie ? wcale niech nie kupuje bo przeciez ma ich tyle ze sie długo "nie zuzyja " :O

Gość 5433089549568ke
powiedz:d ze dopoki mu nie zdechna rybki ma nie kupowac nowej:d bo po co!

jak Ty możesz z takim człowiekiem wytrzymać? dzisiaj się obraża za buty a jutro że kupisz herbatę Lipton a nie Sagę? kurwa :D

Gość piczkaxxxxxxxx
mowie ze nie chodzi mu o kase naprawde , problem tkwi w głowie , bo przeciez jak ja moge kupic drugie buty skoro on uwaza ze sa niepotrzbne ?:O

Gość evciaa
ludzie to maja problemy, ja mam jedne buty caloroczne za 19 złoty a ty sie dziweisz ze facet si obraza bo masz piata pare butow :O

Gość piczkaxxxxxxxx
czasem sie obraza na mnie jak zrobi cos co mi sie nie podoba a ja mu zwróce uwage, tupnie nozka i mam przeprosic :O wtedy to mnie krew zalewa , juz powoli trace cierpliwosc do tego czlowieka

Gość piczkaxxxxxxxx
no bo piata para butów to jest cala kolekcja ktora mozna by w sklepie sprzedawac :D

Gość piczkaxxxxxxxx
lepiej mi powiedzcie czy z takim osobnikiem da sie cos zrobic ? jakos dac mu nauczke zeby sie nie obrazal z byle powodu :O

Gość 5433089549568ke
kurde:D ja nie mam duzo pieniedzy... nie pracuje bo sie ucze:P i sama mam 3 pary zimowych a wcale nie szastam pieniedzmi:P tez jedne niewygodne poszly wkat i kupilam jeszcze jedne:P a moj facet nie tupie nozka nie obraza sie nie uwaza mnie za jakies dziwadlo tylko mowi ze ladne i sie martwi czy mi w deszczu nie ciekna:P i sie 5 razy pyta czy jestem zadowolona:P ja nie stekam jak co chwile kupuej cos do auta... co mnnie to:sd najwazniejsze zeby szczesliwy był:)

Gość piczkaxxxxxxxx
ale moj to uwaza tak i tak ma byc bo jak nie to tup i juz , a jak bym powiedziala np ze te buty mi przeciekaja to zamiast "kochanie tylko zebys sie nie przeziebiłą" powiedziałby " a nie mowilem , po co kupowalas te buty i znow by tupnął " juz widze to oczami mej wyobraźni :O