Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenterka232

usunęłybyście ciąże, która powstała w wyniku gwałtu?

Polecane posty

Gość prezenterka232

j.w.

Gość kocichrupek24
ja bym się ożenił z taką kobietą gdyby tylko nie zabijała dziecka

Gość udawaana dziewica 92
zalezy czy zgwałciłby mnie jakis tępy chuj czy np. przystojny wysoki młody zdrowy kolo. jesli ten drugi to bym nie usunęła ;)

tak. Przede wszystkim po gwałcie kobiecie powinna zostać podana pigułka typu postinor czy coś. No ale to oczywiście wtedy, kiedy zgłosi zdarzenie na policji i trafi do szpitala, czy na odwrót, trafi do szpitala a tam powiadomią policję. Oj, wiecie o co mi chodzi.

Gość i nie ma wrzoda
każdą ciążę niechciana trzeba usunąć

Gość prezenterka232
no dziś mieliśmy taką dyskusje na zajęciach i jestem ciekawa co wy o tym temacie myslicie.

Dopóki byłoby komórkową kulką, tak do 4-5 tygodnia, jeszcze bez serca tak. Potem urodziłabym i zobaczyła, czy dam radę, czy nie, jak nie to oddałabym do adopcji.

Gość oiuytrew
Misiaczkowa - watpie, czy mozna oddac do adopcji dziecko, ktore sie jakis czas wychowywalo. W sensie, czy Twoje sumienie by Ci na to pozwolilo.

Gość jestem za legalna aborcja
ale co bym zrobila w takiej sytuacji to nie wiem. I tak naprawde to zadna z was nie wie. Byla choc ktoras z was zgwalcona? Domyslam sie ze nie, dyskusja a raczej pytanie jest troszke bez sensu

Gość prezenterka232
właśnie zdziwiły mnie odpowiedzi jakie padał dziś. ze jesli gwałtu dokonałby jakiś brudny smierdzacy menel pijaczyna to bez wachania odpowiedz była tak, ale jesli pachnacy przystojny młody to juz wiecej odpowiedzi było na nie.

Gość ołmajgad:P
"ze jesli gwałtu dokonałby jakiś brudny smierdzacy menel pijaczyna to bez wachania odpowiedz była tak, ale jesli pachnacy przystojny młody to juz wiecej odpowiedzi było na nie. a co to qrwa za róznica ?!!!? gwałt to gwałt !!

Gość absolutne i zdecydowane
tak

Gość oiuytrew
Prezenterka- gdzie takie odpowiedzi uzyskalas, na tego typu forum? Zenujace, nie wierze, ze normalny czlowiek na poziomie tak by powiedzial,

Gość oiuytrew
Jesetem za legalna aborcja - ofiary gwaltu raczej o tym na prawo i lewo nie gadaja, tak ze nie mozesz byc pewna, czy jedna z nich nie jest ktoras z Twoich kolezanek. jest na tym watku osoba, ktora w podobnej sytuacji byla, niestety.

Gość nie bo to w ogóle
byłby cud gdybym zaszła w ciążę...

Gość nago idź
Ja mam koleżanke która wychowuje synka z gwałtu.

raczej tak , ale gwalt to gwalt, trudna sprawa. Dodam , ze w kraju w ktorym mieszkam Postinor jest dostepny w kazdej aptece, bez recepty, a aborcja jest calkowicie legalna . Gwalt- nie dosc, ze kobieta sie na cierpi , to potem jeszcze musi sie tlumaczyc przed instytucjami i wsydzic , a wszystko aby kupic pigulke albo usunac ciaze, szkoda slow, mam nadzieje, ze w Polsce niedlugo minie ta ciemnota i kobieta bedzie miala prawo sama decydowac. pozdrawiam

Gość prezenterka232
dziś rozmawialismy o tym na zajeciach na studiach i wlasnie zdziwiły mnie takie odpowiedzi kolezanek z grupy.

Gość mokasynek
tak.................. :O