Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mb1988

warto zostawic wszystko dla tego jedynego?

Polecane posty

Nie wiem co mam o tym myśleć... Moja historia jest długa i skomplikowana. Miałam faceta, byłam zakochana ale w tym związku nigdy nie mogłam się spełniać bo zawsze jego plan na życie był ważniejszy. Stało się tak, że mnie zdradził a ja nigdy nie przestałam go kochać. Na złość mu i wszystkim pokazałam , że potrafię żyć bez niego. Otworzyłam swój biznes, który dobrze prosperuje, skończyłam 2 kierunki, ustabilizowałam się pod względem finansowym.Jestem niezależna i tak naprawdę niczego mi nie brakuje za wyjątkiem miłości. Odezwał się On i chociaż nie daje tego po sobie poznać zburzył mój spokój. Mówi , że się zmienił, że nigdy nie przestał mnie kochać . Tylko problem jest taki , że może i bym spróbowała. Ale On ma gospodarstwo i chce mnie tam uziemić. Musiałabym zostawić wszystko , przeprowadzić się i zrezygnować z takiego życia jak mam. Bo wiem , że On z swojego nie zrezygnuje. Myślicie , że warto to robić dla prawdziwej miłości?

Gość jestem nieszszczesliwa znaczni
nie warto. wiesz ja bym dla mojego zostawiła wszystko, a nawet tak zrobiłam. i żałuję. straciłam wiele szans...i kawałek życia....kilka znajomosci. a on mnie zostaiwł dla byle gówna

Gość to nie jest zabawne
prawdziwiej miłości??????? prawdziwą miłością nazywasz tłamszenie drugieggo człowieka i nie zważanie na jego potrzeby'????????? proszę cię....

Gość to nie jest zabawne
gdzie są moje posty???? 😭 nie nazywaj miłością tego, on cię tłamsi i nie zważa na twoje potrzeby, to nie jest prawdziwa miłość, bo prawdziwa miłość szanuje drugiego człowieka

Gość ołmajgad:P
nie warto ....

Gość hhhhhhhghfxfd
nie warto,^posluchaj,to on cie zdradzil i to on powinnien zostawic wszystko i blagac cie i robic wszystko zebys mu zaufala i do niego wrocila,nie rozumiem jak ty inaczej mozez myslec,facet cie kiedys zdradzil a ty jeszcze go glaszczesz,zastanow sie dobrze,

Gość to nie jest zabawne
coś się kafe pierdoli... :O

Wiem , że nie powinnam tak robić. Tylko próbowałam innych związków i każdy kończy się tak samo.Stwierdzam , że to nie jest ten facet. Boje się, że już nikogo nie pokocham tak jak jego chociaż wiem , że to nie jest dobry człowiek. Czuje wielką pustkę, mam już dosyć wracania do pustego domu, który wygląda jak muzeum.

nie warto każdy ci to mówi ale ty i tak rzucisz wszystko i poleziesz z nim, gdzie on kiwnie palcem przecież już podjęłaś decyzję, prawda?

Gość Jedno wielkie klamstwo
Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum.

Z mojego doświadczenia powiem - nie warto. Ja zostawiłam zdawałoby się dla "miłości mojego życia" wszystko w ciągu tygodnia - dom, pracę, rodziców. Nie opłacało się, przynajmniej pod względem tego niby uczucia. Chociaż dowiedziałam się, jaki jest naprawdę, czego wcześniej nie chciałam widzieć, mam pracę, którą uwielbiam, studiuję, spełniam się - w miejscu gdzie się przeprowadziłam. Nie daj się uziemić, puste ściany wypełnisz z kimś, kto będzie Cię naprawdę kochał i nie wymagał byś zostawiła swoje życie. Z drugiej strony, gdybyś to zrobiła i była z nim - co jestem przekonana skończy się ponownie rozstaniem - przekonasz się, że nie było warto. Da Ci to absolutną pewność i przekonanie, że zamknęłaś ten rozdział. Twoja decyzja.

Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Nie moge umiescic zadnego tematu.Czy to polska korupcja ???

Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Nie umiescilam zadnego tematu, a jak probuje to sie nie da. Czy to korupcja ??

Gość dzieci drogie..............
Może i warto, dla dobrego człowieka, który Cię wesprze w samotności bez rodziny i przyjaciół - Twój dobry nie jest, ZDRADZIŁ CIĘ! Pewnie i tak postąpisz po swojemu, bo widać, że jesteś zdesperowana, ale pożałujesz, naprawdę.

Gość dzieci drogie..............
No i czy chcesz poświęcić lata edukacji i swój wypieszczony biznes dla wstawania codziennie o 4 w nocy, żeby doglądać gospodarstwa? Karmić zwierzęta, doić, wypasać, pracować w polu - czy co tam ma ten chłopiec w swoim gospodarstwie?

Gość NIE WARTO
ale to nie ma nic wspólnego akurat z tym, czy facet ma gospodarstwo czy jest rybakiem czy kosmonautą