Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Gość baba puzona
jagoda ja jak gdzies wyjaeżdżałam to pan puzon codziennie w knajpach przesiadywał do 4 nad ranem - twierdził ze w domu pusto i siedzieć mu się samemu nie chce jak jestem w domu to prawie się nie szlaja - teraz to już w ogóle bo troche nas z kasą ciśnie - każdy grosz inwestujemy jedynie teraz to piwsko z wieczora może na tego twojego rozłąka tak działa...

jankesa ja nie kończę związku dopóki się nie zakocham w innym albo się nie wypali, tak już mam. A jak tak dalej będzie robił to jedno z dwóch z pewnością się wydarza :D jam cierpliwa :)

Gość trzymaj się
Ja mojemu mówię, że niedługo to mi do tych jaj to i porządny c**j urośnie he he:)))) :))))

Gość trzymaj się
Dobre? Ja się boję, że naprawdę urośnie tyle mam testosteronu w sobie:))):))) :)))

Gość majsterklepka w sp
Jankesa czesc;) cześć dziewczyny :)

Gość baba puzona
trzymaj się - jeżeli chodzi o tzw "inteligencje zyciową" to on jest kaleką potwornym cholernie ufającym ludziom co niejednokrotnie ludzie wykorzystywali więc pare razy został nieźle w balona zrobiony ale z drugiej strony ma potencjał i głupi nie jest tylko żeby to wykorzystywał to trzeba go popychać ma małe wymagania jeżeli chodzi o życie

Gość majsterklepka w sp
ja na chwile...bo mi smutno samej przed snem...pracy szukam, bom stracila w tym roku pare razy...Jankesa, remontujesz nadal?

Gość trzymaj się
Matko jedyna, czy Ty Baba znasz mojego chłopa???

Gość majsterklepka w spódnicy
moment..spr.hasło

w tym roku mnie oszcędzili . teściowa zapłaciła majstrowi od malowania . reszta nadal moja . ale sadysfakcja . :D

Gość majsterklepka w spódnicy
chyba mnie odhaslowali

Gość trzymaj się
Myślę o zaczernieniu, ale pomysłu na nick szukam...

Gość baba puzona
no to widzisz jagoda odpowiedź juz masz skoro bez ciebie się nie szlajał... a nie da się jakoś z powrotem razem? trzymaj się bo kobiety to jaja mają nowe co miesiąc a puzony mają ich AŻ 2 na całe życie :P

Gość trzymaj się
Może" kobieta z jajami a wkrótce z penisem"? Fajne?

no nic.zmutowalam sie troche, poszukam tego hasla, gdzie mialam zapisane... ja wtedy w koncu te szafe scienna zrobilam :o mam dosyc fachowcow do dzis dnia :o🖐️ ale nie bede tu rozwalac tematu zaraz ide spac, bo CV wysylam :o..znaczy zmuszam się, bo szukam pracy 5ty raz w tym roku

baba ... tak trzymaj , dobre teksty . a wiecie co słon pomyslał widząc golasa . on przez tę trąbkę może oddychać >

baba niby tak mógłby wrócić aleee... no właśnie kasa. Ja miałam po nowym roku jechać ale coraz mniej mi się chce. Z drugie strony jak sie dorosły chłop nie potrafi ogarnąć to ja w niańkę się bawić nie będę. Albo się opamięta albo nie :P

Gość trzymaj się
Właśnie się dowiedziałam, że muszę sobie sama opony zimowe kupić... Kolejne życiowe nauki pobiorę...