Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piczkaxxxxxxxx

CHŁOPAK sie na mnie OBRAZIŁ bo kupiłam BUTY

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxx
zdarza sie no ale bez przesady , ile mozna byc malym chlopcem ? :O

Gość 5433089549568ke
to niech sie obraza;p przjemujesz sie?;] olej

Gość piczkaxxxxxxxx
bazienka nie wiem czy wiesz ale pisalam tu ze mama ode mnie odkupi te buty , a jak nie to wystawie na allegro i tyle wiec o jakim marnotrawieniu i rozrzutnosci mowisz ??

Gość 5433089549568ke
nie chodzi ze tylko w srodku jedne mam z obcasem 1,5 cm ale tak zainstalownym zle ze nogi mi w dupe po 20 min wchodza:p jestem po 7 ooperacjach kolana i czuje jak mi jakis zjebany but dozyna staw zara wpoeisz ze powinnam nosic plaski co jest nieprawda bo trzeba miec miedzy 1,5 a 2 wiec nie wymyslaj ze w dniu zkkuou mozna stwirdzic czy sa wygodne czy nie

Gość piczkaxxxxxxxx
olałam i czekam na jego ruch i jak mu sie mozg otworzy to mu wtedy nakłade do tego łba ze jeszcze jedna taka akcja to inaczej pogadamy

Gość piczkaxxxxxxxx
5433 dokładnie , jak je przymierzalam to byly ok , przeciez w sklepie nie bede urzadzala maratonu , nie załoze ich i nie zaczne sie przechadzac w kółko przez 20 minut zeby spr czy oby napewno je kupic :O poza tym z wygladu sa bardzo ładne ogólnie to ja jestem straszny dusigrosz i to moj pierwszy taki szalony pomysł z tym kupieniem butow

Gość 5433089549568ke
laska chyba mysli ze w sklpie mozna chodzic po bierzni :d i wlazic do baseniku z woda zbey sprawdzic czy nie ciekna:P ja cieknace tez odstawiam bo nie bede lwzic w mokrych girach:D co sie tlumaczysz dziewczyno:) nawet jakby to byl zwykle kaprys masz do tego pelne prawo:) towje pieniadze mozesz je nawet wywalic albo komus oddac:) ciesz sie z butow i laz w nich codzien zbey sie wqrzal:P az dotrze...

Gość piczkaxxxxxxxx
a tak sie cieszylam z tych butow to musial popsuc mi radosc z ich posiadania :O

Gość 5433089549568ke
domyslam sie;] ale pewnie siostzre sie podobaly;] niech ona cie utwierdzi w slusznoisci wyboru:)

Gość mi sie wydaje
ze to mogła być głównie sprawa marnacji jego czasu, niekoniecznie twoich pieniędzy. Ja tez mam taki męski sposób kupowania. Wejde, kupie wyjde. I osobiście strasznie działa mi na nerwy jak np kumpela mówi "wejde na 5 min". Bo to nigdy nie jest 5 min !!! Tylko mnie tu nie zaciukajcie, bo go troche pobroniłam

Gość piczkaxxxxxxxx
chciala se kupic takie same takze razem bedziemy kontemplowac ich piękno :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
nie zaciukam cie ale to naprawde bylo 5 minut , dluzej nie bylismy bo jak zobaczylam je to bylam zdecydowana i tyle poza tym dzisiaj nie mial nic do roboty , jak by sie spieszyl to by mi wczesniej powiedzial , takze o czas na pewno nie chodzi jak jego mamie powiedzialam ze on sie o to obrazil to powiedziala " nie przejmuj sie , musze cie wlasnie uczulic bo "nowaki" tak maja " masakra :O to mnie pocieszyla

Gość 5433089549568ke
ubierz je i chodz op domu i spiewaj pod nosem:P

Gość piczkaxxxxxxxx
ha ha :D

Gość piczkaxxxxxxxx
juz wiem dzisiaj w nich spie :D:D a i jeszcze jedno bylo dobre' jak mu powiedzialam ze mama ma odkupic ode mnie te buty bo tak mi siostra w sklepie powiedziala wlasnie , to on mowil "komu , powiedziala bo na pewno nie mi " :O to ja do niego a co cie interesuje co zrobie z tamtymi butami on by chcial zebym robila to co on chce :O

Gość 5433089549568ke
to mu je oddaj!:D w pudelku z kokardka:d powiedz taki blys zly ze mam je maie sprzedac:d okaze ci dobre serce i ci je oddam jak ci na nich tak zalezy!:D

Gość piczkaxxxxxxxx
no i tamte sie mu bardziej podobały i to dla niego chyba najwazniejszy argument :classic_cool:

Gość 5433089549568ke
wzruszylam sie:D jak mu sie podobaly to musisz w nich chodzic;] niewazne ze sa nie wygodne;P

Gość mIAL SPORO RACJI
Zadal istotne pytania ;) I 5 min te zakupy na pewno nie trwaly, zwlaszcza ze jeszcze bankomat obleciec musialas ;) Ale obrazanie sie... :O Obraza sie ten kogo na nic lepszego nie stac.

Gość dyrektore a ty stara baba
jestes z grubymi nogami ze sie tak znasz na butach z CCC??

Gość zazdrosniki same pisza ze to
przesada, ze 2 pary butow sobie mozna kupic w krotkim odstepie czasu... rozwalacie mnie ja sobie kiedys kupilam 3 jednego dnia i co /???? nikomu nic do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piczkaxxxxxxxx
chyba nie byles w ccc nigdy :D jest miedzy nami komunikacja tylko jak np pytam co mu jest to mowi ze nic i pytam znow i znow i to samo , i dopiero potem mi mowi , taki jest szczery , mi jak cos nie pasuje to od razu mowie , nie podoba mi sie to i to , tyle a nie kurva :O

Gość za późno
Pewnie miał miesiączkę albo zaszedł w ciążę i dlatego tak fochnął. :D