Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

myślałam bardziej może nad zlaniem tego bo jak zobaczy że mam to i jego powoli gdzieś to sie ogarnie chłopina. Może ja też przesadzam trochę już sama nie wiem. Moze go za bardzo ścigam , ale na używki cięta jesetm :classic_cool:

Gość trzymaj się
Rozumiem, że nie chodzi tu o piwo przed snem...

Gość trzymaj się
Ja mojego ścigam za piwko albo dwa przed spaniem:(((

jagoda . ,myslisz ,że warto inwestowac reszte swojego życia ,jeszcze przed dziecmi .? zawsze odkochać sie mozna . WRÓĆ -mozna znaleść inny obiekt ,jak sie uda . nie myslałas o tym ?

Gość trzymaj się
Myślę,że często... wódki nie lubi, nie pali...

Gość baba puzona
a też się z wami napije i też mnie mój nadęty puzon wkurzył 😭 tyle że ja jeszcze w pracy siedze 😭 jakoś nie mam do domu ochoty leźć

Gość trzymaj się
Najgorsze jest to, że jak nie ma chłopa w domu, to tylko można się domyślać wielu spraw...

trzymaj sie ....> to mnie powinnas ukrzyżowac . palę, pije , . i daje dupy ,( jak mąż jest pod ręką -tzn pod dupą :P )

jankesa myślałam, myślałam. Nie łatwo jednak tak nagle zakończyć tymbardziej że jeszcze " nic "takiego się nie stało i tak rzadko się widzimy. jestem taka głupia baba ,że jak nie dostanę po dupie ( czyt coś się nie s..oli) to się nie wezmę za siebie.Chyba pozostaje mi czekać na rozwój wydarzeń

Gość baba puzona
trzymaj się - mój kiedyś pił prawie co wieczór po conajmniej 4 :O teraz mniej bo kase wsadziliśmy w firme i po kilku awanturach ograniczył się do 1 lub 2

Gość trzymaj się
Baba- pijesz w pracy:))???

Gość justyna aa
Jankesa - ja poetka jak z koziej dopy wał :D jak chleje to na czache wali;) :D Jagoda - przyciśnij Pana do muru;) wiesz taka męska rozmowa;) którą kobieta inicjuje:D:D:D:D:D:D ;)

Gość trzymaj się
Jankesa, a kto mówi, że ja nie lubię tego co Ty:))???

jagoda..> ja tez taka byłam , po 5-ciu latach sie skończyło . mozna . tym bardziej ,że My baby jestesmy silniejsze . wez sie w garść i na sucho ,zimno rozpatrz sobie za i przeciw . i kurwa kopnij chuja w dupe . bo ja bym to zrobiła .!!!!

Gość baba puzona
a kto mi zabroni :P chyba tylko lusterko - sama sobie szefuje zamknęłam się od środka - ten puzon przyjechał po mnie i zaczął się puzonować i wymądrzać czego to nie powinnam zrobić tylko że kuźwa ja mam tylko 2 ręce a nie 8 no i awantura gotowa kazałam mu se jechać niech sobie w domu kotom puzonuje a nie mi nad głową

i co mi powie myślisz :D jak kłamie w żywe oczy a widzę że upalony jest to już większego tupetu nie można mieć. Obmyślam zemstę :D Zacznę być chyba mniej dostępna, muszę sie na coś zapisać i nie mieć dla niego tyle czasu. Niech on się pogłowi trochę :P zdrówko moje drogie Panie 🌼

Gość trzymaj się
Baba, chyba masz większe jaja jak Twój chłop co?

czyli ,że nie docenia . cos innego mu zaświrowało . i nie jestes na pierwszym miejscu :P. na jedno wychodzi .

Gość trzymaj się
Malinowa- i jeszcze pewnie przystojny, co???

Gość justyna aa
jasne :D Jagoda zapisz się na karate albo cuś w tym stylu :D nie dość ,że się rozciągniesz;) to jeszcze takie ciosa mu zasadzisz w potrzebie :D że hej sokoły :D:D:D