Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creativvve

Jak często myjecie głowę ?

Polecane posty

Gość creativvve

Ja myłam rok temu codziennie... ale przestałam i zaczęłam myć co drugi dzień... sąsiadka stwierdziła że to zdecydowanie za czesto jak za często ?? ona myje bardzo rzadko mówiła ile razy ale zapomniałam sobie ale nie raz jak ją widzę jej włosy wyglądają okropnie ! tłuste... ogólnie nie ładnie to wygląda nawet myślę ż enie ładny zapach od niej się wydobywa... A wy ile razy w tygodniu myjecie głowę ? Również uważacie że co drugi dzień mycie głowy jest to za często ?

Gość oo fuuuuuuuuuuuuuuj
kazdy myje jak mu pasuje nawet codziennie ja zwykle co 2 dzien, ale zdarza sie, ze co 3 dni, ale tez codziennie czasem...

Gość zolwiuuuuuuuu
ja myje co dwa dni...

Codziennie rano, bez żadnych wyjątków. A czasem też wieczorem np. przed imprezą ;-) Ale ja mam fioła na punkcie czystości i świeżości :-D

Gość creativvve
ale mnie chodzi o tą głowę, która wysuwa się przy ściąganiu napletka

"przed seksem oralnym i po analu " Sosssss-a kiedy ktoś Ci ostatnio robił laskę albo roochałeś jakąś laskę w kakao? :D

Dwa razy w tygodniu. Moje włosy raczej się nie przetłuszczają. Dwa razy w tygodniu jest optymalnie. Częściej miałabym szopę okropną:o

Gość Nika_23_
codziennie, bo w tlustych wlosach chyba nikt nie lubi chodzic??;?

Gość hejże go
codziennie rano.. choć zdarza mi się co 2 dni :)

Gość Facet - 2 razy dziennie
Jestem mężczyzną i myje głowę 2 razy dziennie. Wynika to z faktu, iż używał pasty modelującej włosy a przede wszystkim z tego że rano po przebudzeniu moje włosy sterczą we wszystkich kierunkach świata i nie mam możliwości rozczesania ich w żaden sposób więc muszę je umyć (wieczorem również je myję żeby nie kłaść się brudnym spać). Włosy raczej mi się nie przetłuszczają, nie mam po 3 godzinach tzw smalcu. Robię tak od 8 lat chociaż wiem, że częste mycie skraca i tak już krótkie życie...

Gość wefwefewffwefw
to zdecydowanie nie jest za często , ja myje co drugi dzień lub codziennie nawet . Ale na drugi dzien już mam przyklapłe włosy , nie sa tak świeże jak na pierwszy ,a na trzeci to juz by tragedia była

Gość Asiek900
Zależy jak głowę przyzwyczaice. Ja myję co 3 dni, a często staram się umyć co 3 i pół dnia, np. powstrzymuję się wieczorem, i na kolejny dzień myje i wtedy super umyć taką lekko już tłustą głowę, włosy później są piękne. Czasem się zdarzy, że myję co 2 i pół dnia, ale to już w wyjątkowych sytuacjach. Włosy mam ładne, długie, gęste.

Gość ciągle chce wiecej...
codziennie

Gość gsdsdggsgsgs
wszystko zależy, kto ma jakie włosy. ja jestem facetem, mam bardzo gęste włosy (choć krótkie) i muszę myć codziennie, bo jak nie wymyję to się przetłuszczają od razu.

Gość Vividaluca
Brudasy, dupe tez myjecie co dwa dni?

Gość Szopen
a fuuj, codziennie myję a dupę 4 x dziennie

Mycie glowy co drugi lub trzeci dzien nie ma nic wspolnego z brudem i zapuszczeniem sie! Glowy sie NIE MYJE codziennie! Chcecie sobie zniszczyc wlosy? One tez chca odpoczynku od szamponow z SLS i innych produktow, ktorymi ich niszczycie... suszarka i prostownica tez je traktujecie codziennie? No to ja juz sobie wyobrazam jak te wasze wlosy wygladaja. Jak stog siana. Myjac je codziennie zmywacie naturalne sebum, ktore chroni wlosy przed nadmiernym wysuszeniem. To tak jakby myc przesadnie twarz, np. 5 razy dziennie a potem dziwic sie, ze jest wysuszona. Wlosy nalezy myc co drugi lub trzeci dzien. Przed kazdym myciem olejowac, np. olejkiem kokosowym. Po odzywce lub maseczce przy ostatnim splukaniu oplukac letnia woda z kilkoma lyzkami octu jablkowego, zeby zmyc reszti maski i zamknac luski. Wlosy beda lsnic jak lustro.

Gość Vividaluca
To nie te czasy, dzisiaj jest brud, olów, rtec, kadm I inne syfy w powietrzu, pyl,kurz

Gość joxjoxjox
co drugi dzień, czasem codziennie

Gość Vividaluca
Jakos nie podnieca mnie sebum I to uczucie swiadu I smrodku

Gość Vividaluca
Brudny leb po spaniu, uszu tez nie czyscisz ? Bo sebum

Gość joxjoxjox
coz, nie wiem w jakich warunkach ty zyjesz, ze tak wszedzie masz brud i syf ale ja nie mam z tym problemów